Valami ilyesmit említettem korábban, bár és a nyilvánvaló hordozók helyett a korábban szinte érinthatalannak tartott ICBM-hordozó tengókat említettem!
... + Iránt, akinek a vonatkozásában Yemenen keresztül gyakorlatilag blokkolható/lezárható lesz az eddig "átjáró-ház" Vörös-tenger!
Az pedig Izrael rémálma lesz, ettől kezdve Iránnak nem kell majd az ATOM! Egy Izrael "megmogyórózásához" van interkontinatális --közeli-- hordozója, egy orosz mintájú saját fegyver kialakításához.
Dimona, kilővő állomások, egyebek fokozott készültségben lesznek!
Forró vonalak lesznek(vannak ? ) az USA előrejelző rendszerekhez!
Hmmm...
U.I: Nem biztos, hogy főleg ide illik a kiindulási pont ellenére? Hova?
.
Kattints ide a kinyitáshoz...
@angelsoul :
Ezt nem értem, az orosz miért is adna ki egy ekkora adu ászt a kezéből?
Ez a raksi lényegében az amerikai Global Prompt Strike program orosz megfelelője, csak ez kész is van. Egy globális csapásmérő fegyver, ami elképesztően megnöveli a lehetőségeiket a nyugati légi dominancia ellen - szerintem egyik oka a létezésének pont ez. Így is elképesztően long range, de ha pl. rátelepítik némelyik boomerjükre (hasonlóan az Ohio/Tomahawk átalakításokhoz), akkor lényegében minden amerikai légibázist elérhetnek.
Ukrajna esetében meg azt jelenti, hogy áttelepíthetnek akármilyen gyárat (khm.. Lynx gyár...), azt amikor akarják, akkor ássák ki, oda pakolt légvédelem ide vagy oda.
Ugyan ez igaz nagyobb csapásmérő vadászbombázó kontingens esetében. Egy áttelepülő ezred már belakik egy repteret, egyszerűen annyi földi kiszolgáló, eszköz, miegymás kell vele - az orosz meg instant képes ezt leradírozni, ha úgy tartja kedve, légvédelemtől függetlenül (max THAAD vagy AEGIS, de az már egy más kategória).
Ez most egy iszonyat erős lap nekik, nem fogják a világon sehova átjátszani.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Én sehol nem írtam, hogy az oroszok átadják!
Mert szerintem sem adják át!
A fenti hsz-ben mondjuk azt sem írtam --amire valójában gondoltam,vagy azt hittem, hogy utaltam--, hogy Irán kifejleszti!
Viszont az első orosz bevetést órákkal követő hsz-emben már írtam, hogy szerintem már azon a hétvégén elstartolt egy 1-200 fős iráni fejlesztő-csapat ezzel a feladattal!
Erre a hsz-emre utalni felejtettem el, "csak" gondoltam rá, a de ennek a leírása elmaradt!
... ezennel most ez megtörtént!
.