Argentin elnök: "ha egyvalami biztos, akkor az az, hogy a Falkland-szigetek nem tartozik Nagy-Britanniához"
Forrás: https://kuruc.info/r/4/241776/
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha legalább egyszer elolvasnád a Falklandok történelmét, nem írnál ilyen hülyeséget...Az elnök bejelentette Argentína igényét a Falkland-szigetekre
A szigetcsoport 1833 óta a briteké, de 40 éve argentin csapatok szálltak ott partra. A 11 hétig tartó háború – amiben több mint 900 ember meghalt – Nagy-Britannia győzelmével ért véget.444.hu
Halkan kérdem nem lehetne már hogy kitáraznak valamelyik ilyen pofátlan országgal szemben a angol-szászok?
Kb. néhány héten belül.
Normálisan.
Felszólítják a állampolgáraikat hogy 1 héten belül hagyják el a területet és a flották megoldják a dolgot.
Ha sokat sírnak utána akkor pedagógiai célzattal mehet valami egyéb nyalánkság is utólag.
Igen terelés gyanús az ügy.Ha legalább egyszer elolvasnád a Falklandok történelmét, nem írnál ilyen hülyeséget...
Az argentin elnökön meg nem csodálkozom, mert - miként a junta idejében - ma is el kell terelni a nyomorgó tömegek figyelmét a gazdasági bajokról...
Azt nem tudom, hogy Bolíviával vagy Brazíliával szemben van-e területi követelésük. Chilével szemben volt, de az elbukott falklandi háború után /a bukott juntát követő kormányok/ azt elfelejtették.Igen terelés gyanús az ügy.
Miért nem braziliával vagy bolíviával szemben uszít?
Mert ott hamarabb kiderülne hogy csinálni kéne valamit csak hát több lenne a hátrány sokkal mint a előny.
Akkor tehát benne vannak a britek /falklandiak/, a jenkik, és lehet, hogy a chileiek - no meg a brazilok és a bolíviaiak is...?!? - Magyarul mindenki hibás, csak az argentinok nem...!!!...Ami gazdasági gondokban erősen benne van az USA, némi "banki-gyarmatosítás" néven összefoglalható folyamattal.
Jancsótól idézet aki a ede megevé ebédemben mondatja a színésszelAzt nem tudom, hogy Bolíviával vagy Brazíliával szemben van-e területi követelésük. Chilével szemben volt, de az elbukott falklandi háború után /a bukott juntát követő kormányok/ azt elfelejtették.
Lehet, hogy ismét az eszükbe jut...?!?
Utána meg majd Yoda mester otthonára, a Dagoba rendszerre vetnek szemet...?!?
Nagy gondok lehetnek abban az Argentínában...
Akkor tehát benne vannak a britek /falklandiak/, a jenkik, és lehet, hogy a chileiek - no meg a brazilok és a bolíviaiak is...?!? - Magyarul mindenki hibás, csak az argentinok nem...!!!
A magyar "vezér" szerint meg mindenről Brüsszel tehet...!!!
Logikusnak logikus, de akkor már nem véreskezű diktátor? Vannak jó és vannak rossz diktátorok (és van aki nem is az csak annak mondják).Érdekes és logikus lépés.
Akár sikeres is lehet.
Magas rangú amerikai tisztségviselők érkeztek szombaton Venezuelába, hogy tárgyaljanak Nicolás Maduro elnökkel Moszkvától való esetleges eltávolodásáról Oroszország ukrajnai háborújával összefüggésben – jelentette a Reuters hírügynökség egy az ügyet ismerő, meg nem nevezett forrásra hivatkozva. Hosszú évek óta ez a legmagasabb szintű amerikai látogatás a dél-amerikai országban, ésMandiner
mandiner.hu
annak a washingtoni törekvésnek a része, hogy elszigeteljék a világban Vlagyimir Putyin orosz elnököt.
Tévedsz! Van 2 istentelenül rossz diktátor: Az egyik csak elcsalta a választásokat és elüldözte az ellenzéket. A másik viszont megtámadta a szomszédját és civileket gyilkol - ráadásul ő az erősebb. Magyarul célszerű "időlegesen megegyezni" a csalóval a gyilkos leállítása érdekében, mely után a megegyezésből is leállítás lesz...Logikusnak logikus, de akkor már nem véreskezű diktátor? Vannak jó és vannak rossz diktátorok (és van aki nem is az csak annak mondják).
Hiába no, ahogy a régi latin-amerikai mondás tartja “Távol az Istentől, közel az Egyesült Államokhoz!”
Én pl. drukkoltam évekkel ezelőtt maduronak amikor az a bohóc több alkalommal is meg akarta puccsolni.Logikusnak logikus, de akkor már nem véreskezű diktátor? Vannak jó és vannak rossz diktátorok (és van aki nem is az csak annak mondják).
Hiába no, ahogy a régi latin-amerikai mondás tartja “Távol az Istentől, közel az Egyesült Államokhoz!”
@nyád.Argentin elnök: "ha egyvalami biztos, akkor az az, hogy a Falkland-szigetek nem tartozik Nagy-Britanniához"
Hát én megnézném a visszavágót.@nyád.
Mmint az argentinnak
ó azt én isHát én megnézném a visszavágót.
Az szemétdombjukat egy virágzó államból sikerült kialakítania a megfelelő embereknek a megfelelő s...be helyezett nyelvvel. Igazából rég fel kellett volna akasztgatniuk őket és örökre megszakítani minden diplomáciai kapcsolatot az usával.ó azt én is
/de a végén argentína is belép a Commonwealth-be / -nem mintha bárkinek is kéne az a szemétdomb /mmint AR / .
Ha most AR-ra gondolsz, akkor azért elég durván csődbe mentek.Az szemétdombjukat egy virágzó államból sikerült kialakítania a megfelelő embereknek a megfelelő s...be helyezett nyelvvel. Igazából rég fel kellett volna akasztgatniuk őket és örökre megszakítani minden diplomáciai kapcsolatot az usával.
Az út egy része máig. Az eleje kísértetiesen hasonlít a rendszerváltásunkra és az azt követő időkre.Ha most AR-ra gondolsz, akkor azért elég durván csődbe mentek.
Vagy épp azt mondod, hogy szemétdombot csináltak a régen jól működőből?
/bár nem tudom ,h mikor ment nekik jól igazság szt/