The USS Pinckney (DDG 91) successfully completed Flight Test Other 40 (FTX-40), also known as Stellar Banshee, using Lockheed Martin’s Aegis Combat System to detect, track and perform an engagement against a live advanced hypersonic ...
The USS Pinckney (DDG 91) successfully completed Flight Test Other 40 (FTX-40), also known as Stellar Banshee, using Lockheed Martin’s Aegis Combat System to detect, track and perform an engagement against a live advanced hypersonic ...
Pazar C17 dobás, és indítás! Jól látszik ahogy a dobásból lévő megmaradt oldal irányú lendületnek ellen kell dolgoznia vektorálással a raketáknak.
Csak annyit írnak, hogy MRBM volt a cél rakéta, és ez alighanem az eddig még nem látott T5 verzió lehet, bár némileg eltér a hivatalos grafikától. Az biztos, hogy komolyabb payload burkolatot kapott..
"T3 target is a specialty system to replicate an unspecified “specific threat” while the T-4, T4-E and T4-Q meet some requirements of a medium range threat and a T5 features an “advanced target.”