Ilyen alapon az IOS meg bőven az.Kb minden ilyen eszköz alkalmas a kémkedésre. Lásd a pár évvel ezelőtti okos kütyü botrányt, amiben ráadásul a CIA is nyakig benne volt.
Ennek a jelentőségét nem is a kínaiak fedezték fel először, hanem az NSA.
Ilyen alapon az IOS meg bőven az.Kb minden ilyen eszköz alkalmas a kémkedésre. Lásd a pár évvel ezelőtti okos kütyü botrányt, amiben ráadásul a CIA is nyakig benne volt.
Huawei termékei kémkedésre adhatnak lehetőséget,
Gondolom azt,hogy bár amit írtál az igaz! Mégis mellék vágány mert itt most III.vh. címszóval fegyverekkel vívottra gondolunk. Meg nyilván az adott újság is arra gondolt.Bocsáss meg: Mit jelent ez az ikon?
Köszönettel.Gondolom azt,hogy bár amit írtál az igaz! Mégis mellék vágány mert itt most III.vh. címszóval fegyverekkel vívottra gondolunk. Meg nyilván az adott újság is arra gondolt.
Egyébként 500éve se azzal kezdték,hogy rágyújtották a szomszédra a várat. Csak mikor már nem ment "hitellel" mert kilógott a lóláb akkor hozták a faltörő kost hát most is hasonló a helyzet.
Pont így vagyok ezzel én is.Ránéztem a telefonomra, HUAWEI, és arra gondoltam, lehet, a kicsi kinai ép engem sasol rajta keresztül![]()
!Pont így vagyok ezzel én is.
De tudod mit? Ha ilyen fura elkefélt ízlése van, akkor egészségére!

Annyi a különbség a korábbi időszakokkal ellentétben, hogy a rakétavédelmi rendszernek hála megnyerhető egy atomháború. Áldozatok lesznek de az utóbbi 30 évben felborult a status quo. Magyarország számára életbevágó fontosságú hogy az elfogó rakétákkal védett oldalon legyen a végső megsemmisítéskor. Nem hülyék Amerikában, kiszámoltak mindent. Nem szabad elfelejteni az európai bevándorló értelmiség működteti az ország motorját nem a 200 éve semmittevő protestáns suttyók.Gondolom azt,hogy bár amit írtál az igaz! Mégis mellék vágány mert itt most III.vh. címszóval fegyverekkel vívottra gondolunk. Meg nyilván az adott újság is arra gondolt.
Egyébként 500éve se azzal kezdték,hogy rágyújtották a szomszédra a várat. Csak mikor már nem ment "hitellel" mert kilógott a lóláb akkor hozták a faltörő kost hát most is hasonló a helyzet.
Ekkora baromságot leírniAnnyi a különbség a korábbi időszakokkal ellentétben, hogy a rakétavédelmi rendszernek hála megnyerhető egy atomháború. Áldozatok lesznek de az utóbbi 30 évben felborult a status quo. Magyarország számára életbevágó fontosságú hogy az elfogó rakétákkal védett oldalon legyen a végső megsemmisítéskor. Nem hülyék Amerikában, kiszámoltak mindent. Nem szabad elfelejteni az európai bevándorló értelmiség működteti az ország motorját nem a 200 éve semmittevő protestáns suttyók.
. Van fogalmad róla hogy egy atomháborúnak csak vesztesei lehetnek.Ezt terjeszti a gyengébbik fél propagandája. Lesz veszteség a védett oldalon is ezt nem vitatom, de az regenerálódhat ha a magterület nem sérül.Ekkora baromságot leírni. Van fogalmad róla hogy egy atomháborúnak csak vesztesei lehetnek.
Ez esetben is egészségéreMi van ha egy jó ázsiai csaj?![]()
!Na pont az ilyen hülyéktől félek, de nagyon, akik kiszámoltak már mindent, hogy hogyan lehet megnyerni oroszországgal szemben egy totális atomháborútAnnyi a különbség a korábbi időszakokkal ellentétben, hogy a rakétavédelmi rendszernek hála megnyerhető egy atomháború. Áldozatok lesznek de az utóbbi 30 évben felborult a status quo. Magyarország számára életbevágó fontosságú hogy az elfogó rakétákkal védett oldalon legyen a végső megsemmisítéskor. Nem hülyék Amerikában, kiszámoltak mindent. Nem szabad elfelejteni az európai bevándorló értelmiség működteti az ország motorját nem a 200 éve semmittevő protestáns suttyók.
...Ezt terjeszti a gyengébbik fél propagandája. Lesz veszteség a védett oldalon is ezt nem vitatom, de az regenerálódhat ha a magterület nem sérül.
Ezt terjeszti a gyengébbik fél propagandája. Lesz veszteség a védett oldalon is ezt nem vitatom, de az regenerálódhat ha a magterület nem sérül.

Viszont ABM bent valószínű erősebb. Első csapást is jobb kondíciókkal tud váratlanul indítani.Ugye tudod,hogy nukiban az usa a gyengébb?![]()
Viszont ABM bent valószínű erősebb. Első csapást is jobb kondíciókkal tud váratlanul indítani.
Nem jó ez sehogy sem :S...

),de van még pár ötletem,ehhez abm sem kell.Annyi a különbség a korábbi időszakokkal ellentétben, hogy a rakétavédelmi rendszernek hála megnyerhető egy atomháború. Áldozatok lesznek de az utóbbi 30 évben felborult a status quo. Magyarország számára életbevágó fontosságú hogy az elfogó rakétákkal védett oldalon legyen a végső megsemmisítéskor. Nem hülyék Amerikában, kiszámoltak mindent. Nem szabad elfelejteni az európai bevándorló értelmiség működteti az ország motorját nem a 200 éve semmittevő protestáns suttyók.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..