AMPV - Armored Multi-Purpose Vehicle program

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

tacticool

Well-Known Member
2015. január 12.
1 122
3 066
113
A mortal carrier az hullaszállító? :D
Bocs, nem tudtam kihagyni.

Na baszki, pedig észre vettem, csak elvonták a figyelmem és mire vissza tettem a gép elé a seggem, elfelejtettem kijavítani. :D

Ha jól értem egy-két évtized meg pár millió dollár után kitalálták hogy az M113-at torony nélküli Bradley-re cserélik?

Hát még ha csak pár millióról lenne szó... mi ebben a meglepő, ha az USA-ról van szó?! :)
 
 • Tetszik
Reactions: Firga bácsi

Kulso_54

Well-Known Member
2010. június 14.
2 607
3 733
113
Gondolom ennek nincs saját topicja, vagy ahova be lehetne tenni.

Newest Amphibious Vehicle "ACV" Test Operate - U.S. Marine Corps
 
 • Tetszik
Reactions: Firga bácsi

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
29 918
56 975
113
The U.S. Army has awarded BAE Systems a contract worth up to $600 million for the sustainment and support of the Armored Multi-Purpose Vehicle (AMPV) over the next five years.

1434667302689.jpg
 
 • Tetszik
Reactions: Pogány and fishbed

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
29 918
56 975
113
US Army preparing for AMPV operational testing, Pentagon details needed improvements

"The Pentagon's chief weapons tester has identified five “reoccurring” problems with the US Army's new Armored Multi-Purpose Vehicle (AMPV) that need addressing during operational testing this year.

In the “controlled unclassified information” edition of the Director, Operational Test and Evaluation (DOT&E) 2021 annual report, the office said the AMPV line's rear ramp frequently malfunctions, “poor hatch and ramp seals” enable dust and water to enter the vehicle, and fixes are needed to make mortar ammunition more accessible. Additionally, computer display malfunctions cause the screens to blank out for the commander and driver, and “erroneous fault codes” cause the crew to doubt the portrayed failures."


bsp_12627-jdw-16086.jpg
 

Aladeen

Well-Known Member
2021. július 17.
11 156
20 392
113
AMPV bemutató, walkaround Chieftain előadásában - konkrétan a projekt managerével beszélget.