Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
azt beszeltek meg a g7 csucson.Közben Biden nyilatkozott, hogy betartja a 31. határidőt.
Várható volt,hogy a tálibok ezt meglépik,hülyék lennének több képzett embert kiengedni,így viszont simán tartható a 31-i határidő.Viszont azokat az afgánokat akik el szerették volna hagyni az orszàgot,de már nem tudják megtenni, azokat őszintén sajnálom.Na indul a vadászat, holnapra tele lesz a net brutális jelenetekkel.
A tálibok megtiltották az afgán állampolgároknak a belépést a kabuli repülőtérre
A tálibok megtiltották az afgán állampolgároknak a belépést a kabuli repülőtérre
A radikális iszlamisták szóvivője felszólította az embereket, hogy térjenek haza a reptér környékwww.magyarhirlap.hu
Amúgy a CIA vezetője azzal a Baradar mullahal tárgyalt akit Amerika börtönzött be 8 évre (2018- ban engedték ki),és bizony abban a megtiszteltetésben is része volt,hogy a guantanamoi börtön vendégszeretetét is élvezhette.Ilyen "közös múlt" után biztos nagyon konstruktívan állt,hozzá minden hosszabbításról szóló amerikai javaslathoz...oké, tehát volt egy próbálkozás, hogy a CIA vezető közvetlenül tárgyal a téibokkal -közben az E7 országok is-pogi -üdtő -nyilatkozat vonal, mert a 31--i határidő a kimenekítésre nem volt tartható.
Erre:
.Viszont azokat az afgánokat akik el szerették volna hagyni az orszàgot,de már nem tudják megtenni, azokat őszintén sajnálom.
Valahogy igy képzeltem el én is a tálibok legyőzését,de vonatkozik ez az iszlám fanatikusok rendberakására is. 1938 óta nincs erre akarat,a kis bajszos óta nem merte senki bevállalni....Ha csak arra gondolok, hogy Kina mozgósitanak 5 millió ember és bevonulna azzal, hogy minden katonának meg kell ölnie legalább 2 embert+ akinél fehyvert talál családostul, akkor 200 évig ott nem fogna fegyvert senki az biztos.
Olyan békések akarnának lenni a megmaradadtak, hogy csuda.
JA, tiszta agybaj.Amúgy a CIA vezetője azzal a Baradar mullahal tárgyalt akit Amerika börtönzött be 8 évre (2018- ban engedték ki),és bizony abban a megtiszteltetésben is része volt,hogy a guantanamoi börtön vendégszeretetét is élvezhette.Ilyen "közös múlt" után biztos nagyon konstruktívan állt,hozzá minden hosszabbításról szóló amerikai javaslathoz...
Igen, én simán el tudom képzelni, hogy elérkezik majd az a helyzet, hogy afgánok tömegei, családostul nekivágnak az életveszélyes útnak.Azoknak akik pl az ország közepén laknak, már bármelyik afgán határig eljutni is életveszélyes kihívás lesz...Nekik marad a szárazföldi megoldás, kalandfilmbe illő menettel. Már aki úgy dönt, megpróbálja a hegyeken át, valamerre, mindegy hová, csak el innen, alapon.
Én félek attól,hogy augusztus 31-t követően fog igazán csak beindulni a tálib "rendteremtő gépezet".JA, tiszta agybaj.
Elképzelem:
Allah akbar!
- tetszettek a kínzások? Was you like it?
- No ! Horrible!
- na most, kicsit szopóágra kerültünk, please help me.
- Yes, of Course!
- Okay, thank you dear friend!
- (((Pisofshit he's crazy))))
Igen, én simán el tudom képzelni, hogy elérkezik majd az a helyzet, hogy afgánok tömegei, családostul nekivágnak az életveszélyes útnak.Azoknak akik pl az ország közepén laknak, már bármelyik afgán határig eljutni is életveszélyes kihívás lesz...
Nemhogy loni, meg beszelni sem tud.
Ezek eladjak egy marek rizsert ha arra kerul a sor.Fiatalabb Ahmed Masud találkozik a Pandzsir völgyi lakosaival, akik megígérték, hogy nem adják vissza a völgyet a táliboknak.
Mindegy mit mond csak az a lényeg minél hangosabb legyen.Arrafelé ennyiben merül ki a klasszikus retorika művészete..Nemhogy loni, meg beszelni sem tud.
Ja, de addig gyorsan fejbelőnek még egy humoristát, hogy az amerikaiak is felfogják, nem vicvelnek.Én félek attól,hogy augusztus 31-t követően fog igazán csak beindulni a tálib "rendteremtő gépezet".
amcsi keresre (a sikeres onfenyezos tramp " en vagyok a legjobb targyalasi szakerto a vilagon") keresere lett kiengedve (a tobbi 5000 honfitarsaval).JA, tiszta agybaj.
Elképzelem:
Allah akbar!
- tetszettek a kínzások? Was you like it?
- No ! Horrible!
- na most, kicsit szopóágra kerültünk, please help me.
- Yes, of Course!
- Okay, thank you dear friend!
- (((Pisofshit he's crazy))))