8000m-ről esett le
Köszi, így már érthetőbb! Aut hittem hogy közvetlenül a felszállás után kis magasságon történt a robbanás.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
8000m-ről esett le
Megvallom őszintén Zolkast nem mindíg értem!
Viszont a véletlen lelövés benne van a pakliban, főleg hogy válaszcsapást vártak, ott most háborús helyzet van.
Nyilván nem szándékosan, de nyilván teljes riadókészültségben várakozott az iráni légvédelem, főleg az elmúlt éjszaka. Hogy emellett nem állítják le a polgári légiforgalmat... hát no comment. Simán lehet, hogy egy légvédelmi egységnél annyira fel voltak spannolva, hogy ráindítottak egy rakétát.
Nem méter hanem láb , 8000 lábról esett le (kb 2400 méter) de nincs sok jelentősége az alapján amennyire szétszóródtak a roncsdarabok8000m-ről esett le
Szerintem ebben nincs semmi különös , az egész ügy piszkos , kb nyílt titok hogy mi is történt valójában de nyilván azért megy a színházhttps://www.foxnews.com/world/iran-refuses-give-black-box-ukrainian-plane-boeing-tehran-crash
Irán nem akarja kiadni a fekete dobozt. Ez az ügy egyre piszkosabb.
Akkor jobb lenne, ha az eredeti angolt linkelné be, aztán mindenki lefordítja ahogy tudja.Amúgy összességében nem rossz hogy több forrásból gyűjt híreket, és mivel nekem az angol nem igazán megy, én is csak a Google-ra hagyatkoznék. Az meg a magyarral nem nagyon boldogul.
https://www.foxnews.com/world/iran-refuses-give-black-box-ukrainian-plane-boeing-tehran-crash
https://www.foxnews.com/world/iran-refuses-give-black-box-ukrainian-plane-boeing-tehran-crash
Teljesen egyértelműen látszat csapás volt.Ha igaz az infó hogy a svájci követséget értesítették a támadás előtt két órával, akkor egyértelműnek látszik hogy csak egy a közvélemény felé adott látszat csapás volt az egész!
És nem tűnik fel a radarászoknak, hogy a célpont kurva nagy, kis sebességgel emelkedik, és Iránban szállt fel?
Ott történt. Az utasok nem örülnének, ha egy utasszállító 18 kmen 8kmre emelkedne.Köszi, így már érthetőbb! Aut hittem hogy közvetlenül a felszállás után kis magasságon történt a robbanás.
Most néztem meg a felvételeket a légikatasztrófáról, hát nekem ez azért gyanús!
Ha a hajtómű felrobban kis magasságon nincs ekkora pusztítás, a képek tanúsága szerint minden apró darabokra hullott. Talán az üzemanyag robbant fel? De nyoma sincs egy nagyobb törzsdarabnak! Lehetett bomba is a gépen, talán?
Akkor jobb lenne, ha az eredeti angolt linkelné be, aztán mindenki lefordítja ahogy tudja.
Pl.nem keverné a lábat a méterrel.
Ettől még én pl. néhány random amerikai tábornok halálát kívánnám angolul angol származásúként egy ami katonai portálon/fórumon, mondjuk nem lennék meglepve ha kibasznának, miután elmondanának a tagok mindenféle hazaárulónak.Igen, ez szerintem eléggé nyilvánvaló volt...
Az amerikaiaknak ennel sokkalde sokkal jobb a humorerzekuk! Raadasul nem kivantam a magyar tabornokok halalat. Csak humor volt. IRONIA. Raadasul arra epitve amit itt egy olvtars irt egy ket nappal ezelott. Egy hatalmas blodseget hogy Trump konyorogmar az iraniaknak hogy ne legyen haboru es mar egy tabornoka eletet is felajanlotta.Ettől még én pl. néhány random amerikai tábornok halálát kívánnám angolul angol származásúként egy ami katonai portálon/fórumon, mondjuk nem lennék meglepve ha kibasznának, miután elmondanának a tagok mindenféle hazaárulónak.
Just sayin'...