[BIZTPOL] Irán

kering a neten egy fotó, állítólag az Epstein levelezésből, ahol ezt írják .. ( ma van hetedike ! )

Azért én díjaznám, ha inkább következő télre, őszre terveznék a világvégét.
Szeretnék idén nyáron nyugiban bringázni itthon :D

Amúgy vmik topicban írta vki, hogy ez hoax.

Na mert a világháborúk pont így szoktak kitörni, hogy emailben megbeszélik, hogy 8 év múlva pontban ezen a napon indítják.
MIndkét világháború szerencsétlen véletlenek és hirtelen hozott, elbénázott döntések sorozata volt.
Nemrég hallottam egy Alan Moore idézetet, amiben sok igazság van és eléggé ide illik:

"A legfontosabb dolog, amit az összeesküvés-elméletekről tanultam, az, hogy az összeesküvés-hívők valójában azért hisznek az összeesküvésekben, mert az megnyugtatóbb. A világ igazsága az, hogy valójában kaotikus. Az igazság nem az Illuminátusok, a zsidó bankárok vagy a szürke földönkívüliek irányítása. Az igazság sokkal félelmetesebb: senki nem irányít semmit. A világ kormányozhatatlan."

Egy újabb kép a nemrég Oroszországból Iránba szállított Mi-28-as támadóhelikopterről. Tudomásom szerint a helikoptereket a szállítás után a teheráni Mehrabad repülőtéren szerelik össze és tesztelik,

gGglIZzBlR1d7tYavpdJTwsXMNNpKr-mv5rsZriy39h2oO69vDBinfiSHiF4okQp95gNkWenDLjfoW5mHnz_99zS.jpg

Egyes iráni források arról számoltak be, hogy az amerikai légierő C-17A Globemaster III és az amerikai légierő különleges műveleti parancsnokságának MC-130J Commando II szállító repülőgépei állítólag leszálltak valahol Türkmenisztánban, az iráni határon.

Az MC-130J Commando II-t többek között arra tervezték, hogy repülés közbeni üzemanyag-utántöltést biztosítson a 160. Különleges Műveleti Ezred által használt helikopterek számára, amelyek részt vettek Nicolás Maduro elrablásában.

A követési adatok szerint azonban a gépek Örményországban és Azerbajdzsánban szálltak le, mivel J.D. Vance, az Egyesült Államok alelnöke a jövő héten Bakuba és Jerevánba látogat. Tehát ezeket a repüléseket valójában a közelgő látogatás előkészítése és biztonságának garantálása érdekében hajtották végre, és nem kapcsolódnak közvetlenül a szomszédos Irán elleni lehetséges fellépésekhez.

És rendkívül naiv lenne azt feltételezni, hogy az USA egyszerűen csak tájékoztatná az egész világot egy titkos művelet előkészületeiről, amelynek célja Khamenei ajatollah elrablása, azáltal, hogy közvetítené repülőgépeinek repüléseit különleges erőkkel.

Akkor most elmaradt, vagy mi?