1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

Diskurzus a(z) 'Biztonságpolitika' témában - GrGLy által indítva @ 2013. január 14..

 1. SilvioD

  SilvioD Well-Known Member

 2. SilvioD

  SilvioD Well-Known Member

  Hát nem egyszerű....

   
 3. krokomach

  krokomach Well-Known Member

  https://magyarnemzet.hu/kulfold/elszabadult-a-pokol-chicagoban-8309268/
  "TÖBB FAKTOR EGYÜTT VEZET A HELYZET ROSSZABBODÁSÁHOZ
  A szerencsétlen rendőri intézkedések nyomán futótűzként terjedő Black Lives Matter (A fekete életek számítanak) mozgalom egyre több amerikai nagyvárosban gerjeszt erőszakot is. Chicagóban például az elmúlt hét végi lövöldözésekben hatvanan sebesültek meg, tizennégyen pedig életüket vesztették, köztük három gyermek, egy további kiskorú pedig megsebesült. Az egyik halálos áldozat egy egyéves kisfiú, akit mellen talált egy lövedék, de megsebesült az édesanyja is – éppen egy mosodából tartottak hazafelé. A hatóságok a Fox News szerint úgy vélik, anya és gyermeke nem véletlenül kerültek a golyók útjába.
  Az NBC Chicago ugyanakkor arról tudósított, hogy a helyi üzletemberekből újonnan alakult Azt mondom, ne lőj! (I’m Telling, Don’t Shoot) nevű érdekvédő csoport 25 ezer dollár jutalmat ajánlott fel a gyilkos kézre kerítéséért. A Chicago Sun-Times is beszámolt az eseményekről. Az online újság azt emelte ki, hogy egy tízéves kislányt egy eltévedt golyó ölt meg nagybátyja lakásában, az ablakon keresztül. A lap értesülései szerint a közelben egymásra lövöldöző férfiak csoportjából jött a végzetes lövés.
  Egy másik jellemző eset még június 20-án történt, amikor egy 19 éves fekete fiatalember lelőtt két tinédzsert, csak mert azok magas termete felől érdeklődtek...
  ...Szakértők szerint Chicagóban ebben az évben eddig több mint háromszáz gyilkosság történt, s a város jó úton halad afelé, hogy megdöntse tavalyi statisztikáit. Egyidejűleg felhívják a figyelmet több egy idejű jelenség összhatására: ezek a koronavírus-járvány okozta stressz és gazdasági visszaesés, a rasszizmussal szembeni ellenállás fokozott tudatosodása, valamint a mélyülő politikai ellentét a közelgő elnökválasztás miatt."
   
 4. Heim

  Heim Well-Known Member

  Pogány likes this.
 5. Heim

  Heim Well-Known Member

  Szerkeszteni már nem tudom. Twitter, nem Twitch.

  Bocsi, késő van és kocka vagyok. :D

  Mondjuk bebaszna ha ezek után Trump twitchen streamelne twitterezéés helyett. xD
   
 6. Fennek

  Fennek Well-Known Member

  Nincs felfüggesztve. 3 órája tweetelt. Ez valami fakenews.
   
  gergo55 and jurgenbauer like this.
 7. starkiller

  starkiller Member

  A Twitch Dr Disrespectet bannolta egy pár napja. :D
   
 8. Horizon

  Horizon Well-Known Member

  A seattle-i liberálkommunista utópiában tovább nőtt a hullák száma, most két gyereket lőttek meg egy kocsiban a mintaállam 'rendőrei', az idősebb, 16 éves, meghalt. Állítólag elkötöttek egy kocsit és onnan lövöldöztek, de erre nincs bizonyíték (a képeken a maradványokból ítélve fel voltak húzva az ablakok), valószínűbb, hogy csak kocsikáztak és a zsoldosoknak már nagyon viszketett az ujja az elsütőbillentyűn.
  [​IMG]
   
  jurgenbauer and Pogány like this.
 9. FilcTroll

  FilcTroll Well-Known Member

  Pedig a Twitch az valóban. Ott élőzték a kampánygyűléseket. A nagyobb durranás a reddites ban, az egy 750e körüli trump-rajongói kört érint. A tech-óriások színt vallottak, egyértelműen telibe szarják a szólásszabadságot és röhögnek a markukba, mert senki nem kérheti számon őket.
   
 10. papajoe

  papajoe Well-Known Member  Mondjuk nem bölcs dolog a fotitkár elvtársat megbosszantani semmilyen korulmények között, mert esetleg késobb ellenszello lesz, de ok tudják. :rolleyes:
   
 11. jurgenbauer

  jurgenbauer Well-Known Member

  Trump lesz az elnök. Felejtsétek el a demokratákat. Legutóbb SE tudtak nyerni, pedig övék volt a terep, most meg Bidennel, egy ekkora kupi közepén, kizárt. Pont ezeket a feketéket akik balhéznak nem fogják tudni elvinni szavazni vagy ott fog akadozni a szavazás ahol buli van. Pl. Seattleben pont ott, ahol anno tömegek szavaztak tolják a népköztársaságot kommunistáék. De hajrá! "Biztos" novemberig minden rendben lesz! :D
   
 12. Heim

  Heim Well-Known Member

  Hú de kába voltam tegnap este. Igen tényleg twitch pedig azt hittem rosszul írtam. Nem is tudtam, hogy azt is használta, azt hittem csak tweetelt.
   
  FilcTroll likes this.
 13. jurgenbauer

  jurgenbauer Well-Known Member

 14. jurgenbauer

  jurgenbauer Well-Known Member

 15. Serathis

  Serathis Well-Known Member

  Nem véletlenül tolják a levélben kékcédulás szavazást.
   
  FilcTroll and jurgenbauer like this.
 16. Nemerson

  Nemerson Well-Known Member

  Ki pénzeli a BLM mozgalmat és miért? A válasz meglepő lehet számodra!
   
  papajoe likes this.
 17. jurgenbauer

  jurgenbauer Well-Known Member

  Nem néztem még meg, de rákérdezhetek? Párhuzamos?
   
 18. Loken

  Loken Well-Known Member

  https://m.origo.hu/nagyvilag/20200629-lincoln-lett-a-blm-uj-celpontja.html
  "A radikális baloldal aktivistái a hétvége folyamán a rabszolgákat felszabadító Abraham Lincoln nagy amerikai elnök szobrainak az eltávolítását követelték. Közben Mississippi törvényhozása úgy döntött, hogy megváltoztatja a szövetségi állam zászlaját, azon ugyanis - szerintük - olyan jelkép található, amely a rabszolgaságra emlékeztet. A Princeton Egyetemen pedig Woodrow Wilson amerikai elnökről elnevezett intézmények kapnak új nevet. A történelemhamisításból Európa sem maradhat ki, Bécsben a Szerecsen Gyógyszertárnak is más neve lesz, mivel a radikális baloldal szerint a régi elnevezés rasszista."
   
 19. Lord Gazember

  Lord Gazember Well-Known Member

  https://24.hu/kulfold/2020/06/29/amerika-elnokvalasztas-donal-trump-joe-biden/
   
 20. plushun

  plushun Well-Known Member

  Megnéztem, kemény. A nyugat lassan átmegy egy korporatív állam struktúrába, ahol a választás csak egy máz, de igazából a mega cégek irányítják a világot.
   
  gergo55, LMzek 2.0, FilcTroll and 2 others like this.

Ezen oldal megosztása