Még az internetbe is benne van:
https://airportal.hu/hallottal-egy-nagyon-mely-dormogo-hangot-tegnap-delutan-o-volt-az/
https://airportal.hu/hallottal-egy-nagyon-mely-dormogo-hangot-tegnap-delutan-o-volt-az/
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
44 és 46:Hány éves a legfiatalabb és legöregebb még repülő példány?
An-22A
Ez szokványos helyzetű leszállás?
Én meg az erkélyen falfestés közben hallottam a halk és távoli hajtómű-dünnyögést, de ahogy ránéztem az útvonalra nagyon távoli lett volna látni, szóval jó messzire elmegy a hangja (pedig nekem jó lett volna az irány, csak nincs csillagászati távcsövem).Az istenke áldja meg, itt berreg a fejem felett, de igazából kicsit délebbre és pont a Nappal szemben...
Azért tudtam meghallani még Szigetszentmiklóson is! Halkan, de szépen dorombolt!Én újpesti vagyok, ez meg a Belváros - Angyalföld vonalában nyomatta a nagy hangerőt, pont a Nappal ellenben.
Viszont a jellegzetes koax-berregés az megvolt!
Légcsavaros óriás: az An-22 Anteusz
Légcsavaros óriás: az An-22 Anteusz
Hetvenes évek közepe, kellemes melegben a Csepel-szigeten elterülő tököli légi bázis délkeleti pályavégénél pihenek közel 20 kilométer bringázás után a szögesdrót kerítés mellett. Nyári szünet a suliban. Előtte dilemma, hogy menjek a „Palára” (Palatinus…jetplanes.blog.hu