Írod egy oldallal odébb:
"Évek óta ismert ez a script.
A megközelítés érvényességének a valószínűsége emelkedett.
Mire valamiből videó lesz…"
Itt kérdeztem, hogy mit értesz ezen (ákombákomnak tűnt, és kiderült hogy az is), mire ezt írod:
? Nem kell válaszolnod erre sem. Ez egy fórum, és pont azért van, hogy "beleugassunk" dolgokba. Légyszi ne válaszolj, hisz csak költői kérdés volt ez is.
D), de inkább hagyjuk, már eleget kaptam a szakértelmedből.
Kérlek, hogy erre se válaszolj.
Tudod mit? Légyszi erre se válaszolj, már nem érdekel.
Szerintem inkább engedd ezt el.
"Évek óta ismert ez a script.
A megközelítés érvényességének a valószínűsége emelkedett.
Mire valamiből videó lesz…"
Itt kérdeztem, hogy mit értesz ezen (ákombákomnak tűnt, és kiderült hogy az is), mire ezt írod:
Hát köszi a magyarázatot, több nem is kell ne fáradj!Csak azt, h amit te most fedeztél fel magadnak a “toxikus” monetáris politikaival és annak lehetséges hatásaival kapcsolatban már 2008-2009 után előkerült mint lehetséges forgatókönyv…
Látható, hogy posztoltam egy forrást egy másik arannyal foglalkozó videóra, és azon keresztül elindult egy beszélgetés. Emiatt az általad másodszor is ideböfögött "beleugatás" ige nem fedi a valóságot. Amúgy téged ki kérdezett ha már itt tartunkNem, Te beleugattál mások befektetési megközelítésébe… pénzt is kockáztatsz napi szinten vagy csak okoskodsz?
? Nem kell válaszolnod erre sem. Ez egy fórum, és pont azért van, hogy "beleugassunk" dolgokba. Légyszi ne válaszolj, hisz csak költői kérdés volt ez is.Megkérdezném, hogy tudod-e egyáltalán azt, hogy mi az a határidős piac (amúgy a COMEX pont azNem, nem hallottam.
Megnézted a határidős piacon hány % a kontraktusnak (volumen) végződik lehívással?
D), de inkább hagyjuk, már eleget kaptam a szakértelmedből.Itt azt is írhattad volna válaszuk hogy az ég kék. Az is ugyanúgy igaz lenne, és köszönőviszonyban sincs azzal amit kérdeztem. Még a kérdéseket sem érted. Furcsa hogy mégis ilyen aktívan nyomod...Az intraday info és a között amit az éves jelentésben olvasok el azért van időben egy kis gap.
Kérlek, hogy erre se válaszolj.
Ja, hogy neked a World Gold Council nem felel meg? Az előbb mintha azt mondtad volna, hogy az egész becslésen alapszik. Akkor most melyik állításod igaz?Ebben csak a minősített, a piacon megjelenő tételek jelennek meg.
Tudod mit? Légyszi erre se válaszolj, már nem érdekel.
Valaki meg széttrollkodja.Valaki beszél róla valaki csinálja…
Mi is az integrált árutőzsde sajátossága, és az hogy is jön most ide?Nem igaz lehet, hanem így van. Ez nem egy oltári titok. Az integrált árutőzsde sajátossága.
Igen mond, de te mit szeretnél vele mondani?ETF kapcsán derivatíva fogalma, tartalma mond neked valamit…?
Szerintem inkább engedd ezt el.