Arihant osztály (India)

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
44 821
60 131
113
Augusztusban kezdodnek a tesztek az Arihanton, egyébként a napokban beindították az atomreaktort a hajón. A hajó 110 m hosszú, 6000 t vízkiszorítású. Nagyon hasonlítaz orosz Akula osztályra.
editor4.jpg
 
2013. december 7.
934
3
18
83MW-os. Csernobilban a szétdurrant blokk 1000MW volt. Ha a telejesítményeknek közük van a reaktorokban tárolt radioaktív cucc mennyiségéhez akkor 12szer kisebb baj keletkezhet csak.
 

Kuruc71

Member
2010. április 20.
823
6
18
En csak szimplan nem bizom az indiaiakban. A viz meg a levego sok mindent elszallit ha akarod ha nem.
 

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
44 821
60 131
113
Hát nem irigyellek....:) A hajo az orosz projekt 971 alapján készult, de a reaktort az indiai "Indira Gandhi -Nukleáris kutatotkozpont" munkája. (még nincs tapasztalatuk ezen a téren).
 

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
25 297
45 964
113
http://www.livefistdefence.com/2015/11/breaking-arihant-fires-unarmed-missile.html