Jó.Hámenei már szart ér??? Őt már meg se akarják gyilkolni? Hiába na, kezdenek ezek elpuhulni arrafelé
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jó.Hámenei már szart ér??? Őt már meg se akarják gyilkolni? Hiába na, kezdenek ezek elpuhulni arrafelé
Hámenei már szart ér??? Őt már meg se akarják gyilkolni? Hiába na, kezdenek ezek elpuhulni arrafelé
Nocsak a huszik mar az oket eteto kezbe is beleharapnak? Ez a vakon esznelkuli raketazas szedte le a malaj gepet, a sziriai legterellenorzot, most meg ez a hajo... olyba tunik a keleti oldalnak nincs sok esze.https://m.origo.hu/nagyvilag/201910...gy-irani-tartalyhajon-a-szaudi-partoknal.html
"Robbanás történt, és tűz ütött ki egy iráni tartályhajón pénteken a szaúdi partoknál. A hatóságok szerint terrortámadás történt – jelentette az ISNA iráni hírügynökség."
Azért csak óvatosan, mert ha végignézünk a történelmen ilyen szempontból, esetleg kiderülhet hogy a nyugatnak sincs több esze?!! Ki lőtte le a MALÉV Tu-154-ét Bejrút előtt, ki lőtt le iráni utasszállítót a Hormuzi-szoros fölött, ki lőtt le orosz utasszállítót a Fekete-tenger fölött, ki lőtt le arab utasszállítót a Sínai-félsziget fölött?!! Szóval egy kicsit meggondoltabban, mert senkinek se áll jól a kettős mérce ...Nocsak a huszik mar az oket eteto kezbe is beleharapnak? Ez a vakon esznelkuli raketazas szedte le a malaj gepet, a sziriai legterellenorzot, most meg ez a hajo... olyba tunik a keleti oldalnak nincs sok esze.
Nocsak a huszik mar az oket eteto kezbe is beleharapnak? Ez a vakon esznelkuli raketazas szedte le a malaj gepet, a sziriai legterellenorzot, most meg ez a hajo... olyba tunik a keleti oldalnak nincs sok esze.
Szerintem egyszerű a képlet a szaudiak voltak. Viszketett a tenyerük, mert a huszik/irániak nemrég kitáraztak az olajlétesítményeikre. Vissza akartak vágni. Mivel a husziknak nincs semmi értékes ami fájna, ezért kilőtték a gazdáik egyik tankerét. Persze gondolom a szaúdi titkosszolgálat úgy intézte, hogy nehogy visszavezessenek a szálak a királyságra. Az elv egyszerű ha oda ütsz ahol nekem fáj én is odaütök neked ahol fáj.Nocsak a huszik mar az oket eteto kezbe is beleharapnak? Ez a vakon esznelkuli raketazas szedte le a malaj gepet, a sziriai legterellenorzot, most meg ez a hajo... olyba tunik a keleti oldalnak nincs sok esze.
Ha olyan profin intézte a szaúdi titkosszolgálat, ahogy a legutóbbi eseteket, akkor hamarosan megtudjuk.Szerintem egyszerű a képlet a szaudiak voltak. Viszketett a tenyerük, mert a huszik/irániak nemrég kitáraztak az olajlétesítményeikre. Vissza akartak vágni. Mivel a husziknak nincs semmi értékes ami fájna, ezért kilőtték a gazdáik egyik tankerét. Persze gondolom a szaúdi titkosszolgálat úgy intézte, hogy nehogy visszavezessenek a szálak a királyságra. Az elv egyszerű ha oda ütsz ahol nekem fáj én is odaütök neked ahol fáj.
... maláj utasszállítót...Azért csak óvatosan, mert ha végignézünk a történelmen ilyen szempontból, esetleg kiderülhet hogy a nyugatnak sincs több esze?!! Ki lőtte le a MALÉV Tu-154-ét Bejrút előtt, ki lőtt le iráni utasszállítót a Hormuzi-szoros fölött, ki lőtt le orosz utasszállítót a Fekete-tenger fölött, ki lőtt le arab utasszállítót a Sínai-félsziget fölött?!! Szóval egy kicsit meggondoltabban, mert senkinek se áll jól a kettős mérce ...
Azt már felemlegette ladagrant "kolléga", csak néhányat célzatosan "kifelejtett" ... ezeket pótoltam, hátha szélesedik kicsit a látóköre.... maláj utasszállítót...
Jaaa, én nem strapálom magam az aligátorokkal.Azt már felemlegette ladagrant "kolléga", csak néhányat célzatosan "kifelejtett" ... ezeket pótoltam, hátha szélesedik kicsit a látóköre.
Kicsit mostanában nem figyeltem, ez ugyanazon hajó lenne? A nevét hallva? Vagy nincs több most a látókörben?
https://kitekinto.hu/2019/10/17/europan-kivul/atomalku-iran-a-turelme-vegere-ert/176208/
"Atomalku: Irán a türelme végére ért.
Elfogyott Irán türelme Nagy-Britannia, Németország és Franciaország üres ígéretei miatt, hogy megmenthetik a 2015-ös többhatalmi nukleáris megállapodást – jelentette ki szerdán Mohamed Dzsavád Zaríf íráni külügyminiszter. “Ezért a mi stratégiai türelmünknek is vége a három európai országgal szemben” – hangsúlyozta."
Úgy néz ki a perzsák is nekibátorodnak a szíriai eseményeket követően...Az EU-nak most már nagyon el kellene gondolkozni az USA-val való kapcsolatán. Főleg most, hogy a kis palotapincsijét mégis kibrexitelik az EU-ból.