A szorgos jegyzetelés is az alárendeltséget erősíti...
Mint, aki nem tud megjegyezni valamit a fejében.
Aztán holnap meg megint "hintázik" egyet nyugatra ...
Szerintem Putyin idegileg faradt vagyok, a tokom tele ezzel az idiotaval mert mindent elbax pedig en megmondtam neki tartasban ul.
Lukasenko meg egy ketsegbe esett eminens, preciz diak aki igyekszik megfelelni a tanaranak miutan elbaxott valamit.
Igen, gondoljunk bele Putyin -nak mindig volt valami "jobb dolga", mint hogy a "hátsó udvarnak" gondolt Fehéroroszországot abajgassa. Azt hitte Lukasenko csak kihúzza nyugdíjig úgy hogy nem "gyújtja rá a fészert" kettejükre ... Megtette ...
Putyinnak hivatalba lépése után mindjárt jött a 2. Csecsen háború majd azon helyzetnek a konszolidálása (ez sem volt rövid idő), aztán a grúzok, szírek, ukránok, EU szankciók és kiscsillió más. Nem mellesleg közben egy csődtömeg Oroszországot kellett kihúzni a gödörből ... Most meg jön az Északi Áramlat 2 lelövésének árnya is plusszban.
Ugye Oroszország és Fehéroroszország már a '90 -es években folyamatosan közelített. Egy távlati egyesülés irányában is. Ugye már Putyin idejében (2002 -ben) a konkrét csatlakozást pont Lukasenkó "rúgta tökön" ... Aztán bár volt további közelítés, de az egyesülés nem került komolyan újra napirendre. A '10 -es években Lukasenkó "behintázott" nyugatra - vállalva az orosz rosszallást meg az olcsó nyersanyagok egyebek árán is. Aztán még sem ment ez valami jól, a nyugattól meg kapja a pofonokat és erre mi történik? Újra hintázik ... Aztán amikor már nyakig ér a "szoáré", akkor meg a Bátyuska húzza ki valahogy. Aztán hintázni fog megint. Tényleg minden szempontból egy politikai hullává avanzsálódik lassan. A nyugat meg köszöni szépen és kever még egyet a matérián ...
Hát, ha ezt Putyin valahogy meg tudja oldani megnyugtató módon, akkor kb. a XXI. sz. eddigi legnagyobb politikai géniuszává lép elő ...