K
kamm
Guest
Es? Ha apad meg cukrasz, akkor te qrva jo tortat sutsz?Lengyel férje van a húgomnak ...
Azt hiszem erre mondják, hogy feleslegesen jár a ...
Amugy igy meg nagyobb okorseg, amit mondasz.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Es? Ha apad meg cukrasz, akkor te qrva jo tortat sutsz?Lengyel férje van a húgomnak ...
Azt hiszem erre mondják, hogy feleslegesen jár a ...
Nem tudom, de nem hangzik jól. Azt látom, hogy a helyzetet szándékosan rontják.Erdekelne, mi a velemenyed az orosz uzengetesek megvaltozott hangnemenek MO fele.
Eddig mintha ugy lett volna, hogy "az egyeduli jozan orszag az EU-ban..." stb. megnyilvanulasaik voltak. Most pedig "Karpatalja osi orosz fold...", "diplomata utlevelek vizummentessegenek eltorlese" -> pedig EU-bol sokan nem nagyon akarnak most Moszkvaba utazni...
Sokan mondjak, hogy a beszedeknek ilyenkor minden szava gondosan van valogatva es uzeneterteke van.
Ennek mi az ertelme? Mi all emmogott?
Mindig is voltak ilyenek, ez kábé marginális kisebbsége egy társadalomnak és senkit nem is érdekelne, de az elég beteges, már-már ördögi, hogy a kisgyerekek agyát ezzel nyomják. Ez így nagyon nincsen rendben sehol.Hihetetlen, hogy hogyan jutottunk el idáig. A történelmet szemlélve az ilyen társadalmi szintű dekadenciát és céltalanságot nagy krízisek, háborúk, és civilizációk eltűnése szokta követni, és sajnos nem véletlenül...
Igen, igazad van, egyelőre még marginális, de éppen azért kezdik befolyásolni a gyerekeket, hogy ne maradjon az. És ezt bizonyos országok társadalmai simán benyelik.Mindig is voltak ilyenek, ez kábé marginális kisebbsége egy társadalomnak és senkit nem is érdekelne, de az elég beteges, már-már ördögi, hogy a kisgyerekek agyát ezzel nyomják. Ez így nagyon nincsen rendben sehol.
Áthoztam ide.Joe Biden magához rendelte Ursula von der Leyent Washingtonba
2023. MÁRCIUS 04. - 09:28
Washingtonba utazik Ursula von der Leyen, hogy találkozzon Joe Bidennel – közölte a Fehér Ház. Sajtóértesülések szerint az Európai Bizottság elnökét az amerikai elnök hívta a Fehér Házba, hogy a háborúról, a kínai fegyverszállításokról és a szankciókról tárgyaljon vele.
A Századvég jogi szakértője az M1-nek azt mondta: Joe Biden magához rendelte az Európai Bizottság elnökét, pont úgy, ahogyan azt a helytartó teszi az alárendeltjével. Az elemző azt is mondta, hogy az Egyesült Államok gyarmattartó magatartást tanúsít az Európai Unióval szemben.
Joe Biden az Egyesült Államokban találkozik Ursula von der Leyennel – erről írt pénteken a brüsszeli ügyekkel foglalkozó Politico. A cikk szerint az Európai Bizottság elnöke jövő pénteken utazik Washingtonba.
Joe Biden azért hívta meg a bizottság elnökét, mert a NATO szerint Kína fontolgatja, hogy fegyverekkel is segíti Oroszországot, ami miatt az Egyesült Államok szankciókat helyezett kilátásba Kínával szemben is. Biden pedig erre hívná fel Ursula von der Leyent is.
A találkozót a Fehér Ház is megerősítette. Azt írták: Joe Biden alig várja, hogy hivatalában fogadja az Európai Bizottság elnökét.
Február közepén robbant a hír, mely azóta bejárta a világsajtót: Brüsszel a tagállamok helyett az Egyesült Államokkal egyeztetett a szankciókról. A kiszivárgott információk szerint Ursula von der Leyen már 2021 decemberében tárgyalt az amerikai elnökkel az Oroszország elleni embargókról.
Vagyis már a fegyveres konfliktus kitörése előtt eldönthették az Európát súlyosan érintő gazdasági szankciók részleteit. Ursula von der Leyen végül egy müncheni panelbeszélgetésen elismerte az egyeztetéseket.
„A kabinetem és a bizottság már decemberben megkezdte a potenciális szankciók kidolgozását a Fehér Házzal és az Egyesült Államok pénzügyminisztériumával” – fogalmazott Ursula von der Leyen, majd azt állította: a közelgő háborúról az amerikai hírszerzéstől kaptak információkat, emiatt indultak meg a szankciókról szóló tárgyalások is.
