1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Beszélgető

Diskurzus a(z) 'Kantin' témában - Tcat által indítva @ 2013. január 16..

 1. FilcTroll

  FilcTroll Well-Known Member

  Igen, sajnos közben én is utánanéztem, erősen szűrnek. Kreténség. :(
   
 2. FilcTroll

  FilcTroll Well-Known Member


  Itt van Jack Conte, aki elmagyarázza a Patreon tartalmi szabályait. Azért Lauren eléggé házhoz ment a pofonért...
   
 3. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Kicsoda ő és mivel húzta ki a gyufát?
  A konzervatív szót hogyan kell értelmezni?
   
 4. Fennek

  Fennek Well-Known Member

  Felszólalt az illegális migráció ellen. Semmi törvénytelent nem csinált. Még az EU parlamentben is felszólalt (nem mintha az nem lenne tele bűnözőkkel, de mindegy)
   
 5. ozymandias

  ozymandias Well-Known Member

  csináltam régebben videókat, mechanika, anyagtudomány, később raktam hozzá tartalmat robotokról (relatív kinematika, DH-transzformáció, szilárdsági számolások, programozás), majd egy kis pentest. 2 éve repült a csatorna. Azóta úgy vagyok vele, hogy akkor basszák meg.

  Egyrészt nehezen viselem, hogy egy totál szakmán kívüli egy pontrendszer alapján eldönt valamit rólam, másrészt meg az igényes tartalmat egy idő után elkezdték lopni az indiaiak. Kicsit pipa lettem, amikor az arduino-s kódsoromat, vagy egy keskenyréses-hegesztés makrocsiszolatát láttam viszont indiai csatornákon, nulla forrásmegjelöléssel.

  Azóta nulla ilyen tevékenység, maximum ide írok néha egy kicsit bővebb lére eresztett hsz-t, lásd SR-71-es. Marad helyette a kódolás meg az otthoni robotépítés (jelenleg egy 6 szabadsági fokos kar + Nvidia Jetson Nano, hogy a robot később lásson is...)
   
  gergo55, fip7, fishbed and 5 others like this.
 6. Fennek

  Fennek Well-Known Member

  Bocs, tévedtem. A Patreon lenyúlja a beragadt pénzt. Pl Obama féltesójának is 1000 USDje ottmaradt a Patreonnál miután letiltották.
   
 7. FilcTroll

  FilcTroll Well-Known Member

  Az első egyszerű: Lauren Southern egy aktivista-újságíró, aki keményen hallatja a hangját az iszlám, a PC és általában a liberális aktivizmus ellenében. A bant azért kapta, ami benne is van a Conte-videóban: az egyik anyagában arra buzdítja az őt szállító hajó kapitányát, hogy menjen neki egy menekülteket szállító másik hajónak. Ezzel valóban megsértette a Patreon szabályait.

  De most megnéztem egy csomó "Patreon ban" videót ebéd közben, és Fenneknek igaza van sajnos, mert ezek tényleg elvi alapon irtják a szerintük szélsőjobbos kontentet, még olyat is, ahol nem tudják a szabályzatukkal indokolni. Eddig a zenei részre volt némi rálátásom, az elég poltikamentes terület, de a szólásszabadság dilemmáját a Patreon sem tudja kezelni, és erősen elszaladt velük a ló. Olyannyira, hogy közben egy csomó mérsékelt konzervatív magától lelépett a Patreonról tiltakozásul, pl. Jordan Peterson is, aki végképp nem egy széljobber uszító. Ez az ügy volt a kiváltó ok:

   
  zeal and molnibalage like this.
 8. Fennek

  Fennek Well-Known Member

  Ohh mondásra is büntizünk? azt hittem jogerős bírósági ítéletet szoktunk lobogtatni amikor szankciózunk valakit.

  Ez olyan mintha szembe a boltos azt mondaná Józskának, hogy nem ad el neki kenyeret, mert látta a facebookon, hogy beszólt a Bélának, hogy orrbavágja.
   
  fip7 and molnibalage like this.
 9. FilcTroll

  FilcTroll Well-Known Member

  Sztem félreérted, a Patreon szabályzatban van ilyen, hogy nem lehet offenzív videót publikálni. Ezzel amúgy nem kell semmilyen viszonyban lenni, azt csinálnak a saját oldalukon, amit akarnak. A példád a másik júzerre viszont teljesen helytálló. Ő nem csinált semmit. Na, az védhetetlen.
   
  2ndt likes this.
 10. antigonosz

  antigonosz Well-Known Member

  Se kutya, se macska, se cigi. Mind a három büdös és lepusztítja a falakat,lakást. Akinek ez nem tetszik keressen mást, ez így teljesen demokratikus, mert megszavaztuk itthon. :)
   
  fip7 and vilmoci like this.
 11. jani22

  jani22 Well-Known Member

  Kínai hídépítések, ha kell bónuszként völgyzárógáttal.

   
 12. jani22

  jani22 Well-Known Member

  Szerintem kellene egy vegyesnek ható topic, mert pl. ezt nem tudom, hogy hol lenne a helyes. :)

   
 13. Ooorky

  Ooorky Well-Known Member

  Végén az amerikai katonával (?) való összehasonlításnál megborzongtam egy pöttyet.

   
 14. papi

  papi Well-Known Member

  Ne a T90 topikot szennyezzük vele.

  Az ár értéket nehéz belőni.
  Használt terepes Nivát olyan 800 000 forinttól lehet kihozni. Itt azért számítani lehet jó sok rozsdára, jó ha megbarátkozol a szereléssel is. Nem bonyolult, alap szerszámokkal akár otthon is vállalható. Viszont arra számítani kell, hogy minden terepen töltött nap után hozzá kell nyúlni.
  Használt 2,5 TD G olyan 10-12 ezer euró. Sokkal jobb a korrózióvédelme, alvázasak ezért nem is olyan veszélyes, ha rozsdásodik. Gond akkor van, ha valami megkotlik, mert akkor a Merci embléma miatt baromi vastagon fog a ceruza. Egyébként ez is egy egyszerű technika, csak sokkal több vas van az aljában mint a Nivának.

  A nyomod a mercit dolgot kérlek fejtsd ki,de ha valami orosz technika ellenes dolgot akarsz kihozni a mondandómból akkor fejezzük is be a beszélgetést!
  Én nagyon szeretem a Nivát és az Uazt (még primitívebb a hajtása mint a Nivának) is. A profilképem se véletlen. Tudom, hogy él egy csak ezek az igazi terepjárók mentalitás, de ez csacsiság.
  Az az igazság, hogy ezek azért jó terepjárók, mert olcsók és az emberek nem sajnálják őket. Simán bevállalnak velük olyan dolgot, amit egy 10 milliós értékű géppel már nem. Azzal tisztába kell lenni, ha valaki terepezik, hogy ott lesznek sérülések. A kökény karcol, a lemez horpad, a lámpa törik.
   
 15. jurgenbauer

  jurgenbauer Well-Known Member

 16. Ooorky

  Ooorky Well-Known Member

 17. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

 18. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  A kép nagyjából helyes. Csak a bibi asszem, hogy anno számokkal kijött, hogy sajnos reménytele vállalkozás. Remélem tévedtünk. Az, hogy a médiát nem érdekli, az nem igaz.
   
  FilcTroll likes this.
 19. FilcTroll

  FilcTroll Well-Known Member

  blitzkrieg likes this.
 20. Ooorky

  Ooorky Well-Known Member

  Marsnak nem csak mágneses mezeje nincs, de légköre is alig.
  Ez hatalmas különbség.
   

Ezen oldal megosztása