1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[BIZTPOL] Ausztrália és Óceánia

Diskurzus a(z) 'Biztonságpolitika' témában - joker által indítva @ 2013. október 23..

 1. Jaja, vagy említhetted volna Odesszát is.
   
  szuvorov, szegcsab, megazez and 6 others like this.
 2. ulippo

  ulippo Well-Known Member

  Vagy Salisburyt is.
   
 3. KoviUbi

  KoviUbi Well-Known Member

  Ha legalább egy árva bizonyítékot találtak volna az angolok, akkor lehetne említeni Salisburyt is.De legalább annyi bizonyíték van arra(ha nem több), hogy az angolok csinálták de azt is b@lfasz módon, mint amennyi arra, hogy az oroszok voltak.
   
  szegcsab and megazez like this.
 4. ulippo

  ulippo Well-Known Member

  Bőven van bizonyíték ellenük, be vannak azonosítva, "Bosirov" az Anatolij Csepiga, "Petrov" az Alexander Mishkin, mindketten GRU ügynökök, elő lettek kerítve még a régi GRU-s igazolványaik is amiken ők láthatók, Csepiga képe még a GRU épületében a hősök falán is ott lóg amit egy korábbi ukrajnai akciójával érdemelt ki. A teljes angliai mozgásuk rekonstruálva van, felvételek tucatjai bizonyítják, a hotelszobájukban pedig megtalálták a novicsok maradványait.
   
 5. dragonette

  dragonette Well-Known Member

  Semmilyen bizonyíték nem támasztotta alá az ezerszer szajkózott Salisbury történetet, mindig ott volt a "very likely" , de hagyjuk is mert megint szét lesz trollkodva a topik. Lényeg hogy Uli ki a mainstream szócsöve itt, azt sugallja hogy most már (múltbéli esetekkel alátámasztva) egy ilyesmi terrortámadás immár bárhol bekövetkezhet, nincs itt semmi csodálkoznivaló, ez már így normális....
  Köszönjük hogy itt vagy és tanítasz minket (és a mainstreamet nem olvasókat is) Uli. De azért ne vidd túlzásba, még gyanússá válnál.
  Visszatérve a témához, én azon gondolkodtam, hogy miért nem Ausztráliában indult ennek neki a fazon? Nincsenek mecsetek ott?
   
 6. jani22

  jani22 Well-Known Member

  Megint lealacsonyodtál, ettől jobb embernek képzeltelek - tévedtem?
  Ezt, ugye nem kellett volna!
  :)
   
 7. jani22

  jani22 Well-Known Member

  10_Már https://hu.wikipedia.org/wiki/Új-Zéland -ból is kirúgtak?

  "Csak egy zavarodott ember. Bárhol előfordulhat ilyen, még a legjobb helyeken is. " ? ??
  Milyen tápszert is kaptál? Bele bonyolódtál délvidékbe.

  Még te [ kis "t" , mert megérdemled! :eek: ] is írtad, hogy rendes emberek / mert azok alapból, az elszigeteltség miatt is/, csak valahogy az ott létedet nem vették észre. Gyanítom, hogy félre értelmezem, mert ott sem voltál, de úgy irkálsz mind ha ott nőttél volna ki/fel (szabadon választott), hogy nosza!.

  " Az egyetlen, domináns exportcikküket, a gyapjút, felváltották a tejtermékek, a hús és a bor. 2015-ben a vezető exportcikk a sűrített tej volt, ezt követte a birka- és kecskehús, a fagyasztott marhahús, a vaj és a nyers fa."

  A nyers fa valószínűleg export cikk lehet, ezt elcseszték, inkább megittad volna a tejet odahaza.

  GoTo 10_
  :);)
   
 8. Serathis

  Serathis Well-Known Member

  Az ujzelandi törvényhozás teljesen megkergült. A csávó nyert
   
 9. zeal

  zeal Well-Known Member

  Ott mar a korabbi tomeggyilkossagok utan szigoritottak a fegyvertartason. Azt hiszem a port arthuri meszarlas volt az utolso csepp a poharban 1996-ban.
   
  dragonette likes this.
 10. borisz

  borisz Well-Known Member

  Egyébként a csóka járt Izraelben is. Erről pont annyira hallgatnak, mint amennyire reklámozzák, hogy Magyarországon járt. Miért?
   
