Öngól? Most az komolyanAmikor a saját gépedet kell visszafejteni...
![]()
The Air Force Is Having To Reverse Engineer Parts Of Its Own Stealth Bomber
Twenty-one years after the last Spirit was delivered, the Air Force is working out how to build the exotic spare parts the bomber requires.www.thedrive.com
lehetséges, hogy "elfelejtették", hogy ki gyártotta, sőt a tervek sicsenek meg?
Amúgy az a két radar minek van rajta?
Nem az ennek a bombázónak a lényege,hogy csökkentse az észlelhetőségét?
Amúgy az a két radar minek van rajta?
Nem az ennek a bombázónak a lényege,hogy csökkentse az észlelhetőségét?
Szerintem inkább valamilyen radarképet készíteni tudó radar az de ha használja akkor az olyan mintha felkapcsolná a lámpát.Foggalmam sincs milyen radarok azok, de én egy ilyen kategóriájú gépre időjárás radart pl. biztosan tennék.
Ha használja akkor az olyan mintha felkapcsolná a lámpát.Ezek LPI Doppler beam sharpening elvű térképező lokátorok, amiket a célzás pontosításához használnak.
![]()
Ha használja akkor az olyan mintha felkapcsolná a lámpát.

Gondoltam,hogy nem a fél Dunán-túlt világítja be.Onnan látom ezt problémának,hogy B2-t jóesetben nem küldenek géppuska tüzelőállás ellen(aztán láttunk már CAS B1B-t is...)a nagyfontosságú célokat meg semeddig nem tart valamilyen besugárzásjelzővel vagy ezzel a nagyon felkapott mindenféle maradék sugárzást érzékelő rendszerrel felszerelni.Tűnyalábbal dolgozik, csak a földi cél közvetlen körzetét világítja meg, ráadásul LPI, szóval nem eccerű észlelni...
... ha meg észleled a földön állva, akkor már bajban (célkeresztben) vagy.
![]()
Gondolkozz Sz méretben. És minek oda RWR, ahol SAM sincs.Gondoltam,hogy nem a fél Dunán-túlt világítja be.Onnan látom ezt problémának,hogy B2-t jóesetben nem küldenek géppuska tüzelőállás ellen(aztán láttunk már CAS B1B-t is...)a nagyfontosságú célokat meg semeddig nem tart valamilyen besugárzásjelzővel vagy ezzel a nagyon felkapott mindenféle maradék sugárzást érzékelő rendszerrel felszerelni.
Sz méret?Gondolkozz Sz méretben. És minek oda RWR, ahol SAM sincs.
Az, hogy hol volt Sz-300 az meg a HTÖ-ben megtalálod.
A B-2 amúgy sem sem célpont közelébe sem, ha nem bombát használ.
Gondoltam,hogy nem a fél Dunán-túlt világítja be.Onnan látom ezt problémának,hogy B2-t jóesetben nem küldenek géppuska tüzelőállás ellen(aztán láttunk már CAS B1B-t is...)a nagyfontosságú célokat meg semeddig nem tart valamilyen besugárzásjelzővel vagy ezzel a nagyon felkapott mindenféle maradék sugárzást érzékelő rendszerrel felszerelni.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..