„Éjt nappallá téve dolgoztunk, hogy összehangoljuk a nagyon különböző kereskedelmi rendszerünket és olyan szankciókat dolgozzunk ki, amelyek a nélkülözhetetlen technológiát és termékeket célozzák. Ez tette lehetővé, hogy a háború második, negyedik és tizedik napján már nagyon kemény szankciós csomagot tudtunk az asztalra tenni. Ebben az Egyesült Államok háború előtti figyelmeztetése nagy segítség volt” – mondta az Európai Bizottság elnöke.
Elemzők szerint a szankciók azóta földre vitték az Európai Unió gazdaságát. Miközben az Egyesült Államok számos előnyre tett szert, például az Európába szállított gáz- és olajexportnak köszönhetően.
(Hirado.hu)
Ettől majdnem vissza jött a vacsi ! Még jó , hogy kéznél volt egy Pillsner !Nem igazán tudom, hogy ennek a videónak hol lenne igazán jó helye, talán valamelyik ferde hajlamú videómegosztón, de talán egy rövid időre itt is elfér.
Na, ez az, ami kell az ovisoknak! Lóf@szt Piroska meg Hófehérke, mikor ez is lehet:
Miro Del
A teraz niečo z najvāčšej ďermokracie na svete. Deti na Západe sú naprogramované od detstva Video ukazuje výber vystúpení transrodových ľudí pred veľmi malými deťmi. Najhoršie je, že takýchto videí sa každým dňom objavuje čoraz viac. Chýba už iba ukrajinská vlajka. @Miro_Delt.me
He-he. Ez itt a deep state egy szelete.
- Vanguard
- Morgan Stanley
- Blackrock
- Goldmann Sachs
- Fidelity
- Capital Group
A hobbikerteszet izgalmasabb.Nem írtam sehol, hogy Kupjanszkot feladják, arról írtam, hogy elrendelték az evakuálást és nagyobbak a bajok arrafelé, mint amit a média le mer hozni.
Gondolom, hogy ha evakuálni kell egy települést, az nem kimondottan a helyzet konszolidációjának az előjele.
Nem értem, hogy miért kell olyat cáfolnom, amit nem írtam és miért kell másodjára elmagyaráznom a - szerintem - egyértelműen leírtakat.
Relax..., a virágkötészet a megoldás, már látom.
Az oroszok ásóval ...A hobbikerteszet izgalmasabb.
Reggelre vajon mi fog tamadni? A vakondok, a krumplibogarak, az aszaly?
Nekem belefér, hogy most a Putyinék eljátszák ezt a szigorkodást, hogy ne bántsák annyira nyugatról az OV-t.Nem tudom, de nem hangzik jól. Azt látom, hogy a helyzetet szándékosan rontják.
Nem logikus. Oroszoknak jobb, ha mélyul a konfliktus és nyugat felé szukul Orbánék mozgástere..
Nekem belefér, hogy most a Putyinék eljátszák ezt a szigorkodást, hogy ne bántsák annyira nyugatról az OV-t.
Ha szukul a mozgasterunk az zsakutca. Ha szelesedik akkor nagyobb a hangunk, tobb a befolyasunk.Nem logikus. Oroszoknak jobb, ha mélyul a konfliktus és nyugat felé szukul Orbánék mozgástere.
NAGY respekt, hogy te még keresed a logikát az eseményekben...Nem logikus. Oroszoknak jobb, ha mélyul a konfliktus és nyugat felé szukul Orbánék mozgástere.
Valaki itt a fórumon már megírta, hogy az USA ezt tervezi. Csak egy kicsit jobban kifejtette.Azt kell megérteni, hogy Európát nem gazdaságilag akarják tönkre tenni, hanem annyira meggyengíteni, hogy átvegyék a gazdasági erejét.
Semmit nem tud tenni. Amióta az USA betette ide a lábát (I. Vh. után) már semmire sem képes. Vagy gondolja valaki, hogy a gyarmatokat önként engedték el a Franciák, Angolok meg a többiek?Kérdés, hogy Európa mit tudna tenni ez ellen és hogyan maradhatna független?
Az általad betett cikk is csak azt bizonyítja, amit a fentiekben - mint emlékeztető a fórumtárs írására - megismételtem.Oroszok Az Igazság Oldalán
☝️ “Amit az Egyesült Államok most tesz Németországgal és általában a Negyedik Birodalommal (EU), azt nevezhetjük: gemkapocs-2 műveletnek. Ha valaki emlékszik rá, 1945 júliusában, anélkül, hogy megvárták volna a Harmadik Birodalom bűnözőivel foglalkozó bíróságokat, az amerikaiak elkezdték...t.me
Jó kérdés.Ha elviszik a termelő üzemeket a munkaerővel együtt ámerikába, ki és miből fogja jól tartani a migráncsokat és ki fogja megvenni a kínai árúkat???