An-22 Antei / An-22 Anteus, Cock (Antonov)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

ghostrider

Well-Known Member
2014. július 18.
9 934
30 034
113
An-22A
256786.jpg

256365.jpg

256311.jpg

256412.jpg

256148.jpg

256569.jpg

Ez szokványos helyzetű leszállás?
255834.jpg

misinator

Well-Known Member
2011. október 5.
4 695
13 217
113
An-22A

Ez szokványos helyzetű leszállás?
255834.jpg

A Speyer-i múzeumba beszállítás előtt egy megfelelő méretű repülőtéren kirámoltak minden szerszámot, tartalékalkatrészt a gépből, s ezután szálltak le anno a " falusi focipályán":

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

emel

Well-Known Member
2013. február 11.
9 073
15 029
113
Az istenke áldja meg, itt berreg a fejem felett, de igazából kicsit délebbre és pont a Nappal szemben...
Én meg az erkélyen falfestés közben hallottam a halk és távoli hajtómű-dünnyögést, de ahogy ránéztem az útvonalra nagyon távoli lett volna látni, szóval jó messzire elmegy a hangja (pedig nekem jó lett volna az irány, csak nincs csillagászati távcsövem).

Allesmor Obranna

Well-Known Member
2010. április 30.
13 857
67 410
113
Én újpesti vagyok, ez meg a Belváros - Angyalföld vonalában nyomatta a nagy hangerőt, pont a Nappal ellenben.
Rekordidő alatt összeraktam a gépet a telével, de értelme se volt bekapcsolni.
Viszont a jellegzetes koax-berregés az megvolt! :)

misinator

Well-Known Member
2011. október 5.
4 695
13 217
113
Most találtam, hátha valamelyik videó még nem volt:

• Tetszik
Reactions: fishbed

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
43 240
83 164
113

borisz

Well-Known Member
2012. május 25.
8 903
12 686
113

Allesmor Obranna

Well-Known Member
2010. április 30.
13 857
67 410
113
Érdekesség. Amikor leállnak a hatalmas NK-12-esek, a légcsavarok közötti mechanikus kapcsolat megszűnik:

Itt látható az a homlokfogazású tengelykapcsoló, összezárt állapotban, ami biztosítja, hogy az elöl levő légcsavar az őt forgató belső tengellyel kapcsolódhasson:

DSC06052.jpg

Allesmor Obranna

Well-Known Member
2010. április 30.
13 857
67 410
113