Lenne is visítozás, mondjuk én elfogadnám.Paks2, Metro kocsik, Mi8 felújítás, magas áron vett Gáz. +politikai kiállás után, azért pofátlanság, hogy Viktorunk, vagy legalabb Szijjártó nem kapott egy Aurust!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Lenne is visítozás, mondjuk én elfogadnám.Paks2, Metro kocsik, Mi8 felújítás, magas áron vett Gáz. +politikai kiállás után, azért pofátlanság, hogy Viktorunk, vagy legalabb Szijjártó nem kapott egy Aurust!
Annyira mélyen fenn vagyunk a német autóipar seggében, hogy gondolom rosszul venné ki magát ha Orosz kocsival közlekedne az államfő.Lenne is visítozás, mondjuk én elfogadnám.
Annyira mélyen fenn vagyunk a német autóipar seggében, hogy gondolom rosszul venné ki magát ha Orosz kocsival közlekedne az államfő.
Hasonlóan szerintem nem fogják használni az Edorgantól kapott SUV-ot sem. Eladni aligha lehet mert ugye ajándék, valszeg porosodik pár évet majd egy garázsban.
Mondjuk èrdekes lesz figyelni, hogy látjuk-e majd Kimet kocsival, vagy az is egy múzeumban végzi. Szerintem marad a Maybach-nál.
0:22 ha megállítjátok a videot akkor a tekintet ismerősImádom ezt a faszit Mekkora jelenség már ott így beöltözve
Ő ehhez is ért. Minden esetre nagyon jó marketing fogás, mutatja hogy a bölcs vezér nem fél benedvesíteni magát ha a nép jólétéről van szó. Nagy játékos.
És ismered ennek a Rákosi képnek a történetét is?0:22 ha megállítjátok a videot akkor a tekintet ismerős
Hülye fejem instant Hamburgot olvasott, nem is értettem mi van most. Vagy már valami alternatív EU4 idővonalat látok előre egy Hansestadt HamhunggalKim ismét ellátogatott a hamhungi Tonghungsan gépgyárba.
Az elszigeteltség jele a Maybach.Szerintem ez befelé is kiváló propaganda lehet, annyi év elszigeteltség után az orosz nép ajándékával furikázni és mutatkozni országszerte.
Imádom ezt a faszit Mekkora jelenség már ott így beöltözve
Ő ehhez is ért. Minden esetre nagyon jó marketing fogás, mutatja hogy a bölcs vezér nem fél benedvesíteni magát ha a nép jólétéről van szó. Nagy játékos.
Ott ahol minden állami tulajdon a főnök automatikusan felelős mindenért. A kapitalizmusban azért nem.Nem-nem... ebben pont az a szomorú, hogy ez az ami normális és mindenhol ezt kellene látni!
Eljutottunk arra a pontra nyugaton, amikor számunkra az szürreális, amit kellene tennie egy vezetőnek.
Politikusok, vezetők közül pont ő az, aki magasról leszarhatná az egészet, mert nincs szükség az uralkodásához semmiféle szemfényvesztésre. Hogy éppen kimegy-e a rízsföldekre vagy éppen megnézni valahol a termelést.
Mert neki aztán nyolc.
Úgyhogy bármilyen megdöbbentően hangzik, de lehet őt érdekli.
Tudom ez a "demokráciákból" nézve szürreális és elképzelhetetlen opció, pedig nyilvánvaló.
Az, hogy a helyi sajtó ehhez beállított képeket használ.. hát hallatlan, ki gondolná...
A nyugati politikusokat kéne karaktergyilkolni.. és nem feltétlen a szenny média szintjén.
Mert ezek még a látszatra sem adnak.
Ott ahol minden állami tulajdon a főnök automatikusan felelős mindenért. A kapitalizmusban azért nem.
Orbán mondjuk kinek a búzaföldjére menjen ahhoz, hogy olyan szimbolikus kép készülhessen mint Rákosival?
Véreskezű diktátor?
ennek milyen dolgok a kritérimuai?
Azért az szerintem vitán felül áll, hogy bármelyik amerikai elnök kezéhez több vér és nyomorúság tapad, mint Kimék dinasztiájához.
Mindezt ugye a nyugati sajtóból, amelyek országai az egykori technológai fölényüket kihasználva egytől egyik a gyarmati rendszereiken keresztül népírtást és kizsákmányolást folytatott.
A nyugati, ugyanezen fos média által leközölt többszörösen megölt majd élve előkerült rokonok a bizonyíték?
Vagy a politikai menekültek szava.. mint a kandai dakotáink esetében?
Ezek a látványosan szimplán egybiteseknek szánt propaganda anyagok, logikátlanságakkkal pont inkább azt mutatják, hogy az ellenkezője a valóság.
Vagy mondj olyan Kim általi cselekményt, amiről pl Zaphod B. ne tudna hozni valami bugyuta lehúzó propaganda cikket.
Ha ő lenne Jézus, aki a bénát kézrátétellel kigyógyítja, a szegényeknek a követ kenyérré változtatja is ugyanezzel a tényleg szánalom módszerrel köpködné a nyugati média.
Azt irtam, hogy " EGY vèreskezü diktátor". Nem azt, hogy ö lenne a legvéreskezübb...Véreskezű diktátor?
ennek milyen dolgok a kritérimuai?
Azért az szerintem vitán felül áll, hogy bármelyik amerikai elnök kezéhez több vér és nyomorúság tapad, mint Kimék dinasztiájához.
Mindezt ugye a nyugati sajtóból, amelyek országai az egykori technológai fölényüket kihasználva egytől egyik a gyarmati rendszereiken keresztül népírtást és kizsákmányolást folytatott.
A nyugati, ugyanezen fos média által leközölt többszörösen megölt majd élve előkerült rokonok a bizonyíték?
Vagy a politikai menekültek szava.. mint a kandai dakotáink esetében?
Ezek a látványosan szimplán egybiteseknek szánt propaganda anyagok, logikátlanságakkkal pont inkább azt mutatják, hogy az ellenkezője a valóság.
Vagy mondj olyan Kim általi cselekményt, amiről pl Zaphod B. ne tudna hozni valami bugyuta lehúzó propaganda cikket.
Ha ő lenne Jézus, aki a bénát kézrátétellel kigyógyítja, a szegényeknek a követ kenyérré változtatja is ugyanezzel a tényleg szánalom módszerrel köpködné a nyugati média.
Sejtettem, de nem is neked szántam feltétlen válaszként. Csak beszélgetünk. Az 50 év propaganda után viszont legtöbb embernek alapvetően ilyen prekoncepciója van a média általi elültetett gondolatokkal.Azt irtam, hogy " EGY vèreskezü diktátor". Nem azt, hogy ö lenne a legvéreskezübb...
De tölem lehet a Jóságos Vezér is. Nem oszt, nem szoroz nekem.