Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A sikeres Live Fire demó megszabadította a Spike NLOS légialkalmassági kiadásának útját a US Apache-on...
A Lockheed Martin sikeresen lőtt nyolc Spike NLOS-t (AUR) öt nap alatt az amerikai Apache Echo Model V6-ról az arizonai Yuma Proving Groundon. A sikeres éles tűzeset megtisztítja a Spike NLOS Long Range Precision Munitions Directed Requirement (LRPM DR) légialkalmassági felszabadítási (AWR) rendszert az amerikai Apache platformon, ami megnyitja az utat a rendszer felszerelésének megkezdéséhez az amerikai hadsereg jelenlegi Apache V6 platformjain. .
énzraelben már rég integrálva van a 64esre-is.OFF az ilyen hírek olvasása közbe kicsit feszült leszek hogy a Hforcehoz még mindig nem sikerült egy nlos nál egyszerűbb atgm et integrálni... már lassan a nagy helik mindegyike beérkezik de a kicsik még mindig nem rendelkeznek a beharangozott képességekkel.
No,ezt lassa mag Zsolt-ezeken rajt vannak a torovege iker Stinger inditokIndiai Apache-ok...
Hirtelen azt hittem, hogy még az indiai gépekről van szó.
Soha nem vitattam hogy a törőn lehet stingere.No,ezt lassa mag Zsolt-ezeken rajt vannak a torovege iker Stinger inditok
A helyzet az,hogy nem fikaztam a Kamovot.Csak nincs annyi eszed,hogy felfogd,mit irtamSoha nem vitattam hogy a törőn lehet stingere.
Semmivel nincs nagyobb tűzereje , szállított fegyverzete ezzel együtt, mint egy kamovnak.
Az alap helyzet nem az volt, hogy én fikáztam az Apache-ot, hanem az hogy te a Kamovot.
Ezt muszáj deklarálni, s ez feketén-fehéren visszakereshető.
Nyilván...A helyzet az,hogy nem fikaztam a Kamovot.Csak nincs annyi eszed,hogy felfogd,mit irtam
Nem csakis és kizárólag szuperlatívuszokban beszéltél róla=fikáztad...A helyzet az,hogy nem fikaztam a Kamovot.Csak nincs annyi eszed,hogy felfogd,mit irtam
Ja,megsertettem a kis lelket ezzelNem csakis és kizárólag szuperlatívuszokban beszéltél róla=fikáztad...
Ne kezd már el te is, ennél értelmesebbnek gondoltalak.Nem csakis és kizárólag szuperlatívuszokban beszéltél róla=fikáztad...
Hány db lezuhant Apache helikopternél tartunk 2024-ben? 8 összesen? És 3db, 72 óra alatt?