Ja, csak mondjuk egy pár év alatt ez a tizen százalék milliós tétel.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Különleges dokumentum került a Válasz Online birtokába: a nyilvánosság kizárásával készült munkaanyag tanúsága szerint a Nagy Márton vezette Gazdaságfejlesztési Minisztérium 74 darab értékes állami ingatlan, döntően tóparti üdülők eladására készül. A nem nyilvános anyagból kiderül: a tárca tavaly egyszer már felmérte az eladható ingatlanvagyont, de akkor a vagyonkezelők ezeket az ingatlanokat szerették volna megőrizni, mivel a többségük használatban van. A listában gyermeküdülőket, egyetemi és rendőrségi üdülőket, sporttelepeket is találtunk, de még a honvédség Stefánia úti kulturális központja is áldozatul eshet a nagy kiárusításnak.
Szóval eddig a közszférában túléltél mert bár kevés volt a fizetésed, de legalább volt olcsó nyaralási lehetőséged, na ennek úgy tűnik sokaknak vége lesz."Egy kettőezres kormányhatározattervezet...
Ismersz olyat aki az elmúlt évtizedben ezekben nyaralt volna? Nem hiszem.Szóval eddig a közszférában túléltél mert bár kevés volt a fizetésed, de legalább volt olcsó nyaralási lehetőséged, na ennek úgy tűnik sokaknak vége lesz.
Én 10 éven át minden évben megkaptam a listát, és a jelentkezési lapot olyan üdülőkhöz, amből több rajta van a listán. Én sem hiszem el egy szavadat sem, pacsi!Ismersz olyat aki az elmúlt évtizedben ezekben nyaralt volna? Nem hiszem.
Szívatsz? Hol dolgozol te?Én 10 éven át minden évben megkaptam a listát, és a jelentkezési lapot olyan üdülőkhöz, amből több rajta van a listán. Én sem hiszem el egy szavadat sem, pacsi!
Lehet, hogy téged ez érdekelne, de engem az érdekel, hogy a közszférában ahol eleve nyomottak a bérek, és gyakorlatilag némelyiknél már az utolsó közszférás juttatás az olcsó üdülés, ott a népjóléti meg gyermekjóléti üdülőknek az értékesítése mennyire jó ötlet. Ezzel bemattolták a közszférát szerintem és tényleg csak az marad most már ott, akinek tényleg nincs más választása/teljesen reménytelen egyoldalúan szerelmes.Szívatsz? Hol dolgozol te?
Eü.-ben dolgozunk a párommal, nem egészségügyi dolgozóként - évtizedek óta. Igen, az O. V. rezsimben már csak a minimálbérért.Lehet, hogy téged ez érdekelne, de engem az érdekel, hogy a közszférában ahol eleve nyomottak a bérek, és gyakorlatilag némelyiknél már az utolsó közszférás juttatás az olcsó üdülés, ott a népjóléti meg gyermekjóléti üdülőknek az értékesítése mennyire jó ötlet. Ezzel bemattolták a közszférát szerintem és tényleg csak az marad most már ott, akinek tényleg nincs más választása/teljesen reménytelen egyoldalúan szerelmes.
Igazából a közszféra menthetetlen rohadása már akkor látható volt, amikor én kiléptem, de hogy ebbe a mélységbe eljutnak, hogy ezt a lábat is kihúzzák alóla, ezt legrosszabb rémálmomban sem vártam volna, asszisztálni ehhez a legatyásításhoz meg végképp nem voltam hajlandó még névleg sem. Nekem volt választásom, és választottam.
Írod ezt a számítógépedről/okostelefonodról, miközben a fizetésed bankszámlára kapod, vagy ha nem, akkor ma önként teszed rabszolgájává egy kkvs mocsoknak. És közben hírdeted, hogy milyen király vagy.A készpénz az emberi szabadság utolsó bástyája! Fizess mindig készpénzzel. Minden bankkártyás tranzakciónál jusson eszedbe, abban a pillanatban egy újabb börtönrácsot húztál saját magad köré. Minden tranzakcióval digitális rabszolgákat teremtesz. Minden tranzakcióval elveszel egy esélyt attól a reménytől, hogy gyermekeid, unokáid egy szabad jövőben fognak élni.
