Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Amúgy Hóbagoly az nem Boross Péter hívójele?
A gyanúmat már nem szeded le magadrólKizárt dolog, nem is hasonlít!
A gyanúmat már nem szeded le magadról
Az EU gyakorlatilag USA ellenőrzés alatt áll. Elég a fizikailag megjelenő amerikai haderőre gondolni, vagy a lehallgatási "botrányra". Mit "szelídít" ezen? Szerintem az eurázsiaira gondolt, ami ellen minket akarnak felhasználni. Eddig is ezt építgették Obama alatt.Jó, szerintem térjünk vissza a topikhoz, mit szóltok az alábbihoz:
https://forum.htka.hu/threads/biztpol-a-nagy-sakktábla.541/page-1000#post-306443
Az EU gyakorlatilag USA ellenőrzés alatt áll. Elég a fizikailag megjelenő amerikai haderőre gondolni, vagy a lehallgatási "botrányra". Mit "szelídít" ezen? Szerintem az eurázsiaira gondolt, ami ellen minket akarnak felhasználni. Eddig is ezt építgették Obama alatt.
Nem gondolhatott az Eurázsiaira, mivel a riporter kérdése úgy szólt, hogy ha ennyire nem bírja az EU-t, Brusszelt és a bürokratáit, akkor miért akar az USA EU nagykövete lenni?
Ő meg arra gondolt, hogy az EU-t használja fel a kelet ellen?Nem gondolhatott az Eurázsiaira, mivel a riporter kérdése úgy szólt, hogy ha ennyire nem bírja az EU-t, Brusszelt és a bürokratáit, akkor miért akar az USA EU nagykövete lenni?
Mâshogy írja magàtKizárt dolog, nem is hasonlít!
Én egy kocsmát se bíznék rá. Főleg azt nem.Mert Junkert polgármesternek szeretné javasolni, oda talán jó lesz
Ő meg arra gondolt, hogy az EU-t használja fel a kelet ellen?
Értem én, megvan a kontextus is, de hogyan és miért teszel tönkre egy helyet ami vakon csinált meg neked mindent eddig is, és jó eséllyel így is marad (szankciók,Arab Tavasz, stb.)?Nézd, az egész beszélgetés az EU-ról szólt. Továbbá 5:34-nél:
"He doesn't like an organization that is supra-national, that is unelected, where the bureaucrats run amok, and that is not frankly a proper democracy!"
azaz
"Ő (mármin Trump) nem szereti az olyan nemzetek feletti szervezeteket, amelyeket nem választott meg senki, ahol a bürokraták ámokfutók, és ez, őszintén, nem is egy rendes demokrácia!"
(az EU-ról beszél, természetesen)
továbbá, az egész beszélgetés másik fő témája, hogy fogja-e Trump támogatni Nagy-Britanniát a Brexitben. Ó, hogyne, persze. Sőt, külön szabadkereskedelmi megállapodással is fogja az USA segíteni Nagy-Britanniát, hogy simábban vészelje át az átmenetet.
Szóval, magyarán a BBC adásában beszélgetnek arról az USA és Nagy-Britannia képviselői, hogy milyen vacak egy szervezet az EU, és hogy Trump hogyan fog Nagy-Britanniának segíteni abban, hogy megszabaduljon az EU-tól. Na ehhez teszi hozzá a végén Ted Malloch, hogy ő pontosan azért vállalja el az USA EU nagyköveti posztját, mert már van gyakorlata abban a SZU-hoz hasonló szervezetek "szelídítgetésében".
És ha még mindig nem lenne egyértelmű, hogy az EU-ra gondolt, akkor meg kell hallgatni az utána elhangzó pár mondatot, miszerint "csak Nagy-Britannia olyan, hogy a nagykövete azt az országot szolgálja ki, ahová küldték" erre a műsorvezető nevetni kezd, hogy ezzel szemben Ted Malloch-ot meg azért küldik az adott helyre, hogy tönkretegye azt a helyet, ahová küldték. (és ez a hely az EU)
Értem én, megvan a kontextus is, de hogyan és miért teszel tönkre egy helyet ami vakon csinált meg neked mindent eddig is, és jó eséllyel így is marad (szankciók,Arab Tavasz, stb.)?