Gondolom nem emlékszel budapesti terrorcselekményre, mondjuk a reptérre vezető úton
Eleve nem is hallottam róla.
Gondolom nem emlékszel budapesti terrorcselekményre, mondjuk a reptérre vezető úton
Mikor ismerték be, hogy van atomfegyverük, amellyel ez lehetséges lenne?Mikor fenyegették meg teljes megsemmisítéssel Iránt?
Ravasz...Mikor ismerték be, hogy van atomfegyverük, amellyel ez lehetséges lenne?
Ha sosem volt, akkor nyilván oda lehetne engedni az auditorokat bizonyos júdeai installációkhoz is, ugye? Hiszen nem találnának semmit.Ravasz...
![]()
Nyilván nincs, csak hipotetikusan. HA lenne.*
*ja, és sosem volt
A lényeg, hogy azokat figyelmen kívül hagyd, akiket igen, az a pár millió aldozat mit számít, hát ez nekik volt jó. Szeretem a kognitív disszonanciádat.Főleg Egyiptom és Jordánia az, amelyik lebomlott.

Na, akkor elő a farbával, bizonyíték van?Ha sosem volt, akkor nyilván oda lehetne engedni az auditorokat bizonyos júdeai installációkhoz is, ugye? Hiszen nem találnának semmit.
(egyébként meg miért nézel mindenkit hülyének?)

Ja, csak régebb óta, ha a szovjet-ruszki átmenetet új korszakként nézem. De hát emlékszünk a Putin-kedvelő mémgyárakra a múltból. amikor még úgy tűnt, lefekszik Usankának.Szóval akkor annyira démonizálva lennének, mint amúgy vannak, ahogy az oroszok is?
Tekintve, hogy elég sokan lődözték lefelé az iráni cuccokat + USA hamarabb hagyja magát fegyver nélkül mint a kiválasztottakat, nem fogynak azok el.Talán. Egyszercsak elfogytak az legvedelmi raksik.
Kellett azért kapkodva utólag szállítaniuk.Tekintve, hogy elég sokan lődözték lefelé az iráni cuccokat + USA hamarabb hagyja magát fegyver nélkül mint a kiválasztottakat, nem fogynak azok el.
Sajnos Izrael egy métely ott, ahol van.
Csak a zsidóvicceket nem szeretem.Na, akkor elő a farbával, bizonyíték van?
Jeez. Te olyan szeretem a humort, csak nem értem, vagy értem, csak nem szeretem tip vagy?
Dehogynem, 2006-ban, amikor izraeli katonai repülő porszívózta az infót a légterünkben és az azonosítószám nélküli rendőrök között héberül vartyogó gazemberek verhették a magyarokat, magyarellenes belpesti ertelmiségi baloldali kormányunk idején. Hogyne emlekeznénk erre.Gondolom nem emlékszel budapesti terrorcselekményre

Sehol nem divat büntetlenül hagyni az állam megdöntésére irányuló tevékenységet.Dehogynem, 2006-ban, amikor izraeli katonai repülő porszívózta az infót a légterünkben és az azonosítószám nélküli rendőrök között héberül vartyogó gazemberek verhették a magyarokat, magyarellenes belpesti ertelmiségi baloldali kormányunk idején. Hogyne emlekeznénk erre.
Nahát, megint nem a kunok kurva anyját.![]()
Túl fiatal vagy.Eleve nem is hallottam róla.
Csakhát épp nektek aztán semmi keresnivaló nem lett volna a dologban. Meg ha eldurvult bolna jobban, akkor mindenki eldurvult volna jobban. Így is szep látleletet adott arról, kik vagytok, mik vagytok, micsoda fertőt jelentetek a hatóságainktól az igazságszolgáltatáson át a politikáig.Sehol nem divat büntetlenül hagyni az állam megdöntésére irányuló tevékenységet.
Ehhez képest nagyon olcsón megúszták az illetők.

Ket honnappal a robbantas elott meg en (is) ott voltam az Izraelieket biztosito csapatban. Erdekes erzes volt latni azokat az embereket serulten akikkel ket honapja meg viccelodve jarorozott az ember.Eleve nem is hallottam róla.
Meg a konteós faszságaidCsakhát épp nektek aztán semmi keresnivaló nem lett volna a dologban. Meg ha eldurvult bolna jobban, akkor mindenki eldurvult volna jobban. Így is szep látleletet adott arról, kik vagytok, mik vagytok, micsoda fertőt jelentetek a hatóságainktól az igazságszolgáltatáson át a politikáig.
Amúgy tény, hogy nem szokás, csak látványos a szokásos kettős mérce kibuggyanása ilyenkor. Szíriában, Líbiában most épp Iránban nagyon csúnya dolog, hogy nem hagyták.![]()
Igazából akkor unalmas lenne egy a topik, mert nem lenne már IránHa Iránnak lenne töke, át is rakétázták volna az ebben keletkezett nukihulladékot Izrael vízkészletére, városaira. Egyék amit a perzsáknak főztek alapon.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..