Nem akartam válaszolni, de erre teszek észrevételt.
Ha ismernéd a történelmet a közel-keleten, akkor tudnád, hogy az arab államok sorozatos háborúi során jutott izrael más országok területéhez, mert a határon nyilván nem áll meg senki, amikor agressziót követtek el az országa ellen, és azt visszaveri. Pld. a 2.VH alkalmával államok tucatjait szállták meg a nyertesek. Izrael soha nem vívott háborút senki ellen, mindig őt támadták meg. A válaszcsapás pedig ma is jogos, ha valakivel ilyen történik. Talán szánjál rá már pár napot, és tanulmányozd át alaposan AZ EGÉSZ KÖZELKELET történelmét az elmúlt 200 évre visszamenőleg. Akkor nem jössz majd ilyen golan történetekkel sem, mert tudod miért és hogyan került izraelhez. Annyit elárulok, hogy nem a jézuska hozta nekik, hanem megvédték az országukat, úgy.
Te nem bírsz megnyugodni a zsidóellenességeddel, de én a témát lezártnak tekintem. Ha meg már irán topic, mit akar irán szíriában az izraeli határon, miért épít támadó állásokat izrael határán egy kőhajításnyira ? Ha bármely szomszédunknál történne ilyesmi, ott is az állások kilövése mellett lennék. Nem véletlen az irán elleni izraeli háború, ez ellen csak a zsidóellenes antiszemiták lázadnak, mert izrael védekezni merészelt. Olyan az egész műsoruk, mint a nyuszikás vicc, röhejes, a "magyarázataikkal" együtt.
Menj és tanuld azt a történelmet amit mondtam, és légyszíves ne írj ide olyan hülyeségeket amiknek a hátteréről és az okairól fogalmad sincs. Utálod a zsidókat, ezt már tudjuk jól. Ennyi. Nem kell tovább bizonyítanod, eddig is bőven sok volt belőle.