Beszélgető

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
19 294
26 264
113
Sziasztok!

Első körben az adminok segítséget szeretném kérni, hogy ha már odavert nekem az egyikőtök egy 2 hónapos pihenőt, trollkodás címszó alatt, akkor lerántanátok a leplet arról, hogy mi fér bele és mi nem fér bele ebbe a "gumi" szabályba?

vagy csak egyszerűen aznap az illető olyan lábbal kelt? Netán valamelyik ezt megelőző neki szánt választ/kérdést szívott mellre és jutalmazott így?

az elmúlt 2 hónap termését átfutva, pl Közel-kelet topic, vagy az Oroszország topic, Ukrán konfliktus bőségesen több és nagyobb szabálysértések voltak, mint az én állítólagos trollkodásom.. persze retorzió nélkül

de legyen így, spongyát rá, csak akkor azt áruljátok már el végre, hogy miért vannak itt egyenlők és egyenlőbbek ha már ennyire nyilvánvaló a részrehajlás és a kettős mérce,főleg ha publikus a fórum?

Most nem trollkodtam, tényleg komolyan kérdezem.. esetleg ha vannak kiválasztott kis kedvencek, inkább rakom őket azonnal ignore-ra hogy ne fussak bele mégegyszer a trollkodásba..

várom megtisztelő válaszotokat (pm-ben is jöhet)

Boldog Karácsonyt mindenkinek!
néminemű sértődöttséget vélek felfedezni :D
(pöcshuszár v2)
Boldog ünnepet néked is btw. & welcome back

• Tetszik
Reactions: Sniper

Filter

Well-Known Member
2021. január 7.
4 237
22 217
113
Ott voltam.
Beszélgettem, aztàn elrepült egy szék...
Minek?
Most meg lòg a téma a levegőben, pedig lehetne benne tùrkàlni.
Mindegy.

• Tetszik
Reactions: zsolti

Busho3301

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2021. április 26.
2 937
12 759
113
Na jóvan', a Jézuska lakatot hozott pár topikra, tőlem ennyire telt ma.
Mindenkinek boldog karácsonyt, kerecsenyt, Higginsnek hanukát, tessenek ünnepi hangulatba kerülni :)
Lehet, hogy @Tcat nagyobb mértékben is zár egy időre, ne lepődjetek meg ha így lesz.