Néha olyan jól esne egy hír alatt címkeként ezeket látni: eszak-korea, kim-dzsong-un, phenjan, tomahawk
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Meséld már el, hogy mi középkori ott.Vitya said
3.: a technika olyan fejlődése, hogy a rabszolga munka többé ne legyen kifizetődő, és ezért a vezetés változtat mindenféle háborús/forradalmi fellángolás nélkül (a középkori módszerek, és gondolkodásmód miatt, erre sem látok esélyt)
Talán még annál is lentebb van, mert egyes országokban már akkor sem volt korlátlan az uralkodó hatalma. Lásd Aranybulla, Magna Charta.panoz said
borisz: A törvényhozói hatalom élethosszig tartó és családon belül öröklődik. Ez nem elég középkori?
Jól láthatóan mások már megválaszolták, de én is így teszek, nehogy azt hidd, hogy én nem tudom a saját gondolataimat megvédeni...borisz said
Meséld már el, hogy mi középkori ott.
Milyen módszer?
Melyik középkor?
Látom te is az a fajta vagy akinek agyára ment a szabadság...dudi said
<a title="Profile" rel="nofollow">Vitya</a>
Amiket sorolsz azok még véletlen sem középkori hanem modern 20. századi termékek!
Hát nem.dudi said
<a title="Profile" rel="nofollow">Vitya</a>
Amiket sorolsz azok még véletlen sem középkori hanem modern 20. századi termékek!
Jogos. Én abba is hagyom. A véleményemet elmondtam, természetesen mindenkinek jogában áll más véleményt formálni. Senki sem lesz érte a falhoz állítva.Testudo said
Úgyhogy szerintem maradjatok ÉK- jelenének értelmezése körül és nyissatok egy külön topic-ot valami töri blogon arról, hogy ki hogy vélekedik a középkorról!
Vitya said
Senki sem lesz érte a falhoz állítva.
</blockquote>GrGLy said
<blockquote>Hm... érdekes ötlet, egy észak-koreai berendezkedésű HTKA, élén Kim Ir Tcattel
Mármint a Czsidókat?Roni said
Nem nekünk ment molni a szabadság az agyunkra hanem annak a bizonyos C betűs kisebbségnek akiket a jenkik úgy védenek.
Meg jó pár ezer orosznak .