Az atomháború és ami utána jön

Pogány

"Több mint 2500. Szerinted csak a civilizációs betegségek miatt lett a rák alap halálok? "

Ennél ez összetettebb szerintem :)
Mindenesetre a véleményem nem változott az ügyben ;)

• Tetszik
Reactions: Pogány
Pogány

"Több mint 2500. Szerinted csak a civilizációs betegségek miatt lett a rák alap halálok? "

Ennél ez összetettebb szerintem :)
Mindenesetre a véleményem nem változott az ügyben ;)

Én is eljátszok néha a gondolattal, hogy a bukaresti térséget beterítem a Mária és Eszter tárnák tartalmával, de hegyek ide vagy oda, szopó lenne, ha nagy a szél. Összetettebb persze, de ez nem elhanyagolható része, csak nem beszélünk róla, mert még a gonosz helótákban felmerülne, hogy a feddhetetlen vezetőik természetesen a nép javért szétcseszik a bolygót és úgy nehéz lenne a népet ostorozni a földre gyakorolt rossz hatásért. Én azt remélem, hogy megússza a terület, mert sok fontos történelmi kincset rejt, szerintem sokkal többet, mint ami ismert. Persze magát a pakisztáni fanatikus iszlamizmust, meg India mocskát nem sajnálnám, még nevetnék is ha megnukiznák egymást, de sajnos precedens lenne.

Meg benzint is eloallit mar úgy mellesleg
mini_NPZ.jpg

21529c31-267c-49aa-9e64-015645a57b22.jpg

meg az aram is a falbol gyün csak úgy, magától. Aztan a villamosmernokre mi szukseged lesz ott a kőkorszakban?
Számos kiserőmű megmarad, stb. Nem ez lesz a gond, ehhez elég szakember túlél a főbb célpontok és kihullási zónáikon kívül!