Ugyan, ez mind semmi. Tegnep tudatta velem egy uj dolgozo hogy Jezus magyar volt... Mondtam neki eddig ukranrol meg romanrol hallottam csak.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Na na! Esélye nem volt egy mélyen vallásos nép hitét megváltoztatni,halott ügy volt az elejétől fogva. Miközben Izraelt egy birodalom megszállva tartotta. Nagyon magyaros!Ugyan, ez mind semmi. Tegnep tudatta velem egy uj dolgozo hogy Jezus magyar volt... Mondtam neki eddig ukranrol meg romanrol hallottam csak.
Én kb két hete fogadtam egy idősebb útiembert a munkahelyemen a főnököm helyett, aki feltétlen meg akarta osztani a világmegváltó ötletét a cégünkkel. A történetet ott kezdte, hogy ő 12 éves korában feldobott egy vasdarabot a levegőbe ami mind a mai napig nem esett le és ott kering Budapest felett és ezt a vasdarabot be kellene fogni, mert micsoda energia potenciál van benne. Sajnos sok a futóbolond idehaza.....Ugyan, ez mind semmi. Tegnep tudatta velem egy uj dolgozo hogy Jezus magyar volt... Mondtam neki eddig ukranrol meg romanrol hallottam csak.
Ha adott elérhetőséget,az jó volna,érdekelne a dílere száma!Én kb két hete fogadtam egy idősebb útiembert a munkahelyemen a főnököm helyett, aki feltétlen meg akarta osztani a világmegváltó ötletét a cégünkkel. A történetet ott kezdte, hogy ő 12 éves korában feldobott egy vasdarabot a levegőbe ami mind a mai napig nem esett le és ott kering Budapest felett és ezt a vasdarabot be kellene fogni, mert micsoda energia potenciál van benne. Sajnos sok a futóbolond idehaza.....
Azt hiszem, felvirrad lassan a napja az úgynevezett "ukrajna" teljes körű kirablásának...
Jó volna, ha néhány millió hektár erejéig beenénk magunkat Lembergig mondjuk...
Milyen jópofa lenne már több százezer fajukrán rabszolga fölötti magyar uralom.
Nagy mák,hogy nem pattintották meg az arany tartalékot a majdan után sietve...
Nem kell nekünk semmilyen rabszolga,sem uralom,adják vissza ami a mienk,aki maradni akar maradjon,aki menni akar menjen.
Nem nagyon érzem át ezeket a dolgokot - a jelvények szimbológiáján kivül - de ez tetszettNem kell, hogy megijesszen, nyugalom! Teljesen idegen képződmény a magyar karakterhez képest!
HALAK jegyű formáció, születésnapja március 4. (2017)!
Mi pedig, mint magyarság, íjfeszítő, szkíta-utód népként tüzes jegyű, NYILAS szellemiségűek vagyunk (keleti állatövi megfelelője a LÓ, gondolj a Fehér ló fia c. népmesénkre) némi KOS hatással átitatva, de ebbe most ne menjünk bele.
Mi a NYILAS-IKREK tengelyben éljük meg a létezést, amit az asztrológiában "élettengelynek" neveznek, míg ezzel homlokegyenest keresztben helyezkedik el a "haláltengelyként" ismert HALAK-SZŰZ tengely!
A NYILAS szellemiségünk pedig a vele szemközti IKREK kettősében ölt testet: Így is lépünk föl a történelem nagy világszínpadára, a híres vadász a nyilazó Nimród ősapánk fiaira emlékezz: Hunor és Magyar! De említhetném még: Attila-Buda, Szent István-Szent Imre, a két Hunyadi (apa és fia), Petőfi-Arany, Kossuth-Széchenyi, Kodály-Bartók stb. Ezek mind, mind IKER típusú, egymást inspiráló kettősök, szemben az egymást elpusztító HALAK kettősével (Káin-Ábel, Romulusz-Rémusz pl.)
..
A Momentum tehát HALAK természetű. Születésnapja mellett jelvénye is ide köti. Két fehér oszlop, amit egy kis fantáziával tekinthetsz nyugodtan (vízből kiugró) két halnak is, vagy ha nem idegen tőled a gondolat, hogy esetleg némi szabadkőműves bábáskodás is volt a megszületése mögött , akkor észreveheted benne a Salamon templomának Boáz és Jákin oszlopát is. (E szimbólumválasztással egyébként le vannak maradva egy ütemmel, mert az illumináti 2001. szeptember 11-én saját maga rombolta le egy látványos és rituális önmegtámadással a két oszlopot, majd hozott létre belőle egyet/One WTC!)
http://whale.to/b/masonic_pillars.html
http://whale.to/c/twin_towers.html
http://whale.to/b/11_h.html
..
A Halak tulajdonságkörnek is a diszharmonikus, negatív, sötét arculatát képviselik!
