tegnap beraktam 4,9 és egy 5,1-es is volt 10 km mélyen
Valóban!
https://www.emsc-csem.org/Earthquake/
http://irsc.ut.ac.ir/
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
tegnap beraktam 4,9 és egy 5,1-es is volt 10 km mélyen
Így reagáltak az orosz törvényhozók a hírre:Orosz hivatalosságok reagálása a hajnali eseményekre:
https://www.themoscowtimes.com/2020...sia-reacts-to-iran-strikes-on-us-bases-a68836
Így reagáltak az orosz törvényhozók a hírre:
- Vladimir Dzhabarov , az Oroszország parlamenti felső házának, a Szövetségi Tanácsnak a külügyi bizottság elnökhelyettese :
„Az Egyesült Államok és Irán kölcsönös sztrájkja teljes körű háborúhoz vezethet a térségben. Ha Washington rájön, hogy nem tudja elérni célját, fennáll a nukleáris háború veszélye. "
„Ki kell értékelnünk az amerikaiak veszteségeit az iráni rakétatámadás után. Ha a kár súlyos, az Egyesült Államok nem tud segíteni, csak reagálni. ”
- Konstantin Kosachev , a Szövetségi Tanács külügyi bizottságának elnöke :
"Reméljük, hogy Washingtonnak elegendő józan ész lesz arra, hogy nem a rakéta támadásra összpontosítson, hanem Teherán hivatalos nyilatkozatára :" Az arányos válasz lezárult. ""
Alekszej Pushkov szenátor :
„Ahogy várható volt, Irán megtorlott az iraki amerikai bázisok ellen. Ha az Egyesült Államok reagál, akkor egy szárazföldi háború követõ rakéta szinte elkerülhetetlen. Nem lesz népszerű az Egyesült Államokban, és valószínűleg Trumpnak fog választási győzelmet fizetni. Jobb, ha most abbahagyjuk.
Tobb mint eleg tabornok !!! Es termeszetesen ironi volt. Nem az en otletem volt hogy irannak tabornokot ajanlottak fel a bekeert. Akkor is igy kiakadtal vagy csak most erezted igy ?Hát "gratula", éljen az USA erkölcsön nevelkedett magyar származású emberszabású, a többit nem részletezem.
Ha szerinted "több mint elég" magyar van, akkor pont te vagy az akivel elsőként többen vagyunk, és pont te vagy az első fölösleges magyar ... már ha az vagy, de ilyen véleménnyel szerintem csak voltál magyar.
Ott a pont!Off
Szerintem ironizálni próbált, csak az nem működik, ha rosszindulatú beszólásokkal egy mondatban akarják használni.
On
Érdekes lenne látni honnan indították a rakétákat mennyi volt a tényleges becsapódás, mennyit sikerült leszedni.
találati pontosság, hatékonyság.
melyik típusok szerepeltek.
Az iraniak lövöldöznek bazisokra, minimális eredménnyel az usa meg ha basztatja iran, a fel orszagot felpörköli.22 raketa volt, 15 al - Asad bazisra, 5 Erbil bazisra, 2 nem ert celba. Konkluzio szerintem annyi hogy Iran nem felt odaporkolni az Usa bazisoknak. Szoval amolyan barmikor visszatero eset lehet ez a kornyek barmelyik Usa bazisanak a jovoben ha baxtatjak az iraniakat.
.tegnap beraktam 4,9 és egy 5,1-es is volt 10 km mélyen