[BIZTPOL] Irán

Mikor ismerték be, hogy van atomfegyverük, amellyel ez lehetséges lenne?
Ravasz...
oh-yeah-evil-smile.gif

Nyilván nincs, csak hipotetikusan. HA lenne.*

*ja, és sosem volt

Ha sosem volt, akkor nyilván oda lehetne engedni az auditorokat bizonyos júdeai installációkhoz is, ugye? Hiszen nem találnának semmit.
(egyébként meg miért nézel mindenkit hülyének?)
Na, akkor elő a farbával, bizonyíték van? :P

Jeez. Te olyan szeretem a humort, csak nem értem, vagy értem, csak nem szeretem tip vagy?

Gondolom nem emlékszel budapesti terrorcselekményre
Dehogynem, 2006-ban, amikor izraeli katonai repülő porszívózta az infót a légterünkben és az azonosítószám nélküli rendőrök között héberül vartyogó gazemberek verhették a magyarokat, magyarellenes belpesti ertelmiségi baloldali kormányunk idején. Hogyne emlekeznénk erre.

Nahát, megint nem a kunok kurva anyját. :rolleyes:

Dehogynem, 2006-ban, amikor izraeli katonai repülő porszívózta az infót a légterünkben és az azonosítószám nélküli rendőrök között héberül vartyogó gazemberek verhették a magyarokat, magyarellenes belpesti ertelmiségi baloldali kormányunk idején. Hogyne emlekeznénk erre.

Nahát, megint nem a kunok kurva anyját. :rolleyes:
Sehol nem divat büntetlenül hagyni az állam megdöntésére irányuló tevékenységet.
Ehhez képest nagyon olcsón megúszták az illetők.

Sehol nem divat büntetlenül hagyni az állam megdöntésére irányuló tevékenységet.
Ehhez képest nagyon olcsón megúszták az illetők.
Csakhát épp nektek aztán semmi keresnivaló nem lett volna a dologban. Meg ha eldurvult bolna jobban, akkor mindenki eldurvult volna jobban. Így is szep látleletet adott arról, kik vagytok, mik vagytok, micsoda fertőt jelentetek a hatóságainktól az igazságszolgáltatáson át a politikáig.

Amúgy tény, hogy nem szokás, csak látványos a szokásos kettős mérce kibuggyanása ilyenkor. Szíriában, Líbiában most épp Iránban nagyon csúnya dolog, hogy nem hagyták. :rolleyes:

• Tetszik
Reactions: cirqle and BJani
Csakhát épp nektek aztán semmi keresnivaló nem lett volna a dologban. Meg ha eldurvult bolna jobban, akkor mindenki eldurvult volna jobban. Így is szep látleletet adott arról, kik vagytok, mik vagytok, micsoda fertőt jelentetek a hatóságainktól az igazságszolgáltatáson át a politikáig.

Amúgy tény, hogy nem szokás, csak látványos a szokásos kettős mérce kibuggyanása ilyenkor. Szíriában, Líbiában most épp Iránban nagyon csúnya dolog, hogy nem hagyták. :rolleyes:
Meg a konteós faszságaid