[BIZTPOL] Irán

Na, mi van már?! o_O
hurry-up-judge-judy.gif

Megtisztelő, de Te abban vagy, hogy Izrael nulla veszteséggel kell lehozzon egy háborút :)
Istn őrizz, hogy ilyet kívánjak, de 'rendes' veszteségeket is bőven kibír a föld egyik legmilitarizáltabb országa.
Vmik légibázis megsemmisült, hosszú időre kiesett volna az üzemből?
A Weizmanban szerinted ilyen könnyen elérhető helyeken lennének olyan dolgok, amiket valóban védeni kell?
A két nevezett szolgálat a közelében sincs annak a helynek, amit annak nevezett ki a média :D
Nem mondtam, hogy nem volt USA segítség.
De ha nem lett volna, akkor sem változott volna semmi lényegi.

Erre én is. Ezért is mondtam már, hogy akkor kellett volna bármit is csinálni, ami több mint a semmi,
amikor a tüntik voltak.
óó azt hiszem ez magas labda lesz, de elmondod hogy a tökömbe menne be szárazföldön az IDF lenyomni Iránt ??

mert onnan indulunk,hogy "nem kérte őket senki semmire" illetve "Bőven elég melót beletett a Mossad meg a légierő, hogy rendes vége legyen."

pedig az USA nélkül kurvára nem tudjátok megoldani, bármilyen fasza is az IDF meg az IAF , legyen csak Irán lakosságának 5%-a rendszerhű (és ettől biztosan több van,mert ha nem igy lenne már rég megbukott volna a rendszer) az akkor is 4,5 millió ember,ez nem egy sétagalopp lesz,a lakosság rendszerhű része biztosan nem is fog máról holnapra megváltozni .. ezekkel mit kellene tenni ? internálni őket valami táborba ? kilőni őket a napba ? vagy mit ? értem én,hogy a nyugati félteke rendszeresen próbál belső feszültségekkel operálni,milyen nagy siker történet ez pl a Közel_keleten .. hány stabil amerika és nyugatbarát országot sikerült létrehozni mondjuk Líbia és Kadhafi megölése óta ?

értem az izraeli aggályokat és igazuk is van, de értem a gázaiak aggályait is,és nekik is igazuk van ! Véleményem szerint lehet sokkal jobb hely lenne a Közel-kelet ha Katar és Szaudi ismét az Oszmán Birodalom része lenne (török fennhatóság) , létezne egy perzsa Irán és létezne természetesen Izrael is.

Katar és Szaudi bőven benne van a terrorizmust támogató országok táborában, de mivel az USA csicskásai, így őket természetesen nem is baszogatják .. most ha Irán odaadná az olajiparának a jogát az USA-nak, de ugyanúgy támogatná az Izraelt támadó terrorista sejteket, szerinted lebombázná az USA valaha is ?? :)

• Tetszik
Reactions: fip7