 11. szuvorov

  szuvorov Well-Known Member

 12. ornagy

  ornagy Well-Known Member

  ezt egyszeruen nem tudom elhinni.. Ha egy pancelost akar tamadni a legiero pilotaja, akkor elobb telefonon egyeztetnie kell a pancelos legenysegevel, nem okoz-e foloslegesen nagy gondot majd a nejuknek ha netalan belehalnak a tamadasba...
   
  szuvorov likes this.
 13. Mondjuk amennyit Ausztrália háborúzik... :D
   
 14. Fennek

  Fennek Well-Known Member

  Ott vannak azok minden szarkeverésbe, csak eddig a saját területükön nem kellett háborúzniuk. De lassan teleszülődnek és majd a népi felszabadító hadsereg az ősi kínai területeket visszaveszi ausztráliából is. Mondjuk már most is az övéké ott nagyon sok minden.
   
  svajcibeka likes this.
 15. plushun

  plushun Well-Known Member

  Még tiszta szerencse, hogy a második világháborút nem így vívták meg, mert különban Hitler röhögve elfoglalta volna a világot. Ez ember állandóan megtapasztalja, hogy mindig van valami amivel még egy lapáttal rá lehet tenni a hülyeség szemétdombjára.
   
  Pogány, tindalos, fip7 and 2 others like this.
 16. Python

  Python Well-Known Member

  Az ausztrál stratéga szerint hazájának meg kell fontolnia atombombák hadrendbe állítását, mivel az Egyesült Államok relatív hanyatlásba került és már nem lehet rá számítani az egyre veszélyesebb térségben. A kínai védelmi miniszter kijelentette a dél-csendes-óceáni térség katonai vezetőinek, hogy az Új Selyemút projekt „keretet” fog adni a kibővített katonai együttműködés számára a térség és Peking között.
  A második világháború utáni békerend szétesése nyomán előtörő geopolitikai feszültségek és rivalizálások arra vezették a döntéshozókat Tokióban, Szöulban és Berlinben, hogy az elmúlt pár évben komolyan fontolóra vegyék nukleáris fegyverek hadrendbe állítását. Ázsiában aztán sokan felkapták a fejüket az elmúlt napokban arra hírre, hogy Hugh White, Ausztrália egyik vezető katonai stratégája újjáélesztette a vitát a kontinensnyi ország nukleáris stratégiájáról. Új könyvében (’How to Defend Australia’) White úgy érvel, hogy hazájának meg kell fontolnia atombombák hadrendbe állítását, mivel az Egyesült Államok relatív hanyatlásba került és már nem lehet rá számítani az egyre veszélyesebb és vetélkedések által nyomasztott térségben. White szerint adott esetben pusztán egy kínai nukleáris fenyegetés elég lenne ahhoz, hogy Ausztrália kapituláljon egy hagyományos háborúban.
  Rettegés Kínától – atombombát állítanának hadrendbe
   
  fishbed likes this.
 17. miértnemjó

  miértnemjó Well-Known Member

  Azt mindenképpen tudatlan. Most ismerte el az USA vezető orgánuma, hogy az egész Sripal ügy hazugság volt. Neked ezt nem fordították le a tartóid?
   
 18. miértnemjó

  miértnemjó Well-Known Member

  Te csekély értelmű idegen érdekeket szolgáló!
  Semmilyen bizonyíték nincs az elmebetegb és azóta már a semmibe kirugott Borisz Johnson volt külügyminiszter böfögésén kívül. Portodown, a hivatalaos laboratórium az egész ügy alatt nem nyilatkozott.
  Viszont mindenki láthatta, hogy az angolok még egy harmadvonalbeli színházat sem tudnak megrendezni, hisz a parkban védőruha nélküli rendőrök nézték a pufiruhásokat 1 méterről, hogy mit bohóckodnak, Srkipal házánál meg tűzoltók játszották el ugyanezt.
   
 19. Python

  Python Well-Known Member

 20. miértnemjó

  miértnemjó Well-Known Member

  Mint az ordas hazugság példaképét, amit az elmeroggyantak és hivatásos rettegők mindig felhoznak alávalóságuk bizonyítására. :)
   

Ezen oldal megosztása