A pénz világa

Írod egy oldallal odébb:
"Évek óta ismert ez a script.
A megközelítés érvényességének a valószínűsége emelkedett.
Mire valamiből videó lesz…"
Itt kérdeztem, hogy mit értesz ezen (ákombákomnak tűnt, és kiderült hogy az is), mire ezt írod:
Csak azt, h amit te most fedeztél fel magadnak a “toxikus” monetáris politikaival és annak lehetséges hatásaival kapcsolatban már 2008-2009 után előkerült mint lehetséges forgatókönyv…
Hát köszi a magyarázatot, több nem is kell ne fáradj!
Nem, Te beleugattál mások befektetési megközelítésébe… pénzt is kockáztatsz napi szinten vagy csak okoskodsz?
Látható, hogy posztoltam egy forrást egy másik arannyal foglalkozó videóra, és azon keresztül elindult egy beszélgetés. Emiatt az általad másodszor is ideböfögött "beleugatás" ige nem fedi a valóságot. Amúgy téged ki kérdezett ha már itt tartunk:)? Nem kell válaszolnod erre sem. Ez egy fórum, és pont azért van, hogy "beleugassunk" dolgokba. Légyszi ne válaszolj, hisz csak költői kérdés volt ez is.
Nem, nem hallottam.
Megnézted a határidős piacon hány % a kontraktusnak (volumen) végződik lehívással?
Megkérdezném, hogy tudod-e egyáltalán azt, hogy mi az a határidős piac (amúgy a COMEX pont az:DD), de inkább hagyjuk, már eleget kaptam a szakértelmedből.
Az intraday info és a között amit az éves jelentésben olvasok el azért van időben egy kis gap.
Itt azt is írhattad volna válaszuk hogy az ég kék. Az is ugyanúgy igaz lenne, és köszönőviszonyban sincs azzal amit kérdeztem. Még a kérdéseket sem érted. Furcsa hogy mégis ilyen aktívan nyomod...
Kérlek, hogy erre se válaszolj.
Ebben csak a minősített, a piacon megjelenő tételek jelennek meg.
Ja, hogy neked a World Gold Council nem felel meg? Az előbb mintha azt mondtad volna, hogy az egész becslésen alapszik. Akkor most melyik állításod igaz?
Tudod mit? Légyszi erre se válaszolj, már nem érdekel.
Valaki beszél róla valaki csinálja…
Valaki meg széttrollkodja.
Nem igaz lehet, hanem így van. Ez nem egy oltári titok. Az integrált árutőzsde sajátossága.
Mi is az integrált árutőzsde sajátossága, és az hogy is jön most ide?
ETF kapcsán derivatíva fogalma, tartalma mond neked valamit…?
Igen mond, de te mit szeretnél vele mondani?
Szerintem inkább engedd ezt el.

Van egy új elemzés a nemesfémek múlt heti korrekciójáról, ha valakit érdekel:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
(ákombákomnak tűnt, és kiderült hogy az is), mire ezt írod:
Ha legalább 2010 óta követnéd a piacokat és az elemzéseket különös tekintettel a új monetáris politika hatásairól s kell egy kis makró is akkor értened miről van szó. De különösen 2023-tól lett érdekes.

Emiatt az általad másodszor is ideböfögött "beleugatás" ige nem fedi a valóságot.
Szerinted.
Amúgy téged ki kérdezett ha már itt tartunk:)? Nem kell válaszolnod erre sem.
Ennyi?
Ez egy fórum, és pont azért van, hogy "beleugassunk" dolgokba.
Vica versa.
Megkérdezném, hogy tudod-e egyáltalán azt, hogy mi az a határidős piac (amúgy a COMEX pont az:DD), de inkább hagyjuk, már eleget kaptam a szakértelmedből.
Szarkazmus volt, de nem ment át látom.
Már akkor vettem határidős pozit, mikor még telefonos megbízás volt az elérhető rugalmasság csúcsa…

Itt azt is írhattad volna válaszuk hogy az ég kék. Az is ugyanúgy igaz lenne, és köszönőviszonyban sincs azzal amit kérdeztem. Még a kérdéseket sem érted. Furcsa hogy mégis ilyen aktívan nyomod...
Kérlek, hogy erre se válaszolj.
Most miről papolsz?
Ja, hogy neked a World Gold Council nem felel meg? Az előbb mintha azt mondtad volna, hogy az egész becslésen alapszik.
Nem pontosan ezt mondtam…
Pl Feketepiac fogalma meg van…(?)
Mi is az integrált árutőzsde sajátossága, és az hogy is jön most ide?
Most az integrált vagy az árutőzsde fogalma nincs meg …vagy így egybe ez mit jelent…(?)
Igen mond, de te mit szeretnél vele mondani?
Válasz a felesleges kérdésedre…
Szerintem inkább engedd ezt el.
Szerintem pedig úgy dumálsz, h az alapján úgy tűnik alapvető fogalmak hiányoznak a Trade-hez nálad.

• Hűha
Reactions: dragonette