[BIZTPOL] Irán

"Nyilvános lett Irán terve az Egyesült Államok ellen, részletezve, hogyan győznék le a világ legerősebb hadseregét és hogyan zavarnák meg súlyosan a globális gazdaságot."

Mégis mi a tököm bajod van ma neked
@Pogány egyszerűen egy zsidógyűlöló akármi. Tök mindegy hogyan, miért, csak pusztuljanak.
És te? Vagy a TASSZ és a kuruc.info a forrásod?
Mi az, hogy nem válaszolok. Az én felvetésem számodra gyűlölet, azok akik tenylegesen megcsinálták másokkal, csak helyben baszva szét az életüket, azok maguk a jóság.

Dehogy feledkeztem el. Csak valahogy feltűnt, hogy Zelenszkijek, meg Smihálok kormányozták akkor is Ukrajnát a háborúban. Hmm, hmm. Vajon hogy lehet ez? :D

......... (meg a többi gyűlölettel teli marhaságod)

Aki ezek után Iránban esetleg Izrael pusztulásara vagyna csakis gonosz antiszemita lehet. :D
Mellébeszélsz, továbbra sem válaszoltál, csak a gyűlölködő agymenéseidet írod ide.
Az iráni rezsim a hatalomátvétele óta egyik fő céljának tekinti Izrael elpusztítását, és ezt folyamatosan kinyilatkoztatja.
Olyat mikor olvastál, hogy a zsidók deklarált célja: el akarják pusztítani Iránt?

@Pogány egyszerűen egy zsidógyűlöló akármi. Tök mindegy hogyan, miért, csak pusztuljanak.

Mellébeszélsz, továbbra sem válaszoltál, csak a gyűlölködő agymenéseidet írod ide.
Az iráni rezsim a hatalomátvétele óta egyik fő céljának tekinti Izrael elpusztítását, és ezt folyamatosan kinyilatkoztatja.
Olyat mikor olvastál, hogy a zsidók deklarált célja: el akarják pusztítani Iránt?
Én nem is írtam, hogy ismerem a "tényeket meg a "valóságot", papa.

Tényleg? Mikor is támadta meg Izraelt Irán? Ja hogy nem tett olyat, csak fordítva és arra reakcióként támadott... Miről is nyilatkozott Irán? Hogy Izrael illegitim és a cionista rezsimmel van baja, nem a zsidókkal (az iráni parlamentben fajlagosan kb. nagyobb a zsidó képviselet mint Izraelben a muszlim).

A zsidóktól pedig nemcsak olvashattuk, hanem láthattuk/hallhattuk, hogy mit szeretnének tenni a gázaiakkal (és nagy részét meg is tették, a Nyugat pedig készségesen becsukta a szemét vagy segítette őket benne).
Valahogy nem hiszem, hogy Irán ellen más álmokat dédelgetnének.

Értem, tehát ha nem mondják, akkor nem is történik a dolog akkor sem, ha csinálják napról napra. :D

Itt az újabb hétvége. Vajon ma éjjel történik arrafelé valami extra ? A németek is megkérték az állampolgáraikat, hogy azonnal lépjenek le onnan.

"Nyilvános lett Irán terve az Egyesült Államok ellen, részletezve, hogyan győznék le a világ legerősebb hadseregét és hogyan zavarnák meg súlyosan a globális gazdaságot."

