Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez de szép, 20 évig mit csináltatok, hm...?
Összerántották az ENSZ BT-t.
Újabb robbanás történt Kabulban, összeül az ENSZ BT
Az amerikai hadvezetés újabb merényletekre számít.hvg.hu
Várom a zárónyilatkozatot és az ennek hatására fejvesztve menekülő terroristákat.
Igen. Muzulmanra attert es Egyiptomban el vagy 10? eve.Nem akarok hülyeséget írni, de úgy emlékeztem, hogy Egyiptomban él, persze lehet tévedek. Nekem az jött le a korábbi írásaiból, hogy igazából sose volt százas, de azért szeret okoskodni és megmondani a tutit.
Ha nem vallalna is ok lennenek, ezt mar mindenki kinyilatkoztatta. Mondjuk ha napok ota azt mondom hogy merenylet lesz(Usa), es a gonosztalibok terelgetik elem a nepet ugy hogy szerintem kifosztanak, atvizsgalnak egy csomo embert, es a tomegnek se tunik fel hogy mi van nala, akkor az blama ha megis megtortenik?Az ISIS felelősséget vállal a kabuli repülőtéren kívüli halálos robbantásokért
ISIS claims responsibility for deadly blasts outside Kabul airport
Islamic State (IS, formerly ISIS) has claimed responsibility for the attack at Hamid Karzai International Airport in Afghanistan's capital, according to the terrorist group's propaganda outlet.www.rt.com
A vilag kozvelemenyet is napokkal ezelott mar tudattak hogy merenylet lesz. Persze mindez amit hallatni es lattatni akarnak velunk igaz is lehet.Mindenesetre fura, mintha valakik indokot szeretnének mindenáron ahhoz, hogy mégse hagyják el az amcsik Afganisztánt, hanem maradjanak valamilyen formában. Például ENSZ felhatalmazással.
Ott van fenna vidoban, amit linkeltem es az uj cikkekben: hirtelen lecsereltek a Haqqani talibokra (akik amerikai stilusban oltoznek) a repter koruli biztonsagiakat a talibok - ennyi eleg is volt az amerikai hirszerzesnek, tudtak, mi jon...A vilag kozvelemenyet is napokkal ezelott mar tudattak hogy merenylet lesz. Persze mindez amit hallatni es lattatni akarnak velunk igaz is lehet.
Plane hogy viszonylag keves embert kell ahhoz megfizetni hogy rabeszeljen par martirt egy kis paradicsomi huncutkodasra.
Ennek az embernek fogalma nincs hogyan működik a saria gyakorlatban és miért nem lázadnak miatta.
(Bocsánat ha megsértettem valakit)
Lanyhult a figyelem az afgan esemenyek irant es oszlatni is kellene a tomeget lassan mert bezar a legihid.
Lehet azt mondani hogy egy harmadik fel volt, ugysem bizonyitja be senki.
Lehet nem tudok ISIS fejjel gondolkodni de ha nekem ellensegem az Usa+a talibok, akkor nem civileket robbantgatok.
Lanyhult a figyelem az afgan esemenyek irant es oszlatni is kellene a tomeget lassan mert bezar a legihid.
Lehet azt mondani hogy egy harmadik fel volt, ugysem bizonyitja be senki.
Lehet nem tudok ISIS fejjel gondolkodni de ha nekem ellensegem az Usa+a talibok, akkor nem civileket robbantgatok.
Tengerészgyalogosok haktak meg nem SF.ez a 12 megolt USA SF az egyik legnagyobb skalpjuk az eddigi tortenetuk soran (ISIS-K), igy szerintem ez az erv talan nem all meg. A masik dolog meg, hogy a hirszerzesek is tudtak rola, hogy robbantasos merenylet keszel, sot meg a napot is megmondtak, gyanitom ha talibanhoz kothetoek lettek volna az inputok, akkor ment volna elotte minimum s szajkarate a taliban fele. Szoval vagy nagyon ugyesen atcseszte a taliban a nemzetkozi hirszerzoket, vagy tenyleg az ISIS-K volt es altalaban az egyszerubb dolgok az igazak.