Legyen meg itt is...
Airbus to Upgrade Communications and Mission System on RAAF KC-30A MRTT Fleet...
Airbus to Upgrade Communications and Mission System on RAAF KC-30A MRTT Fleet...
Na ennek mi a retek értelme van?

Na ennek mi a retek értelme van?
Ott a Qatar Airlines meglévő (?) A330-200F-es flottája, amiből mi egyet már biztosan vettünk (de valaki említett itt 4-et is!). Összesen 5 volt nekik.
De minek gyártatnak vadi új MRTT-t, amikor ott lennének/lettek volna a gyakorlatilag újszerű gépek, aminek a konverzióját szerintem "fillérekből" meg lehetne oldani???![]()
Az Airbus lobbi tevékenység erős azon a környéken, az araboknak meg sok pénze van így nekik ez nem számít...
Tévedsz, mert mostanság 2 arab társaságnak nagyon is számít. A Qatar pl. a szomszédok embargója, az Etihad pedig a vezetés hibái került nehéz helyzetbe, amit a vírushelyzet csak tovább súlyosbított. Tehát hiába az Airbus lobbi, takarékossági okból e 2 cég lecseréli az A332F gépeit a költséghatékonyabban üzemeltethető B772F-ekre. /Különben a Qatarnál eredetileg 8db A332F repült, melyből 3 volt lízingelt, 5 pedig saját tulajdon./Az Airbus lobbi tevékenység erős azon a környéken, az araboknak meg sok pénze van így nekik ez nem számít...
Eddig kétszer láttam elhúzni a ház felet. Átstartolást gyakorol?Az európai közös tankerflotta (MMF) T-054 lajstromú gépe épp most Ferihegyen gyakorol...
Ha minden igaz, ez volt az első A330MRTT gép a közös flottában.
nyugi jön majd harmadjára isEddig kétszer láttam elhúzni a ház felet. Átstartolást gyakorol?

Meglestem:Az európai közös tankerflotta (MMF) T-054 lajstromú gépe épp most Ferihegyen gyakorol...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..