Szokásos putyini " mesterterv". Aztán az f-35 előtt úgy nyílt meg az iráni légvédelem mint Mózes előtt a tenger !!

na jó de ha nem vagy ott, akkor honnan tudod mi a valóság ?? csak kérdezem ..
Mindenki, mindenről is tudja a tutit. Ellenkező oldalról is. Minden biztpol témában is.
Adott esetben annál is jobban, aki vmik adott térségbeli, adott hds-hez vmi közzel rendelkezett is :d
De ezt számon kérni? Nem nagy élet lenne itt, ha csak az szólna hozzá X,Y-hoz, aki ott van/volt/csinálja :D

• Tetszik
Reactions: Sniper
Mindenki, mindenről is tudja a tutit. Ellenkező oldalról is. Minden biztpol témában is.
Adott esetben annál is jobban, aki vmik adott térségbeli, adott hds-hez vmi közzel rendelkezett is :d
De ezt számon kérni? Nem nagy élet lenne itt, ha csak az szólna hozzá X,Y-hoz, aki ott van/volt/csinálja :D
az lehet hogy nem nagy élet lenne, de mennyivel hitelesebb is lenne az egész topic !!
nem akarok semmit idehozni, de van pl egy adott topic ahol ki van emelve,hogy hírek és elemzések .. viszont jó pár tag van ott aki csak beböfögi az aktuális napi mantráját, ezt teszi évek óta .. de se hír, se elemzés ..nem azt mondom,hogy ugyanazt kell gondolnunk,mert akkor lenne csak igazán unalmas !! de ha már ír valaki valami kijelentést, akkor azt okolja már meg, ne égjen le mint a Reichstag, pláne hogy nem is "Dimitrov" a nickje.

ahogy szoktam mondani .. " okosan a bolond ésszel ! "

ps: mivel te vágod jobban a hébert, így amit itt írsz azt igyekszem mindig elolvasni ,főleg hogy több anyaghoz férsz hozzá onnan mint én .. (elfogultságod, engem nem zavar, azt lenne a fura ha pártatlan lennél)

arról tudtok valamit (nem olvastam vissza elnézést) hogy mi igaz abból,hogy a kínai Da Yang Yihao "kutatóhajó" jelenléte az Arab-tengeren, az USS Abraham Lincoln repülőgép-hordozó közelében lehet az egyik valószínűsíthető oka az Irán elleni elhalasztott amerikai támadásnak ?

A hajó a repülőgép-hordozó "közelében" van, hogy „tudományos kutatást” végezzen, de sokan azt gyanítják, hogy Kína valószínűleg hírszerzési információkat oszt meg Iránnal. Erről valakinek valami bővebb infója van ?

az lehet hogy nem nagy élet lenne, de mennyivel hitelesebb is lenne az egész topic !!
nem akarok semmit idehozni, de van pl egy adott topic ahol ki van emelve,hogy hírek és elemzések .. viszont jó pár tag van ott aki csak beböfögi az aktuális napi mantráját, ezt teszi évek óta .. de se hír, se elemzés ..nem azt mondom,hogy ugyanazt kell gondolnunk,mert akkor lenne csak igazán unalmas !! de ha már ír valaki valami kijelentést, akkor azt okolja már meg, ne égjen le mint a Reichstag, pláne hogy nem is "Dimitrov" a nickje.

ahogy szoktam mondani .. " okosan a bolond ésszel ! "

ps: mivel te vágod jobban a hébert, így amit itt írsz azt igyekszem mindig elolvasni ,főleg hogy több anyaghoz férsz hozzá onnan mint én .. (elfogultságod, engem nem zavar, azt lenne a fura ha pártatlan lennél)
Pár napja jutott eszembe, amikor véletlen benéztem az UA topicba, hogy krvára semmiről
sem maradna le senki, ha az első 2, meg az utolsó 2 oldalt hagynák csak meg, a többi meg kitörölve :D

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: honved and tomcat1
Bibi igen sietősen, holnap Washingtonba repül
Az utazás előtt, kabinetülés után egyeztetni fog a koalíciós pártokkal és biztonsági-kabinetülés is lesz
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Bibi igen sietősen, holnap Washingtonba repül
Az utazás előtt, kabinetülés után egyeztetni fog a koalíciós pártokkal és biztonsági-kabinetülés is lesz
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
kering a neten egy fotó, állítólag az Epstein levelezésből, ahol ezt írják .. ( ma van hetedike ! )