10. impeachment például?
11. nyilván...
10. Ennél azért sokkal komolyabbra akartam utalni. Egy sima impeachment az nem "extra fajsúlyos" nálam. Amire gondoltam az inkább az UFO-topikba illene, de nem akartam idehozni...
..
a) Meggyőződésem, hogy az Annunaki és különféle frakciói ugyanúgy itt van most is, mint sok-sok ezer évvel ezelőtt az ókorban
Enki és
Enlil idejében, s ugyanúgy torzsalkodnak, (harcolnak) egymással mint akkor tették, "alattvalóikkal" együtt!
Sok mindent "elmondtak már" nekünk erről és arról is, hogy kik is vagyunk, honnan származunk, felkészítve mintegy pszichológiailag az egész emberiséget az ESEMÉNYRE! Legerőteljesebben a filmeken keresztül, azokba ágyazva történik mindez (X-akták vezérfonala pl., de millió más alkotás is) amelyekben ügyesen keverve a valóságos elemeket a fantázia világával, egyelőre misztikus homályban tartva mondják el a történetünket.
..
b) De említhetem itt az egyre gyakoribb politikusok általi megnyilatkozásokat is. Pl. az egykori kanadai védelmi miniszter Paul Hellyer pár évvel ezelőtti nyilatkozatát, vagy éppen Dmitry Medvegyevét!
https://ca.news.yahoo.com/blogs/dai...4fyP6Rlqtpres_TCe_6HYegG2j9QsxU3NbXbjuQpT9_UL
c) Harmadsorban pedig, ha figyelsz, akkor láthatsz olyan furcsa, a szokott kerékvágásba egyáltalán nem illeszkedő eseményeket, amelyek szintén arra utalnak közvetve, hogy valami történik e kérdésben a háttérben! Pl. a 2016-ban lezajlott antarktiszi "gyorsvizitek", (csak ami nyilvánosságra került legalább részlegesen: John Kerry a választási kampány közepette, Vilmos herceg, Buzz Aldrin, Kirill pátriárka)!
Ez utóbbi a legkülönösebb, mivel úgy történt meg, hogy
Kirill pátriárka előtte
sebtiben tartott történelmi találkozót a havannai reptéren Ferenc pápával (1054 óta a szkizma óta először találkozott a Szentszék és az Ortodox Pátriárka!), majd ezután repült az Antarktiszra, ahol tartott egy bizarr ceremóniát, ahova a hírek szerint
Gábriel arkangyal ládáját is leszállították az oroszok, ami valamilyen nagy galibát (energiakitörést) okozott előzőleg Szaúd-Arábiában, Mekkában, amikor a nagymecset építkezési munkálatai során megtalálták!
(akit érdekel az találhat ezt-azt a világhálón még...)
Mindenesetre elég szokatlan eseménysor valljuk be!
https://newspunch.com/patriarch-kirill-performs-bizarre-ritual-in-antarctica-over-ark-of-gabriel/
..
A lényeg, hogy a kérdés egyre aktuálisabb, és mivel keringenek hírek arról is, hogy sumér csillagkapukat is találtak Irakban, így óhatatlanul felmerül, hogy ha felizzanak az események nagy dirrel-durral ezen a környéken most éppen Irán kapcsán, majd azok aztán a bohózatba fordulnak, akkor nem valamilyen terelésről volt-e szó esetleg valójában! Szóval nehéz kibogozni a dolgokat...
..
11. Fanyar és szomorú irónia akart lenni.., volt aki nem értette...