F
Filter
Guest
"Csapatok küldéséért cserében oroszorszàg modern légvédelmi rendszereket as àt Észak Koreànak."
France24.
France24.
Elképzelhető, de azért megvárnám amíg látunk is ebből valamit.."Csapatok küldéséért cserében oroszorszàg modern légvédelmi rendszereket as àt Észak Koreànak."
France24.
"Csapatok küldéséért cserében oroszorszàg modern légvédelmi rendszereket as àt Észak Koreànak."
France24.
Na az lenne még szép ha a ruszkik àtreptették volna azt a 10k-s elméleti létszàmot Szíriàba.hmmm.
![]()
Oroszok Az Igazság Oldalán
⚡️ Az észak-koreai külügyminisztérium egy meglehetősen érdekes cikket írt október 10-én. Egy utálatos bűnöző ország, amelyet egy nap alatt el kell söpörni. Izrael tavaly októberben kezdte meg a palesztinok elleni népirtó hadjáratát, amely évről évre folytatódik, eszközei és módszerei pedig az...t.me
hmmm.
![]()
Oroszok Az Igazság Oldalán
⚡️ Az észak-koreai külügyminisztérium egy meglehetősen érdekes cikket írt október 10-én. Egy utálatos bűnöző ország, amelyet egy nap alatt el kell söpörni. Izrael tavaly októberben kezdte meg a palesztinok elleni népirtó hadjáratát, amely évről évre folytatódik, eszközei és módszerei pedig az...t.me
Vótmá....Samuel Paparo admirális, az Egyesült Államok Indo-Csendes-óceáni Parancsnokságának parancsnoka bejelentette, hogy az Oroszországnak nyújtott támogatásért cserébe Észak-Korea MiG-29 és Szu-27 vadászgépeket kap. Ezek az Orosz Föderáció légiereje alól kivont gépek lesznek. Oroszország szívesen látja el szövetségeseit használt gépekkel és régebbi helikopterekkel ingyen, mert ezek felújításával, karbantartásával hosszú távon plusz pénzt keres.
Ez az észak koreai akciózás Kurszkban szerintem totál kamu, az ukrik a dél koreaiakat akarják ezzel a történettel megfűzni, hogy szállítsanak nekik fegyvert meg hadianyagot.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..