Ha nem vetted volna észre, pont teszek rá, hogy te mit gondolsz rólam.
Azt remeltem, hogy legalabb azt felered èsszel, hogy nem kötöttem beléd, csupán az index hazug címét kritizáltam, amit láthatóan nem bírsz elviselni. Persze kenyszeresen kell valamit reagálnod rá es jössz a hülyeségekkel, és a szokásos mantrával amikor már nincsenek érvek, hogy "nem olvasod el meg nem èrted amit írok". Bravó jani, ez aztán egy igazi intellektus ismèrve.
Többször szóltam, ha faszságot írsz, vagy hozol, azt èrdeme és súlya szerint lereagálom. Ahogy most is. De megint mint borjú az újkapura rácsodalkozol, és játszod a megbántott mimózát.
Az index hazudik amikor azt állítja, hogy ÉK műhold képet villantott! Ez tény! Nem történt villantás! remélem nem kell a szó jelentèsét külön szájbarágni.
Egyébként az lett volna a fura ha az indítást követően ilyen gyorsan tudtak volna valami képet mutatni, mert az optikai műholdaknak az indítást követően több hetes kalibrálási teszt fazison kell átesni. Nekik még ráadásúl ez az első ilyen. A csillag figyelő helymeghatározó rendszert, a reakció kerekkel való műholdas orientációt és az optikát, meghajtó rendszert, mind tesztelni kell, hogy tudja a Hold hol van merre néz. +Nekik a műhold kommunikációs linkjéhez már csak Földrajzilag sokkal kisebb hozzáférési ablak áll a rendelkezésre, ami így tovább nyújtja a tesztet.
Pl; az Izraeliek egyik újabb muholdját az indítás után két héttel aktiválták, utánna jöttek a tesztek és hetekkel később lett szolgálatba állítva.
Ehhez hozzájön az, hogy a mai napig nem észleltek semmilyen rádiós jelet az objektum irányából. Még nem temetném a vasat, irtam is róla korabban egy áttekintő elemzést, amiben a fősodorral szemben nagyon is hasznalható eszköznek minősítettem a látottak alapján >>
https://forum.htka.hu/threads/felderito-kemmuholdak.414/page-11#post-1469351
De emlékeztetnélek a korábbi indításokat követő állami kommunikációra amikor is a második probálkozásnál már sikert jelentettek, miközben a nyugati de még az oroszok is jelezték, hogy nincs műhold a pályán.
Ha most ebbe valaki összeesküvés konteót akár belelatni annak jeleznèm, hogy a negyedik probálkozást a NORAD és más szolgálatok is elismerték, ahogy a mostanit is, katalogizálták az objektumot, es az idei elégèséig nyomon követték. Vagyis senki nem tagadja el. De ahogy akkor is, és jelen állás szerint most is az objektum süket.(eddig) Ez persze nem tartotta vissza az ÉK propaganda gépezetet és minden esetben sikeres műholdról tudósítottak.
Ebben sem kell konteót látni, a megfelelő otthoni hardverrel bárki nyomon követheti a műholdat, és meggyőződhet róla, hogy nem ad jelet. Teszik ezt többen szerte a világban. (Kérd meg a rádiós sógorod csekkolja)
Itt tartunk most. Szerintem a vázolt információk alapján különösebb műholdas ismeretek nélkül is egy önálló gondolkodásra képes ember le tudja vonni a megfelelő következtést, készült-e Észak-Koreai műholdas felvétel az USA hajóíról meg bázisáról ahogy az állami hírügynökség és az Index állítja.