Érdekes, ahogy megoldották a tolóerővektorálást. Kiváncsi vagyok, hogy mirefel választották ezt a "feles" módszert, talán az infraképe így kisebb lesz. 25:34-nél mutatnak valami határidőtáblázatot, azt ha valaki érti akkor fordítsa le.
Nekem is nagyon kicsinek tűnik ez a madár légifölény/elfogó-vadásznak, főleg két-hajtóműves létére. Lehet, hogy csak egy technológiai demonstrátor/tesztgép, amivel a ma rendelkezésre álló ipari lehetőségek és felszerelések segítségével letesztelik, hogy egyáltalán képesek-e és érdemes-e horribilis beruházásokkal valódi, ütős elsővonalbeli 5. generációs légifölény-vadászgépet gyártani.
Technikailag valószínűleg képesek, csak az a nagy kérdés, hogy ez mibe kerülne nekik?
Annyira nem apró gép azért, nem sokkal kisebb, mint egy F-16-os, bár elvileg a legnagyobb felszálló tömege jóval elmarad egy Block 50-esétől (13 tonna szemben a 19,2-vel). .
42,300 lb (19,200 kg)
Egyébként annyira nem sürgős nekik, mire Kínában elkezd szolgálatba állni tömegesen a J-20, addigra ők is el kezdik rendszeresíteni az F-35-öst. Szerintem arra is várnak, vesznek majd át technológiákat, ötleteket.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..