Na mit írnak, valami infót adhatnál róla, ha van friss hír, mert én az eredeti forrással kb. semmit nem érek.Vk n.kicsit másképp irják .
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Na mit írnak, valami infót adhatnál róla, ha van friss hír, mert én az eredeti forrással kb. semmit nem érek.Vk n.kicsit másképp irják .
Mi ebben a vicces? Vannak aktuàlisabb adataid?"Ez még mindig a világ 2. legerősebb flottája"
A nap vicce! köszönjük dudi
Mi ebben a vicces? Vannak aktuàlisabb adataid?
Az még kevés. A tengeralattjárók számítanak, illetve a tengók számával 2. az orosz hadiflotta.Elég ha azt írom hogy:
Type 052dC,D type 054, ja és jövőre kész az újabb csillagromboló a type 055 ráadásul egyszerre 2-őt is építenek .
Mi ebben a vicces? Vannak aktuàlisabb adataid?
Jelenidőről beszélünk. Nem a következő 20 èvről. Addigra lehet, hogy vàltozik a sorrend.
Az oroszokat beérik hamarabb, sőt kb. lehet valós képességekben már be is érték. Az Usa hoz ha maradnak a trendek, úgy 30 évet mondanék én is. A többi fegyvernemben sokkal hamarabb fognak előzni.Én meg kékvizesről. 20éves távlatban pedig nem lepne meg ha Kínáé lenne a legerősebb haditengerészet. Oké lehet 30.
Igen, orosz Védelmi minisztérium megerősítette.
Az eredeti cikk azt írja, hogy elhibázta a fékező kötelet, nem ír szakadásról. Igazából mindegy is, ez így már GIGA blama. Lassan át kell értékeljék ezt a hordozós dolgot, egyszerűen nem elég felkészültek, gyakorlottak hozzá az emberek, és/vagy a technológia sincs meg hozzá. Oroszország szárazföldi nagyhatalom, a tengeren nem sok keresni valójuk lenne jelenleg, és a jövőben sem lesz, szerintem.Megint fékező drót szakadt el. Ezzel most már kell valamit csinálni.....
A pilóta rendben van kimentteték a tengerbol. Csak egy muholdkép volt nov.20-ról, hogy Hmeimimben van néhány gép, ami nem jelenti azt , hogy azóta nem tértek vissza a Kuznyecov fedélzetére.A pilóta jól van? Nem úgy volt, hogy a 33-asok a szárazföldről tevékenykednek, mert akkor rendes bombateherrel meg telitankkal fel tudnak szállni?