Akula osztály / Projekt 971 (Szovjetunió)

boki

Te ertelmezted es hoztad igy fel a temat. Erre reagaltam. En meg sem neztem a linket mert elso korben nem is erdekelt. Elhittem neked hogy van egy ilyen orosz felvetes es erre irtam amit. Te sem azt irtad hogy az amerikaiak hanem hogy az OROSZOKnak van ez a problemajuk.

Ne probald mar meg ezt is rajuk kenni.

Te próbálod a félreértelmezésedet kimagyarázni. Én leírtam egy mondatban miről szól a strategypage cikkje, allatta ott volt a link.
A 118. hsz 2. pontjában azt írtam, hogy a franciák állhatnak a kiszivárgott információk mögött. Ami azt jelenti(helyes értelmezés), hogy az" amerikai küldöttség látogatott a Csakrára" hírek mögött , ami strategypage-ben jelent meg, a franciák állnak. Ilyenkor észbe kell jutni annak is, hogy hatalmas harc folyik a háttérben a lukratív indiai fegyverpiacért. A jenkik és a franciák próbálják kitúrni az oroszokat nem a legtiszteségesebb eszközökkel.

De már nekem kínos, hogy egy jenkinek- aki kivételes/különleges(Obama szerint, szerintem végképp)- kelljen magyaráz a helyes értelmezést. :)

• Tetszik
Reactions: cinikus
Vasánap a Vojennaja Prijomka adása bemutatja a Gadzsijevó-ban szolgáló nukleáris meghajtású vadásztenegeralattjárókat.

• Tetszik
Reactions: fishbed
Vojennaja Prijomka mai adása- Zverinaja 2 (múlt vasárnapi folytatása)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Drkd484XgAA5CAe.jpg

K-419 Kuzbass

Kész a Leopárd......felújítva...

Модернизируемую атомную подлодку «Леопард» вывели из верфи​

A háttérzene visz mindent!!!!!!:D:D:D

• Tetszik
Kész a Leopárd......felújítva...

Модернизируемую атомную подлодку «Леопард» вывели из верфи​

A háttérzene visz mindent!!!!!!:D:D:D
Eg8FD6wYE_s.jpg

Nehéz és hosszú "szülés" volt. 2011-től volt a Zvezdocskában. Csak 2021-ben tér vissza az Északi flottához., előtte meg hátra vannak a tengeri tesztek.

• Tetszik
Reactions: fip7
@deze75 Mivel nincs videó a hozzászólásodnál így beteszem

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: Nemerson and fip7