Furcsa ilyet látni:
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Főleg úgy hogy Magyarország nem 1024 éves! Ez Magyar Királyság kora! Magyarország 895 óta létezik!Furcsa ilyet látni:
M1 szerintemVan valami online stream a tuzijatekrol, vagy utolag rakjak majd fel? Kisebbik nezne...
Hát kicsibe mutatják de holnap fent lesz normálisan szerintemVan valami online stream a tuzijatekrol, vagy utolag rakjak majd fel? Kisebbik nezne...
https://hirado.hu/elo/dunaliveVan valami online stream a tuzijatekrol, vagy utolag rakjak majd fel? Kisebbik nezne...
Az államalapítást is ünnepeljük augusztus 20-án, ezért 1024 éves.Főleg úgy hogy Magyarország nem 1024 éves! Ez Magyar Királyság kora! Magyarország 895 óta létezik!
A nyugattalan Magyarország, a magyar Magyarország beteges birodalmi tagadásának megszokott lépése.Főleg úgy hogy Magyarország nem 1024 éves! Ez Magyar Királyság kora! Magyarország 895 óta létezik!
895 van Magyar Fejedelemség! 1000-től van Keresztényi Magyar Királyság! Vagy mi! De 895-től kell számolni az országunk és itt létünk éveitAz államalapítást is ünnepeljük augusztus 20-án, ezért 1024 éves.
A nyugatos birodalmi függés kezdetét ünneplitek. Az állam csökkenését, a mai (is) nyugati módi szerinti az idegen kedvéért űzött saját lakosság elleni harc kezdetét a nyugat elleni hadjáratok helyett, a mai ausztria területének feladását, a határvédelem lerombolását.Az államalapítást is ünnepeljük augusztus 20-án, ezért 1024 éves.
A nyugatos birodalmi függés kezdetét ünneplitek. Az állam csökkenését, a mai (is) nyugati módi szerinti az idegen kedvéért űzött saját lakosság elleni harc kezdetét a nyugat elleni hadjáratok helyett, a mai ausztria területének feladását, a határvédelem lerombolását.
Az állam, köszöni, előtte megalapult. Álmos, Árpád, Előd, Ond, Kond, Tas, Huba, Töhötöm, Kurszán, Kál, Bulcsú, Lehel, Levente, Zolta, Tétény, Botond...
Mintha valamit csináltak volna ezek a srácok anno.
Egyik sem igaz teljesen.Az államalapítást is ünnepeljük augusztus 20-án, ezért 1024 éves.
Itt megvan jó minőségben (akár 3 Mbit/sec).Van valami online stream a tuzijatekrol, vagy utolag rakjak majd fel? Kisebbik nezne...
Én kimegyek "füvetnyírni", vagy megkérdezem, hogy hol a söröm...Én a felénél felbeszakitom hogy o.k ennyi elég lesz.
Önként jelentkezem... ez lehet enyhítő körülmény?Baszki tegnap teged savaztak és én lemaradtam?
Mikor kerülsz újra sorra beszallnek én is!
Te turbómagyar
Van egy ilyen kézről kézre járó lista ki be kötünk bele? Ha igen dobjatok már át készülnek rá kovire
A fásik...Igazi veszteség.
Már ha manapság érdekel ilyen bárkit is, amikor Fásy-kat tüntetnek ki :/
Móka?Milyen táborra gondolsz ?
Annyi siralom folyt le itt, minek tengerbe könnyeket....Minket kihagytál...
Magyar Ezüst Érdemkereszt
2024. augusztus 16.
8 éves a felvétel, de még mindig aktuális, nagyon....
Amióta elfoglaltuk Dzsipoisztánt, és jegyet vagy bérletet kérnek a Hőslakosoktól a BKKn az ellenőrök...Mióta vagyunk mi magyarok kizsákmányolók?
Hollandiában pontosan ezt tapasztaltam....(személyesen)Cigánytelepet csinálnak mindenből a barnisok, ahová csak letelepednek, pedig adva van nekik minden.