Ha megfigyeled a formációt vezető egyének karakterisztikája is ilyen hatású!! A párt élén ugyanis egy "Fekete" nevű és Győr nevű (Győr a vizek városa) egyén van + szerepel egy Cseh Katalin nevű SZŰZ (értsd gyermektelen, abortuszpárti) karakter is. Az is köztudott, hogy a cseh az egy szláv nép, a szlávok pedig a mundán-asztrológiában a SZŰZ jegytulajdonság alá sorolódnak. A magyar nyelvben meg köztudott, hogy a "csehül állunk" kifejezéssel mire utalunk..., éppen nem pozitív!
..
S nem csak egyénileg, de szervezetként is a HALAK negatív aspektusát jeleníti meg a Momentum. A HALAK jegyről tudni kell, hogy ez az évkörben a legenergiaszegényebb időszak (febr. 20. - márc. 20.), amikor is a természet már teljesen lemerült, tél vége van, tartalékait felélte, ereje elfogyott. Ezért is képes a legkönnyebben átcsapni az önzésbe ez a jegytulajdonság! S láss csodát, mivel lépett fel a színpadra a díszes csapat?? Az Olimpia (sport, erőfeszítés) pályázatának tönkretételével, megfúrásával (irigységből).
De a HALAK jegyhez kapcsolható az önmagáért (kizárólag élvezetért) való szexualitás is. (mundánasztrológiában a franciákat sorolják a HALAK-hoz, s nem tudom mond-e valamit az a szó, hogy "franciázás"? ) Képviselik is a homoszexualizmust rendesen, minden buziparádén ott lesznek, figyeld majd meg!!
..
Ez hát a felállás metafizikai síkon, szépen kirajzolódik a "haláltengely"! Sok rejtett összefüggést fel lehetne még sorolni, de szerintem ennyi is elég ahhoz, hogy lásd, amit a Momentum képvisel, az olyan messze van a "tüzes, magyar virtus" archetípustól, mint Makó Jeruzsálemtől... Abba pedig végképp nem akarok belemenni, hogy a Vízöntő Kor hajnalán (ami a megtisztulásról és felemelkedésről szól) egy ilyen szellemiség miért is nem lehet majd sikeres.
..
Történelmi léptékkel nézve annyi lesz a küldetése, mint amire a neve maga is determinálja: momentumnyi, illetve amire a "halaksága" folytán is számíthat időbelileg, ami ugye az évkörön belül a legrövidebbnyi időegység. A HALAK havában van ugyanis "időcsökkenés" egyedül: a február 28 napos csak!!!
..
Szóval nyugalom van. Az idő nekünk dolgozik!!!
..
ui: Még annyit zárásként, hogy emlékezz vissza arra a szintén HALAK jegyű politikai formációra, (aminek egyébként szintén két szabadkőműves oszlop volt a jelvényében), hogy mennyire jutott!!
https://hu.wikipedia.org/wiki/Együtt_–_a_Korszakváltók_Pártja
Nem nagyon érzem át ezeket a dolgokot - a jelvények szimbológiáján kivül - de ez tetszett
Nem csak befogadják, de át is veszik a bevándorlók szokásait?Tegnap meggyilkolták az újraegyesítés elnökének fiát Berlinben...!
https://www.origo.hu/nagyvilag/2019...ok-fiat-fritz-von-weizsaeckert-berlinben.html
Én pedig azt hittem az integráció azt jelenti, hogy a befogadottak veszik át az őslakosság szokásait ... vagy a fordított az újabb, modernebb megoldás?!!! Mert akkor én inkább leszek maradi ...Nem csak befogadják, de át is veszik a bevándorlók szokásait?
Egyet értek, de a helyzet az hogy erről az ügyről én még semmi konkrétumot nem olvastam, simán lehet itt egy szerelemféltéses szituáció is a háttérben, zéró migrációs kötődéssel.Én pedig azt hittem az integráció azt jelenti, hogy a befogadottak veszik át az őslakosság szokásait ... vagy a fordított az újabb, modernebb megoldás?!!! Mert akkor én inkább leszek maradi ...
..Nem kell, hogy megijesszen, nyugalom! Teljesen idegen képződmény a magyar karakterhez képest!
HALAK jegyű formáció, születésnapja március 4. (2017)!
Mi pedig, mint magyarság, íjfeszítő, szkíta-utód népként tüzes jegyű, NYILAS szellemiségűek vagyunk (keleti állatövi megfelelője a LÓ, gondolj a Fehér ló fia c. népmesénkre) némi KOS hatással átitatva, de ebbe most ne menjünk bele.
Mi a NYILAS-IKREK tengelyben éljük meg a létezést, amit az asztrológiában "élettengelynek" neveznek, míg ezzel homlokegyenest keresztben helyezkedik el a "haláltengelyként" ismert HALAK-SZŰZ tengely!
