North Korea parades two classes of ICBM for the first time
Hwasong-14:
Hwasong-15:
Hwasong-14:
Hwasong-15:
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezzel véget is ér az a fel állás hogy majd a jenki megszállja őket
10 évvel ezelőtt lett volna alkalom rá de mára már elkéstek vele .Szerintem!
Mint a politikusoknak általában.........Húúú de micsoda önelégült arckifejezése van. Tuti pszichopata lehet a csaj.
Ha jól tudom ez a Kim Jong Nam Kim Dzsong Un testvére. Húúú de micsoda önelégült arckifejezése van. Tuti pszichopata lehet a csaj.
Nem véletlen az amcsi hiszti. Sokkal közelebb van egymáshoz a két Korea mint valaha. Ma Mundzse és a kishúg együtt ebédelnek. Bármit megbeszélhetnek. Azt is tudni kell, hogy Kim Dzsong Un a kishúgával rendkívül jó kapcsolatban van. Nem lesz olyan, hogy ezt meg azt nem lehet elmondani a nagyvezérnek, mert lefejez. Sőt valószínűleg a kisdagi azért küldte őt, mert üzenetet visz és biztos akart benne lenni, hogy át lesz adva. Nagyon kíváncsi leszek mi lesz.De szánalmas, hogy az első ÉK látogatás közben Pence csakazért is a disszidensekkel találkozik. Sértődötten toporzékolhatna is, hogy akkor sem békültök kiiiiii
Nem véletlen az amcsi hiszti. Sokkal közelebb van egymáshoz a két Korea mint valaha. Ma Mundzse és a kishúg együtt ebédelnek. Bármit megbeszélhetnek. Azt is tudni kell, hogy Kim Dzsong Un a kishúgával rendkívül jó kapcsolatban van. Nem lesz olyan, hogy ezt meg azt nem lehet elmondani a nagyvezérnek, mert lefejez. Sőt valószínűleg a kisdagi azért küldte őt, mert üzenetet visz és biztos akart benne lenni, hogy át lesz adva. Nagyon kíváncsi leszek mi lesz.
Amúgy pár napja volt egy hír, hogy betegség miatt 1200 biztonsági őrt hazaküldenek és katonák vigyázzák a rendet. Ez így semmi extra. Asszony szólt be egy érdekeset erre..... lehet megtudtak valamit, hogy valaki készül tönkretenni a bulit, és így könnyebb lecserélni megbízható katonákra a védelmet. Meglepődtem, mert még én sem gondoltam erre.
És igen! A kishúg meghívta Mun Dzseint Phenjanba az meg elfogadta. A lehető leghamarabb megy. Usába sok rivotril fogy.
https://888.hu/article-ilyen-is-reg-volt-egymast-parolazza-korbe-a-ket-korea
Korea unite.
Nocsak. Megvan az észak-koreai atombomba, Dél-Korea most már kipaterolhatja az USA-t a félszigetről? (Észak-Korea bevonja őket az atomernyő alá)