Q- Great Awakening Magyarok
A készpénz az emberi szabadság utolsó bástyája! Fizess mindig készpénzzel. Minden bankkártyás tranzakciónál jusson eszedbe, abban a pillanatban egy újabb börtönrácsot húztál saját magad köré. Minden tranzakcióval digitális rabszolgákat teremtesz. Minden tranzakcióval elveszel egy esélyt attól a...t.me
Nincs, és nem használok "okos"telefont!Írod ezt a számítógépedről/okostelefonodról, miközben a fizetésed bankszámlára kapod, vagy ha nem, akkor ma önként teszed rabszolgájává egy kkvs mocsoknak. És közben hírdeted, hogy milyen király vagy.
A lényeg az, hogy használsz vizet, villanyt, számítógépet, telefont, tehát mindent tudnak rólad.Nincs, és nem használok "okos"telefont!
A fizetésem csak azért kapom bankszámlára, mert ez nem oldható meg másképp! Mindenütt készpénzzel fizetek, kasszánál!
Nem baj amúgy, hogy csak a lényeget nem érted...! Jha, de!
Amúgy az alapgondolata @milagro olvtársnak jó ! Amíg van kp addig nincs rabszolgaság ! Lásd tavaly a Kanadai tüntetőket akiknek ha azonosították őket a tüntetésen zárolták a számláját ! SAkk-matt !Írod ezt a számítógépedről/okostelefonodról, miközben a fizetésed bankszámlára kapod, vagy ha nem, akkor ma önként teszed rabszolgájává egy kkvs mocsoknak. És közben hírdeted, hogy milyen király vagy.
Jajj de buta vagy.A lényeg az, hogy használsz vizet, villanyt, számítógépet, telefont, tehát mindent tudnak rólad.
De mert a lelkednek jobb, így kpval fizetsz, mert az hű de titkos.
Amióta vannak kamerák, ez az egész nem más mint önámítás.Amíg van kp addig nincs rabszolgaság
Megtörtént.Na szaladj oltasd be magad!
A sok stereotip megfogalmazáshoz nem tudok mit szólni , én OV hívő vagyok ! DE ezt tartom :Eü.-ben dolgozunk a párommal, nem egészségügyi dolgozóként - évtizedek óta. Igen, az O. V. rezsimben már csak a minimálbérért.
- Mert tipik közalkalmazottak vagyunk; nem tudunk és/vagy merünk és/vagy akarunk változtatni (győzködhetek én a személyes okokról, de akinek van egy fixa prekoncepciója, annak úgyis hiába írnám le, azt olvas ki az előző mondatból, amit olvasni akar)
Tehát annyit érünk, amink van (Lázár) , akarom mondani, amennyiért eladtuk magunkat, mint munkavállalók.
- Persze azt is leírhatom, hogy nagyon jó és motiváló érzés a munkánkkal közvetve de időnkén közvetlenül is segíteni a betegeket, de aki nem ilyen habitusú, annak ezt is hiába írom le.
Na ennyi bevezető után:
Van egy nekünk rokon pár, akik - ne szépítsük - Orbán hívők, de már-már szektásan (erről ő nem tudott, ő csak jót akar, meg itthon marad a pénz, ha csak rajta múlna, akkor a közszféra, de a tanárok mind lusták, stb.).
Na most az a szép, hogy a pár egyik tagja diplomás művész, a másik iskolai karbantartó, tehát mindketten állami fizetést kapnak.
Igen, minimálbért.
S ők se a legalsó kategóriában voltak az első két két évtizedben a módszerváltás után.
Ma beszélgettünk ezekről a dolgokról.
(Nevetve a saját nyomorúságunkon is kínunkban) jót somolyogtunk magunkban, látva a brutális kognitív disszonanciájukat
A sok stereotip megfogalmazáshoz nem tudok mit szólni , én OV hívő vagyok ! DE ezt tartom :
Amíg van kp addig nincs rabszolgaság ! Lásd tavaly a Kanadai tüntetőket akiknek ha azonosították őket a tüntetésen zárolták a számláját !
Hát amíg a párna ciha az én felügyeletem alatt àll sokkal nehezebben mintha csak egy plasztik kártyától függene az életem .Mert lehetsz te milliárdos ha nincs hozzáférésed a számláidhoz .Mert a kp. miben különbözik?
Ha el akarnak lehetetleníteni, akkor meg fogják tenni.