Ja okes koszonom majd akkor meg kérdezem őketfngm sincs, a zászlót vágtam, tatai izékről dunsztom sincs
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ja okes koszonom majd akkor meg kérdezem őketfngm sincs, a zászlót vágtam, tatai izékről dunsztom sincs
Gondolom mert Sabatont vágtak be alá, aztán annak a zenéjéhez szokták a keresztes image-t kötniMiért van ez a tatai leopardokon egyantalan rá rakhatnak akármilyen zászlót?
Ahhhhhhhhh így már értemGondolom mert Sabatont vágtak be alá, aztán annak a zenéjéhez szokták a keresztes image-t kötni
Artisjus vajh' tudja?Gondolom mert Sabatont vágtak be alá, aztán annak a zenéjéhez szokták a keresztes image-t kötni
Amúgy tudtommal úgy megy ez, hogy maguk a nagy közösségi médiaplatformok kötnek szerződést a kiadókkal a zenék használatát illetően, hogy akkor 10-enx millió dollárt fizetek én neked (általában az összeg bizalmas) az általad tulajdonolt számok licenszeléséért. Utána pedig az egyszerű júzer annyiszor szúrhatja be háttérzenének ahányszor akarja. Avagy, amikor mondjuk a tataiak Sabatont raknak be, azt megtehetik mert a TikToknak szerződése van a Sabaton kiadójával a zeneszámok használatára.Artisjus vajh' tudja?
Van másik is
Sziasztok! Milyen zászló van a tankunkon?
Na Bálint meg @Kávé csatlakoztam az idétlen macskafotós fórumtársak klubjához!Szerintem pár héten belül megfog jelenni az rm-nél..
@tomippo -val már négyen vagytok. Sajnálom, számomra az övé a top 1.
Most hogy sikerült meg fertőzni sokakat a macskas képekkel jöhet a következő lepcsofokNa Bálint meg @Kávé csatlakoztam az idétlen macskafotós fórumtársak klubjához!
Na-na ! Azért vannak határok!Most hogy sikerült meg fertőzni sokakat a ma akad képekkel jöhet a következő lepcsofok
Mindenki be adja jelentkezését a pénzügyőrséghez
Nincsenek ha te van Záhonynál a vámosNa-na ! Azért vannak határok!
Az a határ is arról híres lassan, hogy fél évente elviszi a TEK az állományt...Nincsenek ha te van Záhonynál a vámos
Hat igen sajnos ilyenkor az egész váltást viszik ha benne van ha nemAz a határ is arról híres lassan, hogy fél évente elviszi a TEK az állományt...
"Ne félj elvtárs, nem ellened jöttem, hanem érted!"Hat igen sajnos ilyenkor az egész váltást viszik ha benne van ha nem
van is erről egy híres mondat nálunk
Jó napot kollégák!
Nem hozzatok jöttünk, hanem értetek!
Igen csak hogy az én verziók éles szitu van is elhangzott"Ne félj elvtárs, nem ellened jöttem, hanem érted!"
Ha jól emlékszem valami ilyesmi az eredeti
Akkor menj hatarornek.Na-na ! Azért vannak határok!
Csak szeretném jelezni, hogy @Tcat kimaradt
Bezony. @Kávé divatot teremtett. Én meg végre megtaláltam a cicalteregómat.