Igy van, nem csak drónokat használtak, hanem megvesztegetett, hazaáruló emberekkel is támadtak Iránban.Nem tudom honnan veszed, hogy csak és kizárólag drónokkal támadott az IAF.
Igy van, nem csak drónokat használtak, hanem megvesztegetett, hazaáruló emberekkel is támadtak Iránban.Nem tudom honnan veszed, hogy csak és kizárólag drónokkal támadott az IAF.
1848-ban megvesztegetett/h.áruló emberek voltak, akik esküjüket megszegve harcoltak a magyar szabadságért?Igy van, nem csak drónokat használtak, hanem megvesztegetett, hazaáruló emberekkel is támadtak Iránban.

Amit írsz, azt nagyon jól tudod, hogy nem megfelelő helyre írtad. Ezt törölni kéne innen.1848-ban megvesztegetett/h.áruló emberek voltak, akik esküjüket megszegve harcoltak a magyar szabadságért?
1945-ben megvesztegetett/h.áruló emberek voltak, akik esküjüket megszegve letették a fegyvert, átálltak a szovjetekhez?
1956-ban megvesztegetett/h.áruló emberek voltak, akik a parancs ellenére felvették a harcot a szovjetekkel?
Moralizálj még kérlek![]()

1848-ban megvesztegetett/h.áruló emberek voltak, akik esküjüket megszegve harcoltak a magyar szabadságért?
1956-ban megvesztegetett/h.áruló emberek voltak, akik a parancs ellenére felvették a harcot a szovjetekkel?
1945-ben megvesztegetett/h.áruló emberek voltak, akik esküjüket megszegve letették a fegyvert, átálltak a szovjetekhez?
Semmi nem jön semmihez. Arra kívántam rávilágítani, hogy az árulás tényállásának fennforgása is lehet relatív.Milyen logikai szállal jön 1848 és 1956 Iránhoz ?
Az USA az nyíltan hirdetett öncélú rablóháborút, és Izrael meg terjeszkedő háborút szándékozik Irán ellen, és ehhez kéne asszisztálnia az iráni kisembernek ?
Az egy dolog, hogy az ajatollah + IRGC elmaradott és butácska nézeteket vallanak, de attól még sokat enyhült a rendszer, és a másik, az USA + Izrael sem jófejségből háborúznak valahol ...
Szerintem adott állam szempontjából teljesen abszolút az árulás tényállása.Semmi nem jön semmihez. Arra kívántam rávilágítani, hogy az árulás tényállásának fennforgása is lehet relatív.
southfront.press
nna, lassan-lassan lesz vmiféle target rich environment újraÚj iráni légvédelmi szállítás
![]()
Iran Has Begun To Receive New Air Defenses (Video)
The Iranian military has received a batch of newly-built Sevom Khordad medium-range air defense systems, in what may be the...southfront.press

nna, lassan-lassan lesz vmiféle target rich environment újra![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..