Készülnek az invázióra.Új célokat állított 2023-ra a hadsereg elé Kim Dzsong Un észak-koreai vezető a hatalmon lévő Koreai Munkapárt ülésén - jelentette szerdán a helyi állami média.
Forrás: https://kuruc.info/r/4/253223/
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Készülnek az invázióra.Új célokat állított 2023-ra a hadsereg elé Kim Dzsong Un észak-koreai vezető a hatalmon lévő Koreai Munkapárt ülésén - jelentette szerdán a helyi állami média.
Forrás: https://kuruc.info/r/4/253223/
A cikkben is ott van, az idei parádén már a zöldes terepszín volt rajta.
Szerintem ez a minta faszán néz ki. Ahogy egyébként a tank is:
(A cikkben megvan nagyban is a kép).
Mint mindig, most is sok találgatás övezi, hogy a látható felszerelésből mi is lehet valódi. Ugyanis van rajta (legalábbis validnak tűnő) APS is.
A Kimék legyőzték az imperialista lusta déli légvédelmet néhány filléres drónnal..
Ha csak abból indulsz ki, hogy mennyire volt valódi az összes, nyugati sajtó szerint sikertelen rakétateszt, vagy éppen hányszor ölette meg rokonságát, vagy éppen halt meg.
Szóval ha a nyugati sajtó ennyire megkérdőjelezi a létezését is, akkor az eddigiek alapján az lehet a világon az egyik leghatékonyabb (valós használatban!) APS.
Hogy értékelnétek a dél korei légvédelni eseményt? Azért ha jól sejtem 4 drónért -1 vadáz, 100 szalvó közel vicces kategória.
Az nem is vadász volt, hanem egy ilyen Super Tucano-szerű könnyű támadórepülő. Mondjuk azt nem értem, mit keresett a levegőben, ezzel tervezték elfogni?.
Ha csak abból indulsz ki, hogy mennyire volt valódi az összes, nyugati sajtó szerint sikertelen rakétateszt, vagy éppen hányszor ölette meg rokonságát, vagy éppen halt meg.
Szóval ha a nyugati sajtó ennyire megkérdőjelezi a létezését is, akkor az eddigiek alapján az lehet a világon az egyik leghatékonyabb (valós használatban!) APS.
Hogy értékelnétek a dél korei légvédelni eseményt? Azért ha jól sejtem 4 drónért -1 vadáz, 100 szalvó közel vicces kategória.
Az nem is vadász volt, hanem egy ilyen Super Tucano-szerű könnyű támadórepülő. Mondjuk azt nem értem, mit keresett a levegőben, ezzel tervezték elfogni?
Amugy valaki tudja milyen légvédelem szolgált? Több helyen olvastam a 100 szalvot.. ez mi már?
Hogy ott konkrétan mi szolgált nem tudom. De a Koreai légvédelem alapvetően a csodálatos Patriot légvédelmi rendszerből, és a kicsit koros francia Crotale légvédelmi rendszerből áll.
De ők is érezhetik, hogy ezekkel nem sokra mennek, ugyanis volt az oroszokkal egy közös projektjük az orosz S-350 alapján, ez a "KM-SAM" rendszer.
Ezt próbálják rendszeresíteni egy ideje. Csak hát mióta az oroszok gonoszok azóta ez kicsit nehezebben megy.
Hogy miből lőttek ki 100 rakétát az jó kérdés... Főleg , hogy 1 db Patriot rakéta valószínűleg drágább, mint az össze drón ami berepült
Most mar olvastam, máshol hogy 100 sikertelen lövés volt, helikopterről, 20mmes gepágyúból. De ha meg sikertelen volt, akkor miert esett le a repülő és az 5ből 4db drón?
De máshol 100 szalvót olvastam
Mindenesetre szerintem Kim lehet egy targyaláson ül, eszébe jut az eset és sír a röhögéstől.
Dél Korea meg megnyitja a pénzcsapot hivatalosan légvédelem korszerűsítésre
Vajon mennyit csorgat neki vissza a ryheton,lm,stb?
Egy lassú robbanómotors vagy elektromos drónt amúgy ezek pont el tudnak fogni elméletben, mint látjuk.Az nem is vadász volt, hanem egy ilyen Super Tucano-szerű könnyű támadórepülő. Mondjuk azt nem értem, mit keresett a levegőben, ezzel tervezték elfogni?
Szurkolok kis húzottszemű barátainknak, hogy kibéküljenek, és levessék a kínai, és amerikai pórázt is, amit a japán helyett kaptak, és a maguk urai lehessenek, végre ismét gyarapodhassanak.Kim Dzsong Un észak-koreai vezető "egyértelmű ellenségnek" tekinti a szomszédos Dél-Koreát, ezért növelni akarja országában az atomfegyverek számát.
Forrás: https://kuruc.info/r/4/253370/
Dél-Korea új hadosztály felállításával válaszol az észak-koreai fenyegetésekreKim Dzsong Un észak-koreai vezető "egyértelmű ellenségnek" tekinti a szomszédos Dél-Koreát, ezért növelni akarja országában az atomfegyverek számát.
Forrás: https://kuruc.info/r/4/253370/