[BIZTPOL] Irán

Sadid-345 bomba Shahed-129 drónhoz

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Nos mégis igaz ? Ki tudja, azonban ha a hír több forrásból megjelenik és mivel első videón lévő látogatás valóban megtörtént akkoriban lehet benne valami. A megvalósítás formája annyira jellegzetes, hogy még igaz is lehet. Az első videó 2016, a második 2017.

Nos mégis igaz ? Ki tudja, azonban ha a hír több forrásból megjelenik és mivel első videón lévő látogatás valóban megtörtént akkoriban lehet benne valami. A megvalósítás formája annyira jellegzetes, hogy még igaz is lehet. Az első videó 2016, a második 2017.

2020 végéig ENSZ beleegyezés kell támadó fegyverekhez ami esélytelen jelenleg. Gondolom addigra már ki lesznek képezve és a gépek is készen állnak majd ha létrejön egyáltalán az üzlet.

2020 végéig ENSZ beleegyezés kell támadó fegyverekhez ami esélytelen jelenleg. Gondolom addigra már ki lesznek képezve és a gépek is készen állnak majd ha létrejön egyáltalán az üzlet.
Levegő-levegő rakétákkal feleszerelve meg lehet magyarázni, hogy csak védelmi fegyver a saját légterének védelmére. Sőt, a dummy bombák sem számítanak fegyvernek, így azzal gyakorolhatnak is.

egy érdekes képre lettem figyelmes egy iráni cikkben: Az Aframi légvédelmi bázisról szóló cikkben egy eddig nem látott, valószínűleg kínai eredetű eddig nem publikált iráni légvédelmi rendszer látható!!!! A link a cikkre mutat.
http://www.mehrnews.com/news/3997485/

n00458172-b.jpg

Miért vannak eltérő csövekben a rakéták? Mintha az egyik kupakja széttörős, a másiké lehullós lenne.

A koreai Pegazus rendszerre hasonlít, a cikkel egybevág mert alacsonyan repülő légi célokról írnak a bázis kapcsán. Lehet hogy fake de nagyon sokan átvették.

hOtLaOK

Nekem kapersky van és nem az alap nem jelzett semmit. Pegazus dél koreai rendszerre rá lehet keresni a YouTuben is pl:

Azt tudom hogy régi én is rákerestem, de a kérdés miért van a cikkben, Dél Koreával elég jóban vannak és a cucc elég régi. ennyi erővel az elterjedt és ismert crotale rendszer képeit is betehették volna. A többi kép rendben van, de az embereket ábrázoló kép gyanús, beállított. A falak romosak a háttérben a cuccuk éppen kibontva és az emberek bámulják mint akik most látnak ilyen először.

Bár a videó régebbi , de ez az indítójármű és rakéta konténere más mint a többi akárcsak az előző hozzászólásomban betett videóban.Tehát bőven van még meglepi. Ami más: A rakéta konténere kisebb, a rakéta függőlegesen áll, a rakétát nem lehet irányba mozgatni ezért valószínűleg hasonlóan indul mint az s300 .Az indító konténer alatt gázterelő lap van, a konténer nem a földön áll. Na mire is hasonlít ez?

• Tetszik
Reactions: bartinieffektus
1.34 új nagyméretű radar , 1.29 nél jóll látható az indító szerkezete.

• Tetszik
Reactions: bartinieffektus

Velem van a baj,ha nem értem,hogy miért promózzák az új fegyvereiket,mikor mindjárt megtámadják őket?
Hol marad a meglepi?