Ez több mint színház, mert az azerieknél levő izraeli kontingensnek is szólt, mivel Irán határainál kóborolnak bekerítés, közvetlen támadásügyileg.
Ja, szíriában is az irániaknak szól amikor a szír izraeli határ mellett az irániak "állítólag nem is létező épülő iráni rakétabázisokat és fegyver és lőszerraktárakat" kilövik az izraeliek rendszeresen.
De mivel ezt nem hagyták abba soha, ezért izrael meg beköltözött az iráni szomszédba Azeribe ! Nincs itt semmi titok.
Csak annyi a különbség, hogy izrael nem "szponzolál" azeriben irán ellenes proxi haderőket ahogy ezt irán teszi az Assad rendszerben.
Kicsit többet kéne olvasgatni ebben a témában, de... addig az iráni rezsimet hősnek mutató "varázsszemüvegedet" is le kéne venni !
A szelektív irán istenítő memoriádat is helyre kéne rakatnod előtte mert másképp el fog maradni a valóság megismerésének csodája.
Engem pedig nem kéne próbálnod kioktani, mert kicsit jobban értek hozzá mint te.
Amúgy meg idén minden rigolyád ellenére nyújtottam neked egy békejobbot, de csak egy gyomorforgató acsarkodás jött válasznak. Oppá...
Na ebben meg NEM én vagyok a fekete bárány. Vannak akik imádnak állandó feszkót és gyűlölködést fenntartani. Ez pedig a kettőnk esetében SOHA nem én voltam. Ennyi.
Az izraeli Bennett le akarja győzni az iráni „rohadt rezsimet” hasonloan ahhoz „amit Reagan tett" a szovjetekkel
Earlier this month, Israeli media reported that the government allocated $1.5 billion to prepare for a possible attack against Iran’s nuclear facilities, as part of $17.8 billion defence budget for fiscal year 2022. Tehran responded by...
sputniknews.com
Több mint egy évbe telhet Izraelnek az Irán elleni csapás terveinek teljes elkészítése
As rumors continue to swirl in Israeli media about the repercussions of a new budget addition to prepare for a possible strike against Iran’s nuclear facilities, an Israeli paper has claimed knowledge that it could take more than a year to...
sputniknews.com
Oltári nagy banzáj készül Irán és Izrael között
Ööö...
"Apa kezdődik... !"
Röviden ennyi a véleményem.
Aki keresi a bajt (ez az iráni vallási rezsim) előbb-utóbb meg is szokta találni. Ez történik most. Erdogan is így járt és egyre mélyebbre kerül bene. (sok helyen nem csak szíriában) Pakisztán is süllyed a nemzetközi politikában, Afganisztánnak meg Jemennek annyi, már a gödör alján vannak. Ide jutnak a vallási fanatikus államok. Szaudi inkább kezd engedni, ők nem akarnak elsüllyedni, mint a többi fanatikus vallási rezsim.
"De a nép támogatja az iráni vallási rezsimet... !" Ööö... történelem: Hitlert anno a lakosság 2/3-ada támogatta. A II. VH. elején... Az eredmény ismert. De az emberi őrület miatt tört ki az I.VH. is. Szintén iszonyatos ára lett. Irán 40 éve szítja a gyülöletet és a háborút Izrael ellen. Most lehet hogy megkapja amiért küzdöttek, csak nem úgy ahogy ők gondolták.
A régebbi történelemben is rengeteg ilyen történet van a világon ahol a háborút szították. Izraelben betelt a pohár irán gyűlölködésére, pontot akarnak tenni az iráni folyamatos elpusztítás hangoztatásának fenyegetésére.