Totál támogatni tudom.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Totál támogatni tudom.
Kiegészíthetnék azzal, hogy a kártyás fizetés legyen ingyenes, ordító lehúzás az is.Totál támogatni tudom.
Azt is javasolták, meg azt is, hogy kistelepüléseken is kötelező legyen 1 ATMKiegészíthetnék azzal, hogy a kártyás fizetés legyen ingyenes, ordító lehúzás az is.
Kb 6-7eve nem hordok magammal készpénzt mindig bankkártyával fizetek de támogatom én is ezt a törekvést.
A horvát, a bulgar, vagy a görög fogja emelni a fizetésed?A Balaton drágább mint horvátország sokszor, de pl bulgáriánál és görögország olcsóbb részeinél mindenképp.
Nálam mindig van, elég ha csak beszarik a terminál aztán állsz, mint f*sz a lakodalomba...Kb 6-7eve nem hordok magammal készpénzt mindig bankkártyával fizetek de támogatom én is ezt a törekvést.
Azért itt sem ez a jellemző sajnos. Ne gondold!Na, ez is érdekes. Bezzeg horvátban bezzeg minden apartmanhoz privát strand bezzeg! Ugyanitt: A Balatont kisajátították, már nem a Zembereké!!!4!négy!!
Mond meg neki akkor több ideje lesz takarítani.Az asszony szerint lerohadt a Messenger és a face is... Valami készül gyerekek. Gyünnek a gyíkembörök.
Vigyázz mert mindjárt agitátor leszel aki külföldre csatornázza a magyar állam jogos jussátHa valaki gondolja, akkor privátban szívesen megadom a hölgy elérhetőségét, aki több apartmant is kezel az utcában.
Erre tartom a barátnőm aki meg full készpénz parti ilyenkor csak át engedem neki a fizetes lehetőségetNálam mindig van, elég ha csak beszarik a terminál aztán állsz, mint f*sz a lakodalomba...
A horvát, a bulgar, vagy a görög fogja emelni a fizetésed?
Esetleg a magyar állam a bevételeibol?
Ez mondjuk ízlések és pofonok kérdése. Én pl 3-4 évente megyek külföldre a többiben itthon szoktam menni leginkább.
Erre tartom a barátnőm aki meg full készpénz parti ilyenkor csak át engedem neki a fizetes lehetőséget
Én is úgy vagyok, mint Kávé, és a hosszú évek alatt kb. egy esetre tudok visszaemlékezni, amikor ilyesmi történt. Mondjuk tény és való, hogy maradandó lelki sérülést okozott (meg valószínűleg az asszony is a szerencsétlen pénztárosnak... ) az eset.Nálam mindig van, elég ha csak beszarik a terminál aztán állsz, mint f*sz a lakodalomba...
Szerintem meg ez a bosszantó.
Az egész ország rinyal hogy milyen drága minden, minden meg milyen kevés a pénz, közben meg nyáron mindenki Horvátországban hesszel, télen meg a Tátraban siel.
Basszus erre nem is gondoltam!Vigyázz mert mindjárt agitátor leszel aki külföldre csatornázza a magyar állam jogos jussát
Pontosan. Vagy ha kifogy. Fizetés el kártyával eddig kétszer szívtam meg, volt úgy hogy közel egy órát kellett várnom rá míg visszaigazolta a tranzakciót a penztarfelugyelet Pestről Szombathelyre. Addig mindenki tolvajnak, vagy penztelennek nézett.Nálam mindig van, elég ha csak beszarik a terminál aztán állsz, mint f*sz a lakodalomba...
Igen hallottam, illetve Alpokon túl már sokan, vagyis Ausztrian túl.Tátrában már zsenánt. Csakis Alpok...
Nincs az a pénz. Kínzásnak max.Azért itt sem ez a jellemző sajnos. Ne gondold!
Dobok fel 2 fotót, amit az egyik teraszról csináltam. Abszolút csendes utca és mint látni nincs 100 méter a strand.
Ha valaki gondolja, akkor privátban szívesen megadom a hölgy elérhetőségét, aki több apartmant is kezel az utcában.
Igen, egyfelől fuck yeah, Németország, nem lehet kártyával fizetni, vagy csak bizonyos összeghatár felett.Pontosan. Vagy ha kifogy. Fizetés el kártyával eddig kétszer szívtam meg, volt úgy hogy közel egy órát kellett várnom rá míg visszaigazolta a tranzakciót a penztarfelugyelet Pestről Szombathelyre. Addig mindenki tolvajnak, vagy penztelennek nézett.
Megeri?
De pl mai eset, Tesco Szombathely, 1 kassza a 70 éves nyugdíjas penztarossal. 15 méteres sor legalább, semmi új kassza nyitás, a nép egy része kínjában megy az automata kasszahoz, ott 3 pénztáros rohangál hogy segítsen. Tudom hogy okos a lehet csalni vele, de csakazert se megyek oda, miattam ne szuntessek meg a pénztáros munkáját.
De már azzal is szívtam meg korábban, úgyhogy csakazert se megyek oda.
Te a metrón számolod a pénzt?Igen, egyfelől fuck yeah, Németország, nem lehet kártyával fizetni, vagy csak bizonyos összeghatár felett.
Másfelől meg amíg fél Afganisztán ott ül a metrón, nem szívesen cipelek nagyobb összeget kp-ban.