Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
azt beszeltek meg a g7 csucson.Közben Biden nyilatkozott, hogy betartja a 31. határidőt.
Várható volt,hogy a tálibok ezt meglépik,hülyék lennének több képzett embert kiengedni,így viszont simán tartható a 31-i határidő.Viszont azokat az afgánokat akik el szerették volna hagyni az orszàgot,de már nem tudják megtenni, azokat őszintén sajnálom.Na indul a vadászat, holnapra tele lesz a net brutális jelenetekkel.
A tálibok megtiltották az afgán állampolgároknak a belépést a kabuli repülőtérre
![]()
A tálibok megtiltották az afgán állampolgároknak a belépést a kabuli repülőtérre
A radikális iszlamisták szóvivője felszólította az embereket, hogy térjenek haza a reptér környékwww.magyarhirlap.hu
Amúgy a CIA vezetője azzal a Baradar mullahal tárgyalt akit Amerika börtönzött be 8 évre (2018- ban engedték ki),és bizony abban a megtiszteltetésben is része volt,hogy a guantanamoi börtön vendégszeretetét is élvezhetteoké, tehát volt egy próbálkozás, hogy a CIA vezető közvetlenül tárgyal a téibokkal -közben az E7 országok is-pogi -üdtő -nyilatkozat vonal, mert a 31--i határidő a kimenekítésre nem volt tartható.
Erre:
.Viszont azokat az afgánokat akik el szerették volna hagyni az orszàgot,de már nem tudják megtenni, azokat őszintén sajnálom.
Valahogy igy képzeltem el én is a tálibok legyőzését,de vonatkozik ez az iszlám fanatikusok rendberakására is. 1938 óta nincs erre akarat,a kis bajszos óta nem merte senki bevállalni....Ha csak arra gondolok, hogy Kina mozgósitanak 5 millió ember és bevonulna azzal, hogy minden katonának meg kell ölnie legalább 2 embert+ akinél fehyvert talál családostul, akkor 200 évig ott nem fogna fegyvert senki az biztos.
Olyan békések akarnának lenni a megmaradadtak, hogy csuda.
JA, tiszta agybaj.Amúgy a CIA vezetője azzal a Baradar mullahal tárgyalt akit Amerika börtönzött be 8 évre (2018- ban engedték ki),és bizony abban a megtiszteltetésben is része volt,hogy a guantanamoi börtön vendégszeretetét is élvezhette.Ilyen "közös múlt" után biztos nagyon konstruktívan állt,hozzá minden hosszabbításról szóló amerikai javaslathoz...
![]()
Igen, én simán el tudom képzelni, hogy elérkezik majd az a helyzet, hogy afgánok tömegei, családostul nekivágnak az életveszélyes útnak.Azoknak akik pl az ország közepén laknak, már bármelyik afgán határig eljutni is életveszélyes kihívás lesz...Nekik marad a szárazföldi megoldás, kalandfilmbe illő menettel. Már aki úgy dönt, megpróbálja a hegyeken át, valamerre, mindegy hová, csak el innen, alapon.
Én félek attól,hogy augusztus 31-t követően fog igazán csak beindulni a tálib "rendteremtő gépezet".JA, tiszta agybaj.
Elképzelem:
Allah akbar!
- tetszettek a kínzások? Was you like it?
- No ! Horrible!
- na most, kicsit szopóágra kerültünk, please help me.
- Yes, of Course!
- Okay, thank you dear friend!
- (((Pisofshit he's crazy))))
Igen, én simán el tudom képzelni, hogy elérkezik majd az a helyzet, hogy afgánok tömegei, családostul nekivágnak az életveszélyes útnak.Azoknak akik pl az ország közepén laknak, már bármelyik afgán határig eljutni is életveszélyes kihívás lesz...
Nemhogy loni, meg beszelni sem tud.Eközben a völgyben....
Ezek eladjak egy marek rizsert ha arra kerul a sor.Fiatalabb Ahmed Masud találkozik a Pandzsir völgyi lakosaival, akik megígérték, hogy nem adják vissza a völgyet a táliboknak.
Mindegy mit mond csak az a lényeg minél hangosabb legyen.Arrafelé ennyiben merül ki a klasszikus retorika művészeteNemhogy loni, meg beszelni sem tud.
Ja, de addig gyorsan fejbelőnek még egy humoristát, hogy az amerikaiak is felfogják, nem vicvelnek.Én félek attól,hogy augusztus 31-t követően fog igazán csak beindulni a tálib "rendteremtő gépezet".
amcsi keresre (a sikeres onfenyezos tramp " en vagyok a legjobb targyalasi szakerto a vilagon") keresere lett kiengedve (a tobbi 5000 honfitarsaval).JA, tiszta agybaj.
Elképzelem:
Allah akbar!
- tetszettek a kínzások? Was you like it?
- No ! Horrible!
- na most, kicsit szopóágra kerültünk, please help me.
- Yes, of Course!
- Okay, thank you dear friend!
- (((Pisofshit he's crazy))))
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..