[BIZTPOL] Irán

Igy van, nem csak drónokat használtak, hanem megvesztegetett, hazaáruló emberekkel is támadtak Iránban.
1848-ban megvesztegetett/h.áruló emberek voltak, akik esküjüket megszegve harcoltak a magyar szabadságért?
1945-ben megvesztegetett/h.áruló emberek voltak, akik esküjüket megszegve letették a fegyvert, átálltak a szovjetekhez?
1956-ban megvesztegetett/h.áruló emberek voltak, akik a parancs ellenére felvették a harcot a szovjetekkel?
Moralizálj még kérlek :D

• Vicces
Reactions: jani22
1848-ban megvesztegetett/h.áruló emberek voltak, akik esküjüket megszegve harcoltak a magyar szabadságért?
1945-ben megvesztegetett/h.áruló emberek voltak, akik esküjüket megszegve letették a fegyvert, átálltak a szovjetekhez?
1956-ban megvesztegetett/h.áruló emberek voltak, akik a parancs ellenére felvették a harcot a szovjetekkel?
Moralizálj még kérlek :D
Amit írsz, azt nagyon jól tudod, hogy nem megfelelő helyre írtad. Ezt törölni kéne innen.

Szerintem jelentsd fel magad a modiknál. :)

Te magyar állampolgár vagy? Miért teszel ki ide ilyen szöveget? Tudod Te is, hogy ez nagyon gyenge válasz volt. Küldtem Neked 1 kis kacarászást. :)

Csak Neked:

Az amerikai hadsereg létrehozta első, LUCAS típusú kamikaze drónokkal felszerelt harci egységét a Közel-Keleten, amely iráni technológia alapján készült
Ha ez nem minőségváltó lépés, akkor mi az? Az USA iráni katonai eszközt koppint.

Milyen logikai szállal jön 1848 és 1956 Iránhoz ?

Az USA az nyíltan hirdetett öncélú rablóháborút, és Izrael meg terjeszkedő háborút szándékozik Irán ellen, és ehhez kéne asszisztálnia az iráni kisembernek ?

Az egy dolog, hogy az ajatollah + IRGC elmaradott és butácska nézeteket vallanak, de attól még sokat enyhült a rendszer, és a másik, az USA + Izrael sem jófejségből háborúznak valahol ...

Milyen logikai szállal jön 1848 és 1956 Iránhoz ?

Az USA az nyíltan hirdetett öncélú rablóháborút, és Izrael meg terjeszkedő háborút szándékozik Irán ellen, és ehhez kéne asszisztálnia az iráni kisembernek ?

Az egy dolog, hogy az ajatollah + IRGC elmaradott és butácska nézeteket vallanak, de attól még sokat enyhült a rendszer, és a másik, az USA + Izrael sem jófejségből háborúznak valahol ...
Semmi nem jön semmihez. Arra kívántam rávilágítani, hogy az árulás tényállásának fennforgása is lehet relatív.

Semmi nem jön semmihez. Arra kívántam rávilágítani, hogy az árulás tényállásának fennforgása is lehet relatív.
Szerintem adott állam szempontjából teljesen abszolút az árulás tényállása.
Például Mordechai Vanunu az izraeli állam szempontjából áruló.
És az, hogy én nem gondolom árulónak, ebből a szempontból egyáltalán nem számít.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Iránban ‘Sahand 2025’ néven gyakorlatot tartottak.

A nevezett gyakorlat nem haditechnikai szempontból érdekes, hanem politikai szempontból, Irán nem egyes-egyedül / névtelen kisországok részvételével tartotta meg, hanem Oroszország, Kína, India, Pakisztán, Fehéroroszország, és a közép-ázsiai sztánok is részt vettek rajta.

• Tetszik
Reactions: fishbed