Milyen ellenzék?Az ellenzék napról napra, erősödik.
Most még azt írják (Reuters), hogy egyenlőre kevesebben tüntetnek mint 2022-ben. Lehet, most más a helyzet a gazdaság miatt, meglátjuk. Azért nem féltem a vezetőket, le fogják lőni a tüntetőket gond nélkül. A Reuters olyat is írt, és van benne igazság, hogy a közel keleten nem volt katonai külföldi katonai beavatkozás nélkül rezsimváltás sehol sem.Perzsa tavasz ? !
Akkor már a saját országukkal kezdjék meg a saját mészárosaikkal.Az IDF igazán mehetne oda támogatásnak, letudnák a Hamász / Hezbollah problémát.
Igazán könnyen számolod mások életét! Ez egy fórum és nem a pokol vagy visful thinking.Az IDF igazán mehetne oda támogatásnak, letudnák a Hamász / Hezbollah problémát.
Ez hogy nem rántaná össze az országot? Pedig azt hittem itt általában gondolkodunk mielőtt beírunk.Az IDF igazán mehetne oda támogatásnak, letudnák a Hamász / Hezbollah problémát.
Mint a citromlé a segglukat...Ez hogy nem rántaná össze az országot? Pedig azt hittem itt általában gondolkodunk mielőtt beírunk.
Ráadásul vasúti kapcsolatot tudnak kialakítani a pakikon keresztül....Nevetseges gondolat,hogy egy csaszar hozza el a demokraciat Iranban.Pedig a nyugat izraeli sugallatra erre tesz.Kina meg ma jelezte barmit megad Irannak amit ker,hogy ne legyen rendszervaltas.Iran sokkal fontosabb Kinanak mint Venezuela volt.
Nahát SherlockMint a citromlé a segglukat...
Álomálom...ja...csak véletlenül ott vannak?
"Israeli Heritage Minister Amichai Eliyahu has revealed that Israeli agents are currently active in Iran.
In an interview with Israel’s army radio, Eliyahu discussed Israeli operations in Iran over the past year and claimed that activities are ongoing, according to Israel Hayom newspaper."
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..