A NYILAS szellemiségünk pedig a vele szemközti IKREK kettősében ölt testet: Így is lépünk föl a történelem nagy világszínpadára, a híres vadász a nyilazó Nimród ősapánk fiaira emlékezz: Hunor és Magyar! De említhetném még: Attila-Buda, Szent István-Szent Imre, a két Hunyadi (apa és fia), Petőfi-Arany, Kossuth-Széchenyi, Kodály-Bartók stb. Ezek mind, mind IKER típusú, egymást inspiráló kettősök, szemben az egymást elpusztító HALAK kettősével (Káin-Ábel, Romulusz-Rémusz pl.)
..
A Momentum tehát HALAK természetű. Születésnapja mellett jelvénye is ide köti. Két fehér oszlop, amit egy kis fantáziával tekinthetsz nyugodtan (vízből kiugró) két halnak is, vagy ha nem idegen tőled a gondolat, hogy esetleg némi szabadkőműves bábáskodás is volt a megszületése mögött , akkor észreveheted benne a Salamon templomának Boáz és Jákin oszlopát is. (E szimbólumválasztással egyébként le vannak maradva egy ütemmel, mert az illumináti 2001. szeptember 11-én saját maga rombolta le egy látványos és rituális önmegtámadással a két oszlopot, majd hozott létre belőle egyet/One WTC!)
http://whale.to/b/masonic_pillars.html
http://whale.to/c/twin_towers.html
http://whale.to/b/11_h.html
..
A Halak tulajdonságkörnek is a diszharmonikus, negatív, sötét arculatát képviselik!
Ha megfigyeled a formációt vezető egyének karakterisztikája is ilyen hatású!! A párt élén ugyanis egy "Fekete" nevű és Győr nevű (Győr a vizek városa) egyén van + szerepel egy Cseh Katalin nevű SZŰZ (értsd gyermektelen, abortuszpárti) karakter is. Az is köztudott, hogy a cseh az egy szláv nép, a szlávok pedig a mundán-asztrológiában a SZŰZ jegytulajdonság alá sorolódnak. A magyar nyelvben meg köztudott, hogy a "csehül állunk" kifejezéssel mire utalunk..., éppen nem pozitív!
..
S nem csak egyénileg, de szervezetként is a HALAK negatív aspektusát jeleníti meg a Momentum. A HALAK jegyről tudni kell, hogy ez az évkörben a legenergiaszegényebb időszak (febr. 20. - márc. 20.), amikor is a természet már teljesen lemerült, tél vége van, tartalékait felélte, ereje elfogyott. Ezért is képes a legkönnyebben átcsapni az önzésbe ez a jegytulajdonság! S láss csodát, mivel lépett fel a színpadra a díszes csapat?? Az Olimpia (sport, erőfeszítés) pályázatának tönkretételével, megfúrásával (irigységből).
De a HALAK jegyhez kapcsolható az önmagáért (kizárólag élvezetért) való szexualitás is. (mundánasztrológiában a franciákat sorolják a HALAK-hoz, s nem tudom mond-e valamit az a szó, hogy "franciázás"? ) Képviselik is a homoszexualizmust rendesen, minden buziparádén ott lesznek, figyeld majd meg!!
..
Ez hát a felállás metafizikai síkon, szépen kirajzolódik a "haláltengely"! Sok rejtett összefüggést fel lehetne még sorolni, de szerintem ennyi is elég ahhoz, hogy lásd, amit a Momentum képvisel, az olyan messze van a "tüzes, magyar virtus" archetípustól, mint Makó Jeruzsálemtől... Abba pedig végképp nem akarok belemenni, hogy a Vízöntő Kor hajnalán (ami a megtisztulásról és felemelkedésről szól) egy ilyen szellemiség miért is nem lehet majd sikeres.
..
Történelmi léptékkel nézve annyi lesz a küldetése, mint amire a neve maga is determinálja: momentumnyi, illetve amire a "halaksága" folytán is számíthat időbelileg, ami ugye az évkörön belül a legrövidebbnyi időegység. A HALAK havában van ugyanis "időcsökkenés" egyedül: a február 28 napos csak!!!
..
Szóval nyugalom van. Az idő nekünk dolgozik!!!
..
ui: Még annyit zárásként, hogy emlékezz vissza arra a szintén HALAK jegyű politikai formációra, (aminek egyébként szintén két szabadkőműves oszlop volt a jelvényében), hogy mennyire jutott!!
https://hu.wikipedia.org/wiki/Együtt_–_a_Korszakváltók_Pártja
https://mandiner.hu/cikk/20191201_m...iarchatus_ellen_is_harcolnak_greta_thunbergek
"...
Új kiáltványt tett közzé Greta Thunberg néhány társával: a fokozódó klímaharcban most már a „gyarmatosító, rasszista és patriarchális elnyomó rendszerek felszámolása” a bejelentett cél.
..."
Új ötletek vagy ez volt a politikai cél az első perctől kezdve?
Ki gondolta volna?...
Háááát, megérdemelnék. 50 év múlva majd halomra lövik ezeket ha rájönnek hogy átb@szták őket.Neba,felszamoljak a kapitalizmust?